wildperson
Модератор
Репутація: 83
|
|
« Відповідь #15 : 15:49, 18 Листопада 2009 » |
|
Я не водій і водійські права ще не придбала....
Посміявся.Галина,в нас права не продаються ,в нас на них здавати треба . Велик и могуч!!!.... славянский язык Не хочу лiнк шукати, але офiцiйно= саме "придбала" (пiсля "здала"? )
|
|
|
|
|
Galen
Абориген
Репутація: 27
Світ нікому не обіцяв бути справедливим.
|
|
« Відповідь #16 : 16:32, 18 Листопада 2009 » |
|
Ну так, на права не здала, а придбала. Правила дорожнього руху не нарушила, а просто захотіла з поганим дядіньком міліоціонером посперечатися... і т.п.)))))))) Та дуже просто, в даний час такі методи спрацьовують набагато ефективніше і скоріше. Так, це дійсно вже все пішло явно не по темі. Але на водійські права дійсно зараз не здають так, як би то мало бути. Ну це факт
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #17 : 01:27, 27 Листопада 2009 » |
|
в середу виграв чергову справу. можна потратити 610 грн на пиво і патрони. ссууда шановні інспектори
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
Galen
Абориген
|
|
« Відповідь #18 : 12:40, 27 Листопада 2009 » |
|
в середу виграв чергову справу. можна потратити 610 грн на пиво і патрони. ссууда шановні інспектори Такк..., файно ти їх Ну шо казати, молодєц))))
|
|
|
|
Dana Eco-Kosiv
Абориген
Репутація: 43
Життя іде,і все без коректур...
|
|
« Відповідь #19 : 19:49, 27 Листопада 2009 » |
|
на пиво з нами-дописувачами форуму?
|
Time is not on your side.
|
|
|
BigFAN
Модератор
|
|
« Відповідь #20 : 19:52, 27 Листопада 2009 » |
|
на пиво з нами-дописувачами форуму?
ну десь на здибанці можем і всі попити пивка.
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
Dana Eco-Kosiv
Абориген
Репутація: 43
Життя іде,і все без коректур...
|
|
« Відповідь #21 : 19:59, 27 Листопада 2009 » |
|
або завтра у декого на святкуванні дня народження...)))
|
Time is not on your side.
|
|
|
FroDon
Новачок
Репутація: 0
|
|
« Відповідь #22 : 11:40, 17 Травня 2010 » |
|
А чому тема померла?..
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
|
|
« Відповідь #23 : 23:50, 17 Травня 2010 » |
|
А чому тема померла?.. пишіт питання, проблеми тоді і тема ме жити. доречі, тільки но закінчив складання чергової "Позовної заяви"
|
|
|
|
Galen
Абориген
|
|
« Відповідь #24 : 09:46, 18 Травня 2010 » |
|
доречі, тільки но закінчив складання чергової "Позовної заяви"
О, а ти без діла сидіти не можеш Шо на цесей раз случілось?
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
|
|
« Відповідь #25 : 22:55, 19 Травня 2010 » |
|
доречі, тільки но закінчив складання чергової "Позовної заяви"
О, а ти без діла сидіти не можеш Шо на цесей раз случілось? то не я, то кент знайомий в Калушському районі перевищив швидкість на 24 км, даний факт був зафіксований пристраєм схожим на фен з бурою назвою "Беркут" доречі я вже знаменитий в Коломийському взводі ДПС
|
|
|
|
FroDon
Новачок
|
|
« Відповідь #26 : 16:19, 26 Травня 2010 » |
|
BigFAN, підкажіть, будь-ласка... Я бачу, ви на цьому дуже добре знаєтеся... Як мені бути ось в цій ситуації?.. Чи мені легше вже просто штраф сплатити?.. І нічого не вигадувати... Що ви можете порадити?.. Та чи можете щось?..
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
|
|
« Відповідь #27 : 21:23, 26 Травня 2010 » |
|
BigFAN, підкажіть, будь-ласка... Я бачу, ви на цьому дуже добре знаєтеся... Як мені бути ось в цій ситуації?.. Чи мені легше вже просто штраф сплатити?.. І нічого не вигадувати... Що ви можете порадити?.. Та чи можете щось?.. у Вас є копія постанови про притягненню Вас до адміністративної відповідальності? якшо є і не пройшли терміни для оскарження її в суді то думаю шо зможу Вам помогти. але в подальшому я би радив не допускати таких грубих помилок які Ви описали в Вашому повідомленні. перечитайте уважно тему і якшо виникнуть питання - пишіть і пам"ятайте 99,9% постанов про адмінвідповідальність складених ДАІшниками, мають грубі порушення чинного законодавства.
|
|
|
|
FroDon
Новачок
|
|
« Відповідь #28 : 16:02, 28 Травня 2010 » |
|
Сьогодні написАв в міськ.ДАІ заяву на ім'я заступника начальника відділу, щоби видали мені копію протокола та копію постанови, яких у мене немає... Сказали чекати тепер 10 днів, не меньше...
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
|
|
« Відповідь #29 : 16:29, 28 Травня 2010 » |
|
Сьогодні написАв в міськ.ДАІ заяву на ім'я заступника начальника відділу, щоби видали мені копію протокола та копію постанови, яких у мене немає... Сказали чекати тепер 10 днів, не меньше...
лист обов"язково повинен бути замовним і з повідомленням про вручення, це необхідно для доказів в позовній заяві для поновлення термінів позовної давності.
|
|
|
|
|
|