Треба випити! Треба привiд?

Автор wildperson, 20:59, 07 Жовтень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Аля

Dana Eco-Kosiv

Сесія на повну катушку...нема часу на пияцтво....

BigFAN

хто сьогодні святкує сьогодні 1 травня таваріщі? :crazy:

Vlad

Цитата: BigFAN від 18:55, 01 Травень 2010
хто сьогодні святкує сьогодні 1 травня таваріщі? :crazy:
Я зараз на роботі сижу(((
а хотілося б і посвяткувати. У білих людей купа вихідних..

Juha

Я з двома подружками вчора поїхала в Легенду святкувати нашу зустріч. То там був діджей з Івано-Франківська, який говорив постійно російською мовою і казав, що це свято святкують в Росії та Білорусії. Колись можливо воно було доцільним, тим більше,як правило, в ці дні гарна погода, проте ми на роботі обговорювали, що краще б дали більше вихідних на Пасху.

wildperson

Не знаю за всю Росiю, а в СПб святкували одиницi, решту- насолоджувалися вихiдними, вiдкривали сезон дач-шашликiв.
P.S. Для мене свято- 9-го (хоча дiдо в УСС, а вуйко в УПА, але з дитинства от так) Це не мае нi разу вiдношення до якоiсь iдеологii, просто "стан свята". Колись на 9-го пiд Сокiльський збиралися люди, ще був колгосп "17-вересня", приiзжали купа автолавок, концерти.. Потiм затарювалися закускою+ й шукали вiльну травичку. Коротше чудовi асоцiацii 3 9-м!
P.P.S. А взагалi то 6-го Юрiя!!! От тут ми завжди вiдривалися! В Пiстинi, на бережку, струги в сметанi й самогоночка вуйни Параски.... ехххх...

BigFAN

9 травня для мене теж свято. діди наші воювали, і це треба поважати.

wildperson

Цитата: BigFAN від 17:28, 02 Травень 2010
9 травня для мене теж свято. діди наші воювали, і це треба поважати.
Мiй респект тобi!! Треба!! поважати!
P.S. Я повторююся звичайно, але з Плосконоса.... :crazy: ну й ще тут Юр присутнi :)

Juha

І я вважаю, що 9 травня треба відзначати однозначно. Людей винищували, катували - а ми через наші політичні погляди не маємо ніякого морального права забувати це.

BigFAN

іду з кумом могарич виставляти :drinks:, бо купу знайомих поздоровило з іменинами.
теска Віталій - той шо Панда вітаю!!!

wildperson

Цитата: BigFAN від 18:14, 05 Травень 2010
іду з кумом могарич виставляти :drinks:, бо купу знайомих поздоровило з іменинами.
Виталий прилежен, умеет освоиться в незнакомой остановке. Он умен, целеустремлен, до некоторой степени упрям.

Виталий интересуется музыкой, шахматами, к азартным играм равнодушен, но может составить компанию для игры в карты.

Может завести породистую собаку и участвовать на выставках. Среди увлечений может быть и автомобиль, которому Виталий будет посвящать очень много времени. С удовольствием будет сам заниматься ремонтом машины. В этом мужчине преобладает склонность к технической деятельности и точным наукам. Он будет хорошим инженером, конструктором, учителем математики или физики. Преуспеет и в бизнесе. цитата з http://www.calend.ru/

А ще сьогоднi День Водолаза й День Шифрувальщика! Лиш не спийтеся, водолази-шифрувальщики! :crazy:  :drinks: :drinks: :drinks:

BigFAN

тільки з математикою і фізикою шось не стиковочка, але фіг його знає мо на пенсії запре.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: BigFAN від 18:14, 05 Травень 2010

дякую, тебе тоже  :drinks:

Цитата: wildperson від 18:41, 05 Травень 2010
Лиш не спийтеся, водолази-шифрувальщики! :crazy:  :drinks: :drinks: :drinks:

:bu

BigFAN

всіх Юріїв вітаю з іменинами!

Dana Eco-Kosiv

Мої вітання Всім Юріям!

Ватру(кигитало) палили,Га?