Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Цитата: KVITKA від 00:32, 06 Липень 2010
Почну з елементарного.
Я від 17.04.10. водій скутера(50см.куб.). Вже його сама ходила і зареєструвала(2.07.10).Номерний знак встановила сама. Талон маю. В талоні пише(може,опечатка),що талон дійсний до дві тисячі сотого рок(2100)?
я виясняв. то в усіх талонах на скутерах таке пише, так шо до 2100 року можеш спати спокійно))))
P.S. чому 2100 рік? прийшла ідея, період повного розпаду пластикової пляшки - 150 років, а китайського скутера - 90 років :crazy:

♠S.Y.♠

Цитата: BigFAN від 07:16, 22 Липень 2010
Почну з елементарного.
Я від 17.04.10. водій скутера(50см.куб.). Вже його сама ходила і зареєструвала(2.07.10).Номерний знак встановила сама. Талон маю. В талоні пише(може,опечатка),що талон дійсний до дві тисячі сотого рок(2100)?
я виясняв. то в усіх талонах на скутерах таке пише, так шо до 2100 року можеш спати спокійно))))
P.S. чому 2100 рік? прийшла ідея, період повного розпаду пластикової пляшки - 150 років, а китайського скутера - 90 років :crazy:
Є деякі екземпляри які розпадаються в перший день експлуатації.

EdSem

Цитата: BigFAN від 07:16, 22 Липень 2010
Почну з елементарного.
Коли я ставив на облік свій скутер, то мій знайомий (працівник МРЕВ) сказав, що видають на скутер тимчасові талони на 100 років, щоб не давати пластикові техпаспорта як на машину. Економлять падли... Яка ціна за облік, такий і техпаспорт))) Але через 100 років собі поміняю на пластиковий)))

BigFAN

вчора подав чергову позовну заяву на дії ДАІшників.
тиждень тому вертався з Чернівців, вийщов з корчів нічний дозор з "феном" та палицев.
шо більше здивувало ніж написане на "фені", так це ввічливо проведений час написання протоколу і постанови, ніхто нікому не хамив, навіть розказав їм пару анегдотів про ДАІшників з одного фист сміялись, а з другого не дуже.

♠S.Y.♠

Мене тоже зловили з корчів із "феном" там була швидкість 114 км/г я їхав 50  перед мною їхала "Таврія"спинили мене через пів години спорів відпустили . Пообіцяли другим разом оштрафують по максимуму

wildperson

Цитата: Юрій від 14:11, 22 Грудень 2010
Мене тоже зловили з корчів із "феном" там була швидкість 114 км/г я їхав 50  перед мною їхала "Таврія"спинили мене через пів години спорів відпустили . Пообіцяли другим разом оштрафують по максимуму
Щось я нiц не зрозумiв oh 50+-10 то ще ясно, але  50 i 114= без всякого фена рiзниця видна, як то можно поплутати?

♠S.Y.♠

Він при мені щолкав тим "феном" навгад

BigFAN

я коли перший раз написав протоколі що: "працівник не надав мені для ознойомлення з документами на пристрій схожий на фен, який він пред"явив як пристій вимірювання швидкості "Радіс"", суддя довго посміхався

BigFAN

какая боль :dance, какая боль :dance, BigFAN - ДАІ 9:0 :yahoo: victory

Galen

Цитата: BigFAN від 19:48, 12 Січень 2011
какая боль :dance, какая боль :dance, BigFAN - ДАІ 9:0 :yahoo: victory
Ніхто і не сумнівався))))

BigFAN

Увага! пройшли зміни в законодавстві, тепер Рішення Суду першої інстанції по оспоренню адмін. постанов ДАІ вступає одразу в силу і оскарженню не підлягає. так шо треба зразу вигравати, апеляцій не буде.

BigFAN

готую дві позовні заявм - собі та колєзі, там в нього взагалі піпєц, чувак забув страховий поліс (верніше взяв не від тієї машини бо в нього їх декілька) а гаїшник відмовився розібратись в ситуації ї притулив 500гр штрафу.

BigFAN

от таких уродів тре їб..и по повній програмі :eaten хоча цей сюжет більше підходить темі "Бий москалів!!!"
http://www.youtube.com/watch?v=Iic7FFMio1E#noexternalembed&feature=player_embedded

Жирна_Бойова_Панда

ЦитатаПрацівника ДАІ Одеси Олександра Швеця, який не поважає державну мову, звільнено з органів внутрішніх справ.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС.

"У ході здійснення перевірки з'ясувалося, що зазначені факти підтверджуються: інспектор ДАІ дійсно дозволив собі публічну демонстрацію неповаги до державної мови, тим самим дискредитуючи звання працівника міліції", - сказано в повідомленні.

"За результатами проведеної перевірки інспектора ДАІ звільнено з органів внутрішніх справ", - говориться в документі.

"Одночасно вжито заходів дисциплінарного впливу (від суворої догани до звільнення з посади) до його керівників, які не забезпечили належну професійну підготовку старшого сержанта міліції", - додається в повідомленні.

Раніше інспектор Одеського міськДАІ Швець при виконанні своїх службових обов`язків відмовився спілкуватися державною мовою з водієм приватного автомобіля, заявивши: "Не розумію тєлячої мови".

Українська правда

а чувака охрестили зоолінгвістом  :crazy:

Dana Eco-Kosiv

думаю,що таких мовоненависників більшість.
А один з них - ще і невдаха, або цап-відбувайло.