Свинячий грип

Автор богдан21, 14:42, 01 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

тілько в мене на вітрині 189 різних пачок сигаре, і це  далеко не половина всього тютюнового асортименту в Україні.
Стас не міг ти для мого загального розвитку, закинути зсилочку на нормативний документ який жостко регламентує % торгової націнки, та забороняє власнику аптеки поставити на гепабене не 10% а 30% торгової націнки. бо це мені нагадує одного дядька який плакався шо він копійочки заробляє "на пінецеліні"
ти глянь на ціни в Буковелі і в мене в КОСОВІ (в мене кола 0,5 -4,25 а там 12грн) а дзигарі кемел скрізь по 6,80
у випадку з сигаретами, там пофігу чи ти мальборо купив півроку тому, чи тепер, бо ціна за якою ти маєш право продавати, вказана конкретно на кожній пачці.

KosivArt

Мені нема змісту тобі шось доказувати чи шукати зсилочки, папірці з вказівками приходять напряму з франківської держінспекції, вона ж і перевіряє їх виконання.

Про різні ціни на одинаковий товар ти ж сам навів приклад з Буковелем, чожу ж тоді виникає здивування про різні ціни на медикаменти?

ploskonos

У вас, шановні, дурна суперечка.Ціну формує конкуренція,а не ніякі накази,прикази,перевірки і розпорядження.Коли націнка в аптеці 30%,то що мішає бізнесмену,який має в своєму бізнесі 10%,відкрити аптеку і заробляти 20% або й 10%??
А те що держава пробує врегулювати ціни всякими розпорядженнями- перевірками,свідчить тільки про
недостатність вільного ринку в цій державі,зумовлену високою корупцією(ті ж вакцини індійські) і іншими питаннями.

KosivArt

Згідний, троха відійшли від теми.

А вірус якийсь полюбому є, в мене вже соплі і кашель другий день...

BigFAN

Цитата: Стас від 09:45, 03 Листопад 2009
Мені нема змісту тобі шось доказувати чи шукати зсилочки, папірці з вказівками приходять напряму з франківської держінспекції, вона ж і перевіряє їх виконання.

Про різні ціни на одинаковий товар ти ж сам навів приклад з Буковелем, чожу ж тоді виникає здивування про різні ціни на медикаменти?
правильно, але я і навів приклад як на державному рівні можна навести порядок з недобросовісними власниками аптек які завеликий % ставлять. а здивування виникає бо без коли прожити мож а без гепабене яке лікує наслідки від коли тєжко, і якого хера депутати не бачать цього - бо половина з них має відношення до фармацевтичного бізнесу. звичайне лобі.

ploskonos

І я б припинив бесіду про "недобросовісних власників аптек",бо що мішає "добросовісним власникам "
продавати ліки з мінімальною націнкою??
Ще раз кажу ,тільки в такій дурнуватій державі ціна на ліки може залежати від добросовісності власників,в нормальній країні ціну формує конкуренція.

BigFAN

Цитата: ploskonos від 10:18, 03 Листопад 2009
І я б припинив бесіду про "недобросовісних власників аптек",бо що мішає "добросовісним власникам "
продавати ліки з мінімальною націнкою??
Ще раз кажу ,тільки в такій дурнуватій державі ціна на ліки може залежати від добросовісності власників,в нормальній країні ціну формує конкуренція.
остатна відповідь. існує таке поняття як монопольна змова. а державу я б не трогав бо нам нема чого фист на неї жалітись, благо не крайня жопа.
P.S. я не висловлював притензій до якихось конкретно аптек, це загальнодержавна прблема.

ploskonos

шоб зняти багато питань,читаємо дану статтю:http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/1942.phtml

BigFAN

а можна синоньким шоб кноп і вже там?

ploskonos

остатна відповідь. існує таке поняття як монопольна змова. а державу я б не трогав бо нам нема чого фист на неї жалітись, благо не крайня жопа.
P.S. я не висловлював притензій до якихось конкретно аптек, це загальнодержавна прблема.
[/quote]

Сам собі перечиш:монопольна змова не буває в нормальній державі.

ploskonos

Цитата: .....fan від 10:35, 03 Листопад 2009

не треба шукати легких шляхів - нажми кантролС кантролV ;)

BigFAN

Цитата: ploskonos від 10:35, 03 Листопад 2009

[/quote]монопольні змови існують в усіх країнах

BigFAN

Цитата: ploskonos від 10:37, 03 Листопад 2009
Цитата: .....fan від 10:35, 03 Листопад 2009

не дісталось "клави для блондинок"  :oj

ploskonos

Цитата: .....fan від 10:38, 03 Листопад 2009
Цитата: ploskonos від 10:35, 03 Листопад 2009

монопольні змови існують в усіх країнах
[/quote]

Існують.Закінчуються поділом майкрософтів і багатомільйонними штрафами.

ploskonos

[/quote]не дісталось "клави для блондинок"  :oj
[/quote]

Ну то на миші мала б права клавіша для контекстного меню бути.Проводиш операцію "вирезать-вставить"  :pleasantry: