9 травня - свято ?

Автор IVP, 12:55, 09 Травень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Для вас 9 травня - це ?

Праздник великой победы
3 (17.6%)
Буденний день
3 (17.6%)
Просто ше одне совкове свято
4 (23.5%)
День когда истинно русские празднуют великую пабеду над фашизмом и пабеде в 2 мировой
1 (5.9%)
свій варіант
6 (35.3%)

Всього голосів: 17

Vlad

Цитата: as_tar від 23:51, 13 Травень 2011
Я, наприклад, не знаю української мови...
сподобалось :pleasantry:

julio

Одна з небагатьох тем, яку прочитав всю.

Є ті, які відчувають, що таке мільйони загиблих.
А є ті, які, навіть, не хочуть про це подумати.
Вони будуть думати про що завгодно: про політику, про прапори, про ідеологію.
Лиш не про те, як раділи люди, коли та війна скінчилася.

Це — свято.

Лангольєр

Це траур. Мені наприклад набридли ті слова, які закидують, де б ти був, якщо б не Красна Армія? Та якщо Бог захотів щоб я народився, я б народився. Красна Армія коли прийшла в мого прадіда забрала землю, багатьох людей в сибір вивозили під прикриттям цього прапора, багатьох розстрілювали. Репресії комуністів тривали всі 70 років. Дєнь побєди ніс цю ідеологію в Західну Україну. Слава Богу, що нацизм загинув. Але ж і слава Богу що загинув і комунізм. Був один Нюрнберг. А зараз повинен відбутись 2-й Нюрнберг - над комунізмом. Хай живе вільна Україна!

BigFAN

Цитата: Лангольєр від 07:42, 14 Травень 2011
Це траур. Мені наприклад набридли ті слова, які закидують, де б ти був, якщо б не Красна Армія? Та якщо Бог захотів щоб я народився, я б народився. Красна Армія коли прийшла в мого прадіда забрала землю, багатьох людей в сибір вивозили під прикриттям цього прапора, багатьох розстрілювали. Репресії комуністів тривали всі 70 років. Дєнь побєди ніс цю ідеологію в Західну Україну. Слава Богу, що нацизм загинув. Але ж і слава Богу що загинув і комунізм. Був один Нюрнберг. А зараз повинен відбутись 2-й Нюрнберг - над комунізмом. Хай живе вільна Україна!
а причому комунізм до пам"яті про загиблих наших громадян у тій війні? і чи є 9 травня днем Красной Армії? як і чим заважає пам"ять про загиблих і живих учасників тієї страшної війни розбудові і процвітання вільної УКРАЇНИ?
та треба було пошити 50-ти метровий червоний прапор з написом ссср і гуртом посрати на нього.

IVP

Цитатата треба було пошити 50-ти метровий червоний прапор з написом ссср і гуртом посрати на нього.

от ця ідея мені сподобалась )))

Juha

Ау........
Поясніть, будь ласка, чому людині не можна пройтися по вулиці з червоним прапором  :?:
Я розумію, якби це робила молодь, то так, але ж в інших темах ми так стоїмо над демократією, свободою слова, то чому тій крішечці людей, які ризикували всім - не можна підтримувати свою ідеологію.
Вони жили за комунізму, працювали там на заводах і чекали, що коли вийдуть на пенсію, то будуть собі спокійно доживати. А тут молоді і перспективні, трах-бах, зробили переворот і почався період Незалежності. Вони вже в силу свого віку не можуть починати якийсь бізнес, щось мутити, щоб заробити. Вони доживають на ту нещасну пенсію. І єдине, де вони можуть якось себе проявити і відчути, що вони не геть нещасні, це це свято. Тому що більше нічого, пов'язаного з комунізмом у святкуванннях немає. Бо 1-2 травня хоть і державні свята, але ж парадів немає, на щастя. нам не треба того, але я просто не можу зрозуміти, чому ті старенькі люди не мають право пройтися з прапором, за який вони боролися, по вулиці.

Та з нас всі країни СНД сміються, з нас "ПАТРІОТІВ". Я щиро вірю, що це зробила тільки якась група укр.придурків, і це немає ніякого відношення до партії СВобода, про що зараз всі говорять.
А якщо я, наприклад, обожнюю Зімбабве, і живу за їхніми поняттями і мрію досягнути все, щоб туда переїхати. І в день їхнього там якогось свята візьму прапор і буду ходити по вулицях і кричати Слава Зімбабве, то ви теж у мене заберете прапор і спалите його? А як же ж свобода слова і думки?

Ці події - це копія приходу до влади більшовиків. Це ті самі принципи за якими працювала Сталінщина.
Позор всім, хто це робив.
Якщо так проявляється патріотзим, то я б в житті не хотіла стати таким патріотом  :!:

Тарас Пасимок

Порівнювати СССР і Зімбабве для історії України і людей - це не дуже ок! :)

І якщо дивитись і слухати, що про нас каже СНД (читай Росія), то ми завжди лишимося совком з авторитарним президентом і однією партією на 20-30 років, як у всіх країнах СНД - крім Грузії, якій вистачило цього брєду і яка економічно випереджає і Україну і Росію!

Це як із Німеччиною - СССР виграє війну кількістю солдат, а переможені живуть краще!

От на кого варто рівнятись так це на Польщу, як в істричному плані, так і в сучасному (імхо)

BigFAN

червоний прапор - це прапор який став червоним, від крові міліонів простого люду замордованого комуністичною машиною. ось чому він має бути забороненим як і сама комуністична ідеологія яка по суту нічим не відрізнялась від фашизму.
домінуюча більшість загиблого народу в війні не була комуністами і гинули не за комунізм не за прапор а за свою землю, свою домівку, за свою сім"ю і цих людей треба пам"ятати та вшановувати, якшо ми хочемо мати европейські стандарти а не бути схожими на якесь непонятне стадо.

wildperson

Цитата: BigFAN від 12:57, 14 Травень 2011
червоний прапор - це прапор який став червоним, від крові міліонів простого люду замордованого комуністичною машиною. ось чому він має бути забороненим як і сама комуністична ідеологія яка по суту нічим не відрізнялась від фашизму.
домінуюча більшість загиблого народу в війні не була комуністами і гинули не за комунізм не за прапор а за свою землю, свою домівку, за свою сім"ю і цих людей треба пам"ятати та вшановувати, якшо ми хочемо мати европейські стандарти а не бути схожими на якесь непонятне стадо.
Перший абзац- був лишнiм. Ну причому тут колiр, от тут подивися.
А от пiд другим пiдписуюся на 200%, лиш треба брати до уваги, що цi малочисленi старики, що ще живуть, вони звичайно не за прапор гинули, але це iх память. Прапор, ордени, "Катюша".., що в них ще лишилося?

BigFAN

Цитата: wildperson від 14:04, 14 Травень 2011
Перший абзац- був лишнiм. Ну причому тут колiр, от тут подивися.
А от пiд другим пiдписуюся на 200%, лиш треба брати до уваги, що цi малочисленi старики, що ще живуть, вони звичайно не за прапор гинули, але це iх память. Прапор, ордени, "Катюша".., що в них ще лишилося?
перший абзац - моя відповідь на питання Juha "Поясніть, будь ласка, чому людині не можна пройтися по вулиці з червоним прапором" і не колір преоритет а шо зроблене під цим коліром.
відносно подій у Львові то пі...си які замутили провокацію типу "единства" "родины" та наших рідних правлячих партій добились того шо хотіли, м"яко кажучи не зовсім розумні і непонятно чого в масках - патріоти зривали у людей лєнти обзиваючи жінок і перестарілих людей, під вдало розташованими фото та відеокамерами.

julio

Цитата: Лангольєр від 07:42, 14 Травень 2011
Це траур. Мені наприклад набридли ті слова, які закидують, де б ти був, якщо б не Красна Армія? Та якщо Бог захотів щоб я народився, я б народився. Красна Армія коли прийшла в мого прадіда забрала землю, багатьох людей в сибір вивозили під прикриттям цього прапора, багатьох розстрілювали. Репресії комуністів тривали всі 70 років.

От і про Бога згадали.
Це Ви про що шановний?
Абсолютно вірно, якби Бог захотів ти б був там де Він захотів.
Але тепер краще подумай про те (якщо вже загадав про Нього), що Він захотів, щоб ти народився в супереч, а я переконаний, що завдяки СРСР, червоній армії і завдяки тому ти народився і живеш, що мільйони загинули.
Не віриш мені — запитай у Бога.

Цитата: Лангольєр від 07:42, 14 Травень 2011Дєнь побєди ніс цю ідеологію в Західну Україну.

Я переконаний, що на твоєму життєвому шляху знайдуться люди, яким ти повіриш, який ти був неправий, коли так поспішав це написати.

Цитата: Лангольєр від 07:42, 14 Травень 2011Слава Богу, що нацизм загинув. Але ж і слава Богу що загинув і комунізм. Був один Нюрнберг. А зараз повинен відбутись 2-й Нюрнберг - над комунізмом. Хай живе вільна Україна!

Якщо відбудеться 2-й, то вже можна готуватися й до 3-го.
І нехай кожен подумає «за ким дзвонить дзвін».

Лангольєр

Мільйони українців загинули лишень задля того, щоб я міг вільно висловлювати свою думку. Я це й роблю. В кожного звичайно своя правда. Але я не дарма 5 років вчився на історичному щоб мені тикали чиєюсь мораллю, мовляв я думаю так не вірно і ти так роби. Хочете так думати - Красний флаг вам в руки.

Лангольєр

Запитай у Бога))))))))) А чогось більш нереального, ше придумаєш?

Тарас Пасимок

Цитата: Лангольєр від 23:05, 14 Травень 2011
Запитай у Бога))))))))) А чогось більш нереального, ше придумаєш?
:plus1

s19or

Цитата: Лангольєр від 23:04, 14 Травень 2011
Але я не дарма 5 років вчився на історичному щоб мені тикали чиєюсь мораллю

мб то не тільки мораль а й думка чиясь, і думаю твої "пять років" недають тобі права її зневажати, невраховувати. Або принаймі писати в такому тоні.

Павлік Морозов колись також думав шо він класно поступає тому шо так вчать і так кажуть робити