Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

2 BigFAN Я згоден й про "дружину в машинi" й про "колядували". Але я мав на увазi: а якщо там реально труп в багажнику й купа стволiв? Захищати себе вiд хамства треба звичайно, але слiдуючий раз цей зашуганий прапор, побачивши вiдеореестратор, пропустить "вiд бiди" реального терориста, просто тому, що вiн наглий i знае закони.
P.S. А прапор- дурень, село з трьома класами , треба було наряд дочекатися й закрити цього наглого по повнiй, абсолютно законно.

Yorgens

Цитата: BigFAN від 20:53, 20 Серпень 2011
це виходить шо якшо я залишу дружину в машині і піду в магазин а вона буде бавитись відеокамерою, то гаїшник має право пробувати витягнути її, кричати на неї, пробувати зламати деталі мого авта :?: :?: :?:
Або коли вийдеш з магазину, дружина скаже, що тут протокол на тебе склали поки пиво купляв за те, що ти документи не передав  :rofl:
Весело, правда?

BigFAN

Цитата: wildperson від 23:19, 20 Серпень 2011
2 BigFAN
P.S. А прапор- дурень, село з трьома класами , треба було наряд дочекатися й закрити цього наглого по повнiй, абсолютно законно.
за шо :?: :?: :?: oh
Цитата: Yorgens від 19:45, 22 Серпень 2011
Або коли вийдеш з магазину, дружина скаже, що тут протокол на тебе склали поки пиво купляв за те, що ти документи не передав  :rofl:
Весело, правда?
не то слово

s19or

Кумедне відео про настирного Молдавського інспектора запостив

https://forum.kosivart.com/index.php?topic=683.msg35769#msg35769

"Я с вами не в адеквате как бы отвечать"    ... "начитаний" молодий чоловік :sarcastic_hand:

Vasuliy

BigFAN скільки можна чекати на ту твою брошурку?  ..вже грошей нехватає...

Їду, десь 100-110, поворот, ні з того, ні з сього знак "70", за ним "50"... А далі стандарт: кущ, фурашка, біла сорочка, жезл, фара, петро петрович, ваші документи... Я йому крім своїх документів показав портрет Грушевського(50 грн)... Йому він несподобався, каже ви перевищили швидкість.. на фарі 62 км/год... Я поспішав, і був змушений показати молодого шевченка (100 грн).. Побажавши щасливої дороги, він мене відпустив.

шо в такому випадку зробив би ти? шоб недати пєтькові 100 грн

IVP

Зараз на дороз1 до рожнова у к1нц1 вербовця сто1ть машина дпс. Сержант пиняе вс1х без розбору. Пров1ряе доки 1 на алкоголь.

IVP

BigFAN

BigFAN

Цитата: Vasuliy від 02:40, 30 Серпень 2011
BigFAN скільки можна чекати на ту твою брошурку?  ..вже грошей нехватає...

Їду, десь 100-110, поворот, ні з того, ні з сього знак "70", за ним "50"... А далі стандарт: кущ, фурашка, біла сорочка, жезл, фара, петро петрович, ваші документи... Я йому крім своїх документів показав портрет Грушевського(50 грн)... Йому він несподобався, каже ви перевищили швидкість.. на фарі 62 км/год... Я поспішав, і був змушений показати молодого шевченка (100 грн).. Побажавши щасливої дороги, він мене відпустив.

шо в такому випадку зробив би ти? шоб недати пєтькові 100 грн
скіки нуно стільки мона.
складання протоколу займає від 10-ти та до 15-ти хв., твої маніпуляції з портретами знаменитих українців заняли від 5-ти до 10ти хв. таким чином ти зекономив максимум 10 хв., вчинив злочин передбачений Кримінальним Кодексом, якшо не помиляюсь ст. 170 від трьох до восьми.
я дав тобі свій номер і пообіцяв допомогти в разі потреби з правової сторони,
нахрена платити гайцю :nenayu краще б пожертвував 100гр для дітей сиріт wall, а ше Грушевським ти міг образити честь міліціонера, якшо б тобі попався чесний :crazy:

Yorgens

В понеділок їхав з Косова у Львів. В Ів-Франківській області нарахував до десяти блок-постів зі знаком "Стоп-контроль" у місті та області, один з патруля завжди був з автоматом. Хтось чув, що сталося і що вони шукали?
В Ів-Франківську вже майже на виїзді з міста стояв на узбіччі просто патруль і мене зупинили. Я вже думав, що зараз почнуться претензії до руху в лівій смузі (я випередив автобус якраз перед поворотом і ще залишався у лівій смузі). Але інспектор показав мені Беркут, чи щось таке, на якому було 73 км/год  oh (десь так я і їхав). Від такого в мене відібрало мову, такого ще не було. Формально це порушення, за яке немає покарання, і він мав право мене зупинити за це. Подивився документи, спитав: "Куди поспішаєте" (відповідь: "не поспішаю"), сказав: "Не порушуйте" і відпустив. Думаю, просто хотів понюхати, подивитись документи (явно йшла якась операція). Коли рушив, мене розібрав сміх, а до того від здивування не міг зосередитись, навіть не спитав, хто вони? Тому що були в сірій формі незвичній.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Yorgens від 22:47, 31 Серпень 2011
В понеділок їхав з Косова у Львів. В Ів-Франківській області нарахував до десяти блок-постів зі знаком "Стоп-контроль" у місті та області, один з патруля завжди був з автоматом. Хтось чув, що сталося і що вони шукали?

йо, я теж в понеділок їхав... тільки зі львова... і бачив вагон цих постів. але таке враження шо вони собі просто стояли, бо навіть якось ліниво на машини дивилися.

BigFAN

йо, 73 то порушення, ось тому в мене в протоколах пояснення стандартне "рухався зі швидкістю 60-62 км/год" :car

Yorgens

Та я й не збирався визнавати швидкість за свою, якщо він мені фен показує, але мені було цікаво, що він далі буде робити в такій ситуації. Та він нічого не став робити, для нього ж краще. Може ще реєстратор помітив і вирішив не зв"язуватись.

wildperson

От таке цiкаве вiдео менi прислали.
Порушуе правила форуму (нецензурна лексика), плюс там нiби громадянка Росii (зараз хтось прибiжить з криком, що таке бидло в UA не водиться в принципi). Бiдна дiвчинка, коханий заступаеться, мусора творять "беспредел"? Свавiлля ДАI? Право не виходити з машини ,яка приватна власнiсть ,право не показувати документи, право матом крити та ще й бити людей при виконаннi? Заспокоюе ,що це "е нашi"? Правда?

Yorgens

Ну, п"яним за кермом не місце. Але які мєнти нещасні, не можуть удвох жінку в машину запхати. А колий один почав прийомчики показувати на мужику з мобільником, я взагалі наржався  :sarcastic_hand: