9 травня - свято ?

Автор IVP, 12:55, 09 Травень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Для вас 9 травня - це ?

Праздник великой победы
3 (17.6%)
Буденний день
3 (17.6%)
Просто ше одне совкове свято
4 (23.5%)
День когда истинно русские празднуют великую пабеду над фашизмом и пабеде в 2 мировой
1 (5.9%)
свій варіант
6 (35.3%)

Всього голосів: 17

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 14:45, 12 Травень 2011
це то саме зомбування, про яке в асi любить  говорити менi Панда.
....на цьому позззззорищщщi у Львовi 09.05.2011 :bad:

таки зомбування, бо я на відміну від тебе був там у львові і знаю про те все не з екранів телевізорів...
ше в пятницю львівяни попередили промаскальські організації які везли прапор, шо вони не дадуть їм той прапор там розвішати... ніхто ж на схід не їхав з червоно-чорними прапорами?... це була дика провокація!

yaro my

Щоб зрозуміти причини таких провокацій достатньо просто визначити, кому вигідні такі неподобства. Кому потрібно сварити слов"янські народи? Хто нацьковує "свідомих" українців на росіян?
-Ті сили, яким не потрібно, щоб у наших країнах був мир і злагода.
Не піддавайтесь на провокації, які влаштовують забугорні поборники за демократію американського зразка. Дехто з них навіть цього не приховує, Березовський відкрито признає, що проплачував "помаранчевий" майдан.

wildperson

Уважно прочитав два передостаннi+останнiй пости. Як завжди адекватнi, але все одно не зрозумiв :(
"...Обласна рада заборонила використовувати радянську символіку,тобто це на момент 9 травня було законом..." + "...Ветеран якщо закінчив війну в 20,років,то йому зара 86..." Ну от тепер скажiть менi хто перший почав провокацiю? Для чого влада заборонила ту радянську символiку?? Уточню: саме "заборонила", ну кому шкодили тих пару прапорiв, вiнкiв, букетiв?, кому шкодили тих пару десяткiв ще живих ветеранiв. А з забороною- повний простiр для провокацiй. I кому це було треба?

vyluzja Franka

Цитата: s19or від 10:45, 13 Травень 2011
Чергова провокація. Мета: Нехай краще люди про червоні прапори і москалів чи націоналістів в Львові говорять чим звертають увагу на якісь серйозніші проблеми.
ну, як сказати... для прикладу, наш дорогий уряд під "львівську" шумиху хоче протягнути в парламенті рішення про зняття ввізного мита на широкий спектр товарів, нібито щоб наповнити ринок до Євро 2012, а це пряма дорога внікуди, коли "торгаш" з митною квотою заживо закопає нашого виробника.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 13:00, 13 Травень 2011
Для чого влада заборонила ту радянську символiку?? Уточню: саме "заборонила", ну кому шкодили тих пару прапорiв, вiнкiв, букетiв?

а чого заборонили прапори нацистів? :indeed
http://reznichenko-d.livejournal.com/217396.html

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 13:32, 13 Травень 2011
а чого заборонили прапори нацистів? :indeed
http://reznichenko-d.livejournal.com/217396.html
Прочитав уважно, я не боюсь "многа букафф". Лиш не зрозумiв аргументiв на мое просте питання: "а кому була треба така тупа провокацiя?" Нагадую: все почалося з рiшення влади. Роман тут трохи розъяснив по темi, але "грипозним хлопчикам" то все эдно по барабану, покричати би, та фаерами покидатися(((

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 13:52, 13 Травень 2011
Прочитав уважно, я не боюсь "многа букафф". Лиш не зрозумiв аргументiв на мое просте питання: "а кому була треба така тупа провокацiя?" Нагадую: все почалося з рiшення влади. Роман тут трохи розъяснив по темi, але "грипозним хлопчикам" то все эдно по барабану, покричати би, та фаерами покидатися(((

ну ти інколи своєю однобокістю жошуа нагадуєш... :scary

ploskonos

Цитата: wildperson від 13:00, 13 Травень 2011
Ну от тепер скажiть менi хто перший почав провокацiю? Для чого влада заборонила ту радянську символiку?? Уточню: саме "заборонила", ну кому шкодили тих пару прапорiв, вiнкiв, букетiв?, кому шкодили тих пару десяткiв ще живих ветеранiв.

Пояснюю:місцева влада в великій мірі виражає інтереси свого електорату.Заборонили червону символіку,бо добряче сала за шкіру залили людям на ЗУ під червоними прапорами.
Далі:ветерани з прапорами не ходять.Ветерани ходять з квітами,вінками,букетами віддати честь своїм загиблим товаришам.Їм цього ніхто не забороняв.З прапорами ходили представники проросійських партій,які приперлись до Львова організувати провокацію,знаючи,що їх захистить міліція.Не захистила би - ні один би звідти ноги не виніс.
Тобто,міліція виконувала наказ центральної влади,бо місцевій вона не підчиняється.

