Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

2 ploskonosАбо ти неуважно читав по лiнку, або ми один одного не зрозумiли. Я мав на увазi трактування "межа норми". Що з таким трактуванням можно лишити без прав любого, особливо типу BigFAN, що в очах ДАI напевно давно "дуже вумний". Простiр для свавiлля широченний, от що мав на увазi.

BigFAN

Цитата: wildperson від 12:41, 16 Вересень 2011
2 ploskonosАбо ти неуважно читав по лiнку, або ми один одного не зрозумiли. Я мав на увазi трактування "межа норми". Що з таким трактуванням можно лишити без прав любого, особливо типу BigFAN, що в очах ДАI напевно давно "дуже вумний". Простiр для свавiлля широченний, от що мав на увазi.
wildperson в той момент коли я рішив шо не хочу бути лохом з якого можна качати гроші, чітко усвідомлював шо будуть прикладатись величезні зусилля для того шоб зробити мене пішоходною сиротою. для когось це мінус а я вважаю це плюсом шо за п"янку мені не поможе щодний Франклін тому алкольне сп"яніння за кермом для мене - табу.  
трошки почитавши закони, підзаконні акти, розпорядження, правила, приписи, накази я став впевненим в своїх силах, і той баран який рискне мене зробити пішоходною сиротою не в правовому полі, як мінімум піде з роботи.
а цими єкспрес тестами ГАІ може напугати тільки лохів з Франклінами і неосвідчених і зашуганих системою водіїв.

wildperson

:offtopic мб, це я просто по ланцюжку в ютюбi пiшов :crazy:

BigFAN

Galen

Цитата: BigFAN від 21:15, 13 Грудень 2011
просто відеоhttp://www.youtube.com/watch?v=Ul2wyISWQKE#
а ось інспехтор ВКонтакті, модні фоткиhttp://vkontakte.ru/id20554782 :crazy:
Шкода, що камеру виключив))) Цікаво чим все закінчилося.

BigFAN

Доречі сьогодня ДК свядкує свій третій День Народження :drinks:

BigFAN

купив відеореєстратор  :crazy:
Дорогі інспектори, Ви досі колядуєте на дорозі? тоді я їду до Вас :car

♠S.Y.♠

Чекаємо на "Оскароносні" відеосюжети !!!

BigFAN

Цитата: S.Y. від 18:42, 20 Грудень 2011
Чекаємо на "Оскароносні" відеосюжети !!!
незабаром на екранах... :crazy:

BigFAN

Yorgens

Я вже півроку їзжу з реєстратором, і ніхто мене не зупиняв, і нічого цікавого не ставалося. А як тільки один раз позичив його на тиждень одноклубнику, одразу сталася подія, яку мені шкода, що не зняв на відео. По дорозі в Косів у селі вискочила з кущів корова прямо перед капотом, прийшлося пройти лосиний тест на швидкості 80 км/год. Добре, що зустрічна в той момент була вільна.

А по відео - це звичайний рекет, а ті клоуни не знають чому знак пропав, кого вони хочуть обдурити?

vyluzja Franka

сюжет про аеропорт ще не дивився, але підозрюю що щось типу такого як я бачив вчора в Ів-Франківську. Зустрічав вночі колег з літака, заїхав припаркувався так вийшло що коло кишені де атобус мав би зупинятись бо проїзд до входу був перекритий рампами , і пішов по території роздивлятись. глушняк, і майже нікого. потім дивлюсь машин понаїзджало. і водиинадцятій патруль приїхав, покрутився і пропав. Я виїзджав майже останній, так як і заїхав коли колєга збоку мені не вказав на "цеглу" я якраз вчасно встиг завернути в переїзд на другу сторону. виїзджаю, а патруль на виїзді годується з тої цегли. Виходить що з перехрестя до аеропорту є дві полоси - одна для маршр. автобусів, друга до середини односторонння а далі ревера ніби по кругу і ніби таке саме з другого боку, коротше брєд, і знак працює і рампу перекривають явно для потреб патруля.

BigFAN

після цього роліка рішив покращити свою англійську
http://www.youtube.com/watch?v=sqkW5yB3ZqE#ws

BigFAN

BigFAN