Поради для починаючих велотріперів

Автор Тарас Пасимок, 22:43, 17 Липень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Тарас Пасимок

Цитата: Burkut від 11:06, 08 Лютий 2012може зробити на форумі тему питання-відповіді? я додам її собі в рсс і буду регулярно відповідати на всі питання велосипедного характеру

я думаю це тре було давно зробити)  :)

KosivArt

Жирна_Бойова_Панда

можете зробити по цій темі FAQ на сайті велокосова

Burkut

можна й так. бо щороку новачки наступають на одні й ті ж граблі, а потім дехто закидує велосипед, а дехто лікується.
я вже не перший рік займаюсь цим на велокиєві, то можу й тут повідповідати. тим більше, що українською такої інформації в мережі досить мало

KosivArt

та проблема не у відповідях, а в тому шо запитання ніхто не пише.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 14:32, 08 Лютий 2012
та проблема не у відповідях, а в тому шо запитання ніхто не пише.

ок. почнемо з простого:

які переваги між двоколісним і чотириколісним для велотріпів. чи є спеціальні додаткові колеса для дорогих велосипедів?  :crazy:

зі.

Цитата: as_tar від 22:43, 17 Липень 2011
1. НЕ ЕКОНОМТЕ НА ВЕЛОСИПЕДІ!!! Краще не їсти місяць-два мняса, але врешті-решт хороший і якісний вел...

танунах! нісагласін! :nea:

Burkut

відповідь:
що 4, що 2 колеса то занадто

Жирна_Бойова_Панда

я так і знав, шо 2 колеса це вже розкіш і понти

ploskonos

Нє,ну навколо слупа я ще розумію,а як на такому у велотріп поїхати,в той же Здвижин? :crazy:

Burkut

тому, що другий(там де відео не вставилось) вже під 50, він на уніку вздовж всього ірландського узбережжя проїхав. дуже цікавий дядько.
зараз працює в одній з найбільших фірм по виробництву цих агрегатів(чи то він співвласник її - не знаю точно).

як буде можливість, то наступного разу привезу таку махіну до косова. сподіваюсь, що до того часу навчусь нормально їздити, а то по прямій їхати вже навчився, а повертати ще ні :)

Тарас Пасимок

ну жарти жартами, а от де купити сідло і яке краще брати, бо от я затоварювався всім до вела за рекомендаціями пана Мартинюка в Коломиї - магазин Гетьман

але ціни то там не є малі і продавці дивакуваті   :crazy:

може є яка альтернатива?

Burkut

сідло потрібно підбирати під себе. для початку попроси в когось з друзів на тест їхні сідла - може знайдеться "твоє".
бо дехто це "своє" знаходить після 5-7 що не підходять, а стільки сідел купувати багато клопоту. а потім ще й продавати їх.
у нас в києві з цим простіше. навіть один магазин зробив задлязручності клієнтів прокат сідел, щоб можна було взяти за малі гроші на тест і те і і інше, а потім купити те, що зручне.
знаю кілька інтернетмагазинів, але там треба брати, якщо точно знаєш що хочеш

anv

Цитата: as_tar від 19:45, 09 Лютий 2012
може є яка альтернатива?
Є у Франику магазин з класним сервісним центром. МTBBIKE. В них був свій класний сайт, але зараз по тому адресу сайт їхнього клубу і форум...