Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Цитата: ploskonos від 14:21, 18 Листопад 2009
Цитата: Галина від 09:39, 18 Листопад 2009
Я не водій і водійські права ще не придбала....

Посміявся.Галина,в нас права не продаються  :nono:,в нас на них здавати треба ;).
Велик и могуч!!!.... славянский язык :sarcastic_hand: Не хочу лiнк шукати, але офiцiйно= саме "придбала" (пiсля "здала"? :))

Galen

Ну так, на права не здала, а придбала. Правила дорожнього руху не нарушила, а просто захотіла з поганим дядіньком міліоціонером посперечатися... і т.п.))))))))
Та дуже просто, в даний час такі методи спрацьовують набагато ефективніше і скоріше.
Так, це дійсно вже все пішло явно не по темі. Але на водійські права дійсно зараз не здають так, як би то мало бути. Ну це факт :)

BigFAN

в середу виграв чергову справу. :yahoo: можна потратити 610 грн на пиво :drinks: і патрони.
ссууда шановні інспектори onass

Galen

Цитата: .....fan від 00:27, 27 Листопад 2009
в середу виграв чергову справу. :yahoo: можна потратити 610 грн на пиво :drinks: і патрони.
ссууда шановні інспектори onass
Такк..., файно ти їх :) :)
Ну шо казати, молодєц))))

Dana Eco-Kosiv

на пиво з нами-дописувачами форуму?

BigFAN

Цитата: KVITKA від 18:49, 27 Листопад 2009
на пиво з нами-дописувачами форуму?
ну десь на здибанці можем і всі попити пивка.

Dana Eco-Kosiv

або завтра у декого на святкуванні дня народження...)))

FroDon

А чому тема померла?.. onass

BigFAN

Цитата: FroDon від 11:40, 17 Травень 2010
А чому тема померла?.. onass
пишіт питання, проблеми тоді і тема ме жити.
доречі, тільки но закінчив складання чергової "Позовної заяви"

Galen

Цитата: BigFAN від 23:50, 17 Травень 2010
О, а ти без діла сидіти не можеш :) :) Шо на цесей раз случілось?

BigFAN

Цитата: gALINA_S. від 09:46, 18 Травень 2010
Цитата: BigFAN від 23:50, 17 Травень 2010
О, а ти без діла сидіти не можеш :) :) Шо на цесей раз случілось?
то не я, то кент знайомий в Калушському районі перевищив швидкість на 24 км, даний факт був зафіксований пристраєм схожим на фен з бурою назвою "Беркут"
доречі я вже знаменитий в Коломийському взводі ДПС :crazy:

FroDon

BigFAN, підкажіть, будь-ласка... Я бачу, ви на цьому дуже добре знаєтеся... Як мені бути ось в цій ситуації?.. Чи мені легше вже просто штраф сплатити?.. І нічого не вигадувати... Що ви можете порадити?.. Та чи можете щось?.. :(

BigFAN

Цитата: FroDon від 16:19, 26 Травень 2010
BigFAN, підкажіть, будь-ласка... Я бачу, ви на цьому дуже добре знаєтеся... Як мені бути ось в цій ситуації?.. Чи мені легше вже просто штраф сплатити?.. І нічого не вигадувати... Що ви можете порадити?.. Та чи можете щось?.. :(
у Вас є копія постанови про притягненню Вас до адміністративної відповідальності? якшо є і не пройшли терміни для оскарження її в суді то думаю шо зможу Вам помогти.
але в подальшому я би радив не допускати таких грубих помилок які Ви описали в Вашому повідомленні. перечитайте уважно тему і якшо виникнуть питання - пишіть і пам"ятайте 99,9% постанов про адмінвідповідальність складених ДАІшниками, мають грубі порушення чинного законодавства.

FroDon

Сьогодні написАв в міськ.ДАІ заяву на ім'я заступника начальника відділу, щоби видали мені копію протокола та копію постанови, яких у мене немає... Сказали чекати тепер 10 днів, не меньше...

BigFAN

Цитата: FroDon від 16:02, 28 Травень 2010
Сьогодні написАв в міськ.ДАІ заяву на ім'я заступника начальника відділу, щоби видали мені копію протокола та копію постанови, яких у мене немає... Сказали чекати тепер 10 днів, не меньше...
лист обов"язково повинен бути замовним і з повідомленням про вручення, це необхідно для доказів в позовній заяві для поновлення термінів позовної давності.