Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

anv

Сцуко, які ми різні і однакові водночас. При любій ситуації завжди найдеться 25 зівак і кожен кожного почне учити і розказувати, що він все бачив з правильнішої сторони.  wall Є з чого тупо поржати

BigFAN

Цитата: wildperson від 11:13, 01 Вересень 2011
От таке цiкаве вiдео менi прислали.
Порушуе правила форуму (нецензурна лексика), плюс там нiби громадянка Росii (зараз хтось прибiжить з криком, що таке бидло в UA не водиться в принципi). Бiдна дiвчинка, коханий заступаеться, мусора творять "беспредел"? Свавiлля ДАI? Право не виходити з машини ,яка приватна власнiсть ,право не показувати документи, право матом крити та ще й бити людей при виконаннi? Заспокоюе ,що це "е нашi"? Правда?

шось Петро, я не догнав цих коментів.
Цитата: Yorgens від 13:00, 01 Вересень 2011
Ну, п"яним за кермом не місце. Але які мєнти нещасні, не можуть удвох жінку в машину запхати. А колий один почав прийомчики показувати на мужику з мобільником, я взагалі наржався  :sarcastic_hand:
та, я ржав з самбіста довго :rofl:. навіть батька не може цих деградатів повиганяти

Vasuliy

Цитата: BigFAN від 19:29, 31 Серпень 2011
скіки нуно стільки мона.
складання протоколу займає від 10-ти та до 15-ти хв., твої маніпуляції з портретами знаменитих українців заняли від 5-ти до 10ти хв. таким чином ти зекономив максимум 10 хв., вчинив злочин передбачений Кримінальним Кодексом, якшо не помиляюсь ст. 170 від трьох до восьми.
я дав тобі свій номер і пообіцяв допомогти в разі потреби з правової сторони,
нахрена платити гайцю :nenayu краще б пожертвував 100гр для дітей сиріт wall, а ше Грушевським ти міг образити честь міліціонера, якшо б тобі попався чесний :crazy:

як би ти  мені допоміг в цій ситуації? шоб ти сказав мені написати? + нелегше тобі тут раз написати шо в такому випадку робити і тд.. і ніхто до тебе небуде дзвонити

і ти так невідповів на питання... де обіцяна брошурка?

anv

Львівська прокуратура відмовила у порушенні кримінальної справи проти п"яного міліціонера, який потрапив у дтп та погрожував потерпілим. Травми, які отримали потерпілі - незначні, а погрози - не були реальними, оскільки міліціонер був настільки п"яний, що не зміг би їх виконати- заявила прокуратура. Правда обіцяють звільнити правоохоронця. От така то кругова порука down

BigFAN

Цитата: anv від 09:43, 14 Вересень 2011
Львівська прокуратура відмовила у порушенні кримінальної справи проти п"яного міліціонера, який потрапив у дтп та погрожував потерпілим. Травми, які отримали потерпілі - незначні, а погрози - не були реальними, оскільки міліціонер був настільки п"яний, що не зміг би їх виконати- заявила прокуратура. Правда обіцяють звільнити правоохоронця. От така то кругова порука down
класика жанру :(

BigFAN

Цитата: anv від 20:15, 15 Вересень 2011
О, тО, то є добре. Буде трохи тишини з гонщиками і хлопці поколядують
саме гірше шо поколядують, бо бухий дасть Франкліна і ніяких уроків з того не засвоїть wall

anv

Цитата: BigFAN від 20:19, 15 Вересень 2011
саме гірше шо поколядують, бо бухий дасть Франкліна і ніяких уроків з того не засвоїть wall
Франклін тоже  в якійсь мірі покарання. Хіба що хтось їх малює або з дупці дістає, а так для простого водія хоч якась мінімальна фінансова втрата :car

BigFAN

Цитата: anv від 20:25, 15 Вересень 2011
Франклін тоже  в якійсь мірі покарання. Хіба що хтось їх малює або з дупці дістає, а так для простого водія хоч якась мінімальна фінансова втрата :car
Франклін може стати ціною чийогось життя і від цього стає страшно((((

anv

Цитата: BigFAN від 20:27, 15 Вересень 2011
Франклін може стати ціною чийогось життя і від цього стає страшно((((
Малося на увазі, що когось втрата Франкліна чогось навчить і наступного разу цей водій поїде на таксі або піде пішки. Правда сам не вірю в те що написав. Будуть бухати і їхати доки... сам не знаю коли ми з цим поборемся

BigFAN

Цитата: anv від 20:38, 15 Вересень 2011
Малося на увазі, що когось втрата Франкліна чогось навчить і наступного разу цей водій поїде на таксі або піде пішки. Правда сам не вірю в те що написав. Будуть бухати і їхати доки... сам не знаю коли ми з цим поборемся
коли за дві п"янки, або за одне ДТП в стані алкогольного сп"яніння буде пожиттєва заборона на керування транспортним засобом

wildperson

Цитата: BigFAN від 20:41, 15 Вересень 2011
коли за дві п"янки, або за одне ДТП в стані алкогольного сп"яніння буде пожиттєва заборона на керування транспортним засобом
А як ти на це дивишся?

anv

Цитата: BigFAN від 20:41, 15 Вересень 2011
Пожиттєва заборона- збільшення покарання тільки збільшить розмір хабара(не 1 а 5 франклінів). Тоді треба за хабари пожиттєво з конфіскацією і дозволити так як у Грузії знімати, давати, провокувати.

anv

Yorgens

Цитата: anv від 09:43, 14 Вересень 2011
http://24tv.ua/news/newsVideo.do?proti_militsionera_yakiy_pyanim_skoyiv_dtp_ne_porushuyut_spravu&objectId=135612
Ну не думаю, що все так і закінчиться.
Доречі, я проїзжав це місце через годину чи дві, Ниви вже не було, а Транспортер пом"ятий стояв, і багато людей навколо. Як написав один чоловік з міцубісі-клубу: їхав би трошки раніше (чи піздніше), то  може то п"яне мурло і мені би перед обличчям стволом махало.

ploskonos

Цитата: wildperson від 21:54, 15 Вересень 2011
А як ти на це дивишся?

Петро,пояснюю:водій НЕ ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ  проходити тест на алкоголь на дорозі.
Має повне право відмовитись,і проходити його в лікарні,де доведуть,що вміст алкоголю в межах норми.
Скажу більше: прилади ,які використовуються міліцією,повинні використовуватись в єдиному випадку - коли водій  визнає,що він в стані сп"яніння.Тоді й повинна  проводитись експрес-діагностика,яка служить підтвердженням слів людини,яка на слідуючий день може відмовитись від своїх показів.
Коли мене зупиняють і пропонують пройти тест на алкоголь,я зразу пояснюю ці всі ньюанси міліціянту,виражаю великий жаль з приводу того,що посадова особа,яка повинна охороняти закон - порушує його,і прошу пройти освідчення в медичному закладі.І всі питання відразу пропадають.

Ще ньюанс:зараз зупиняють,і задають питання,чи вживав вчора,чому запах алкоголю присутній і т.д.Необізнані люди зразу платять франклін.
Алше існує в медицині такий стан:остаточні явища алкогольного сп"яніння.Етиловий спирт виділяється з організму за 12год,після яких можете посилати міліціянта якнайдалі,вимагаючи освідчення в мед.закладі.Проба Рапопорта виявиться від"ємною,не дивлячись на запах.