ДАІ на "гастролях" в КОСОВІ

Автор BigFAN, 13:54, 08 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

BigFAN

після довготривалої перерви мене таки сьогодні зупинили, на Гвардійскій стояло три машини і пиняли всіх підряд, мене тормознув капін Гаї Області (де ім"я де фамілія так і не вияснив) в невеличку шпарку він поцікавився "куди рухаємся?" і в цей момент проводив носом забір проб повітряної суміші з мого салону, потім поцікавившись чи я ніц не вживав. на моє запитання - з якою метою він цікавиться моїм маршрутом і що підказує його "міліцейське чутьйо" з  приводу вживання алкоголю - прореагував виважено і побажав щасливої дороги :crazy:
от що значить капітан - ніяких грубих і протиправних дій, всього декілька дріб"язкових порушень :applauds :applauds :applauds

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: BigFAN від 21:32, 31 Жовтень 2011
і в цей момент проводив носом забір проб повітряної суміші з мого салону

це тільки в капітанів такий скіл є? :rofl:

BigFAN

блін шкода шо вечором горох на плиті згорів, отоб вставило :crazy:

BigFAN

зараз спостерігається в КОСОВІ п"ять нетутешніх екіпащів ДАІ підсилених цілим шкільним автобусом "Беркутят".
Будьмо уважні :car

vyluzja Franka

Цитата: BigFAN від 17:08, 09 Листопад 2011
зараз спостерігається в КОСОВІ п"ять нетутешніх екіпащів ДАІ підсилених цілим шкільним автобусом "Беркутят".
я готовий довсього, ремынь, аптечка, вогнегасник, т/о, страхывка ы навыть в зимову гуму перезувся, ы навыть шиповану:))))

s19or

Цитата: BigFAN від 17:08, 09 Листопад 2011

А нашо аж цілий автобус? Брати в "оцеплєніє" машини водіїв які нехочуть платити?

Gorolya

Цитата: s19or від 21:55, 09 Листопад 2011
А нашо аж цілий автобус? Брати в "оцеплєніє" машини водіїв які нехочуть платити?
щоби всі боялись, щоб не насміхались :crazy:

♠S.Y.♠

Біля гімназії стояло три екіпажі провіряли всіх підряд в тому числі депутата Данилюка М.

anv

Цитата: S.Y. від 12:03, 29 Грудень 2011
Біля гімназії стояло три екіпажі провіряли всіх підряд в тому числі депутата Данилюка М.
Хто то такий депутат ....М?

ploskonos

anv

Цитата: ploskonos від 16:25, 29 Грудень 2011
Гоша
Хіба ж він депутат? Чи то вжо йому пожиттєво і посмертно прикріпили wall

BigFAN

Цитата: anv від 16:40, 29 Грудень 2011
Хіба ж він депутат? Чи то вжо йому пожиттєво і посмертно прикріпили wall
Він "депутат в законі" :crazy:

ploskonos

Не знаю,чи депутат,не знаю,чи прикріпили,але знаю,що Данилюк М. -  це Гоша.

BigFAN

то ті машинки шо сьогодні гастролюють - "кобра"