Кому це вигідно - коню зрозуміло - тому,хто раніше ділив людей в Україні на сорти,хто обіцяв покращення життя вже сьогодні - але всрався,той,у кого рейтинг нижче плінтуса.

ploskonos

Цитата: yaro my від 11:06, 13 Травень 2011
Щоб зрозуміти причини таких провокацій достатньо просто визначити, кому вигідні такі неподобства. Кому потрібно сварити слов"янські народи? Хто нацьковує "свідомих" українців на росіян?
-Ті сили, яким не потрібно, щоб у наших країнах був мир і злагода.
Не піддавайтесь на провокації, які влаштовують забугорні поборники за демократію американського зразка. Дехто з них навіть цього не приховує, Березовський відкрито признає, що проплачував "помаранчевий" майдан.

То це "свідомі" українці поперли десь у Луганськ з червоно-чорним,чи "свідомі " москалі приперлись у Львів з червони???!!!
Виявляється,це  їх "забугорні поборники" сюди послали???
Пояснюю:той бугор знаходиться за Хутором Михайлівським.

wildperson

Юра ти як завжди... правий... Але прочитай Чижа пост. Я вже цензурних "букофф" не маю, якi, блядь! прапори?, яка "однобокiсть"? Може не про прапори, а про пенсii подумаемо? В мами 49 рокiв стажу!!!! Блядььььььььь...свiдомоссукоукраiнцiпрапорасти, не про пiар думайте, про старших!

BigFAN

а до чого в цій темі писати про події у Львові :?: :?: :?: :?: :?: :?: відкрийте тему окрему, і пишіть про всіх цих під....сів

ploskonos

Так сталося,Віталій,що цього року св"ято 9-го травня і події у Львові стали взаємозв"язаними.
Ось оцінка цих подій російськими націоналістами.

BigFAN

Цитата: ploskonos від 19:14, 13 Травень 2011
Так сталося,Віталій,що цього року св"ято 9-го травня і події у Львові стали взаємозв"язаними.
Ось оцінка цих подій російськими націоналістами.

це всьо добре, але яким боком це прив"язане до людей які заслужили це свято :?:

BigFAN

передивився массу роликів з Львова з різних джерел, ці пі....си добились на 100% шо хотіли, теперер москалі мають про шо говорити((
провокатори які приїхали справились на відмінно, показали нас у вигідній для них площині(((

Тарас Пасимок

Росіяни Львова обурені «захистом прав росіян»

Аналітики будуть зараз говорити про політичні наслідки інциденту, можливо, аналізувати технологію провокації. Я ж хочу навести слова російського львів`янина-очевидця про події, що відбулися:

– Прогулюючись Личаківською, я побачив велику групу людей з червоними і російськими прапорами, транспарантами, плакатами. Я, звичайно, читав, що акція проросійської партії "Русское единство" чи то відбудеться у Львові, чи то не відбудеться... Я сподівався, що у львів`ян вистачить тверезості не піддаватися на провокації піарників, але коли побачив те, що відчебучили "мітингувальники", від моєї надії і сліду не стало. Вони, як по команді, раптом почали викрикувати гасла, що ображають місцевих жителів. Причому, відзначте, гасла не політичні, а такі, що ображають людей за національною ознакою. Більше всього запам`яталося «Хохлы - параша! Победа эта наша!", "Смерть Галичине!" та інші.

Звичайно ж, за кілька хвилин зав`язалася сутичка. Оскільки чисельна перевага була, певна річ, не на боці провокаторів, їм довелося тікати. І тут з їхнього боку пролунали постріли. Я думаю, в будь-якому місті, якщо йти, голосно викрикуючи лайку на адресу його населення, то це добром не кінчиться. У чому ж особливість саме Львова, який тепер намагаються виставити форпостом «фашизму»? Така ось мала місце продумана провокація. Цікаві цілі її організаторів. Любові до росіян вона точно не додасть, і захід зі сходом не згуртує. Метою акції, вважаю, може бути тільки розпалювання міжнаціонального конфлікту або піар своєї партії на цьому тлі.

Представник проросійської партії, головного виконавця провокації, перед проведенням маршу стверджував, що його метою є захист прав росіян, що живуть у Львові. Що ж, окреме йому спасибі за захист моїх прав. Я, наприклад, не знаю української мови, як не знаю й того, чи захочуть тепер жителі міста відповідати мені російською.