Свинячий грип

Автор богдан21, 14:42, 01 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

богдан21

хто шо чув про оприскування захидной украини??? :please: :please: :please: нас тут позавчора з самолета чимось опрыскували але нихто ниче не знае.

BigFAN

то хеденшолдерс - шоб лупи небуло.

KosivArt

Аля

Ой не знаю, не знаю... Навряд чи тиф викликає повний розпад легенів. Чула  неофіційну інформацію із столиці, ніби нас "нагодували" із-за пагорба...

BigFAN

ага, то ше треба народу лікарства від тифу впарити.
а ше кажуть шо хлопаки по заходу України їздять і хрень всяку розприскують, нас травлять, шоб Фьодоровіч виграв - повний маразм.
чим дальше в ліс, тим грубші партизани.

Аля

на рахунок "Фьодоровіча"-згодна, маразм повний, але що стільки смертей не з проста-то факт

KosivArt

Цитата: богдан21 від 14:42, 01 Листопад 2009
нас тут позавчора з самолета чимось опрыскували але нихто ниче не знае.
в нас, це де?

BigFAN

народ, історії про оприскування з самальотів на мій погляд - гониво. хтось бачив як оприскують поля? летить літак на малій висоті а за ним шлейф речовини якою обробляють поле.
оприскування такого маленького міста як КОСІВ заняло б купу часу, і певне хтось би це з нас помітив.

Juha

100% розприскували Косів хлоркою.

В мене питання до форумчан: ви знаєте конкретних людей, що захворіли на свинячий грип, а не просто на звичайне щорічне ГРЗ  :?:
Бо я тільки й чую, що той тому сказав, той тому, а той тому...

Щодо політиків, то думаю, що цей вірус не на руку ні Ю, ні Я.

BigFAN

щоб дізнатись яким штамом хворієш, треба зробити досліди в спеціальних лабораторіях. у нас їх як правило роблять посмертно.

Juha

І то правда...
Я вірю, що свинний грип нас сильно не зачепить. Хоча цибулю їм кожен день. І сьогодні вперше поїхала на роботу в масці.
В Києві десь мабуть до 10% людей на вулиці можна зустріти в пов'язках. Поки що основна частина без них. Хоча може в мене такий висновок, бо я не їжджу в метро і трамваях.  :nenayu

BigFAN

і я їв часник та цибулю і плюс гуцульскі гогодзи, але цепануло не по дитячому уже тиждень на попускає.

богдан21

треба 100 грам з перцем и в люлю, бажано не самому :applauds :applauds :applauds

Marinka

Однозначно - на 70% провокація. На 30% - оприлюднення тих статистичних даних, які завжди приховували. Кожного року в Україні гине до 200 людей від грипу, орз, запалення легенів.... (точніше від ускладнень на серце, нирки і т.д.), але ж ці дані ніхто не оприлюднював.
Преперат ТАМІФЛЮ - не пройшов всі клінічні випробування, надзвичайно велика кількість побічних симптомів. І до того страшно неприємних.
Преперат вартує від 300 до 700 грн. (препарат інтенсивно рекламує уряд). Весь світ каже, що немає однозначного лікарства від цього вірусу, а наші найшли лікарства.. Бог в поміч.
В аптеках піднялися ціни на звичайні препарати в 5-6 раз.
Робимо висновок - єдині хто виграв від цієї масової істерики - це фармацевтична галузь.
Люде, жнікайте вітаміни, цибулю, і головне - не піддавайтеся навіюванням,  і все буде ок;))))))))

Vlad