Треба випити! Треба привiд?

Автор wildperson, 20:59, 07 Жовтень 2009

Попередня тема - Наступна тема

odnosel4anka

Сьогодні мені повідомили підсумки Гірської веселки. Привітайте мене і моїх учнів із зайняттям ІІ місця в конкурсі агітбригад :)  До речі чудовий центр дитячої творчості у Косові, сцена невелика але супер апаратура і чудові організатори та керівники ;)

Dana Eco-Kosiv

Juha

Приєднуюся, Боженочка  :!: :flower
А я тільки закінчила святкувати день юриста. Тепер треба починати святкувати вихід України до ЧС-2010.  :yahoo:

Dana Eco-Kosiv

Можна відсвяткувати перемогу у України  у матчі з Англією,попиваючи солодку водичку

Juha

Цитата: KVITKA від 22:26, 10 Жовтень 2009
Можна відсвяткувати перемогу у України  у матчі з Англією,попиваючи солодку водичку
Зрозуміло, що можна  :!: Особливо після святкування попереднього свята інакше і не вийшло...  :) Жартую  :!:

KosivArt

Цитата: Боженочка від 19:21, 10 Жовтень 2009
Сьогодні мені повідомили підсумки Гірської веселки. Привітайте мене і моїх учнів із зайняттям ІІ місця в конкурсі агітбригад :)

Вітаю! :) Напишеш статтю про конкурс на свій сайт?

Dana Eco-Kosiv

Вітаю всіх людей творчих професій, зокрема мою матусю,яка є членом спілки художників України!
Бажаю ВАМ творити,творити,творити і вчасно спинитися.

odnosel4anka

Цитата: Стас від 11:18, 11 Жовтень 2009

Вітаю! :) Напишеш статтю про конкурс на свій сайт?

Стас, маленька проблемка. В мене зовсім нема якоїсь інфи толкової, щоб там якісь факти були.  так тоді хвилювалась, що не зробила жодного фото і взагалі так все пройшло наче й не було, я практично нічого не пам'ятаю, чесне слово. Ну пару слів може й напишу. :)

Dana Eco-Kosiv

Цікаво, чи можна пиятику назватим одним із способів зняття стресу?!?!

KosivArt

Цитата: Боженочка від 20:12, 11 Жовтень 2009
Стас, маленька проблемка. В мене зовсім нема якоїсь інфи толкової, щоб там якісь факти були.

Та від себе пару слів — це найбільш цікаво, а факти можна взяти тут :)
http://www.kosivart.com/index.cfm/fuseaction/events.event/id/61/

Galen

Цитата: Боженочка від 19:21, 10 Жовтень 2009
Сьогодні мені повідомили підсумки Гірської веселки. Привітайте мене і моїх учнів із зайняттям ІІ місця в конкурсі агітбригад :)  До речі чудовий центр дитячої творчості у Косові, сцена невелика але супер апаратура і чудові організатори та керівники ;)
Боженочка, вітаю. Ти там в Косові не заблудилася? :)

Dana Eco-Kosiv

перейшла за тим посилання і,скажу вам,добре,що є такі ініціативні люди!
Файно!
Шкода,що не застану малюнків на асфальті(через дощ) і решту робіт  не побачу(((
Але привід,щоб випити сочок є точно!

wildperson

Цитата: KVITKA від 12:22, 12 Жовтень 2009
перейшла за тим посилання і,скажу вам,добре,що є такі ініціативні люди!
Файно!
:offtopicВони завжди були! Просто один час на масажори переключилися, аби вижити якось.
В 90-х були й конкурси художноi самодiяльностi всякi й туристичнi дитячi зльоти в Дубинi, тобто все то саме, "Гiрська веселка" лиш спробувала об"еднати все напрацьоване "в одному флаконi", респект iм за це. :good:

odnosel4anka

Цитата: Галина від 10:07, 12 Жовтень 2009
Боженочка, вітаю. Ти там в Косові не заблудилася? :)

Дякую. Якщо чесно то дітки мене водили всюди :

odnosel4anka

Цитата: Стас від 08:56, 12 Жовтень 2009

Та від себе пару слів — це найбільш цікаво, а факти можна взяти тут :)
http://www.kosivart.com/index.cfm/fuseaction/events.event/id/61/

шось нашрайбала ;)