Треба випити! Треба привiд?

Автор wildperson, 20:59, 07 Жовтень 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Juha

І я вітаю  :!:  :flower

Правда, на  парад не ризикнула піти... Дуже жарко і якось відвикла від того натовпу... От в Косові думаю, що сходила б  :!:

Vlad

Цитата: BigFAN від 15:43, 09 Травень 2010
Вітаю  з Днем Перемоги!!!
Приєднуюсь до привітань. Дивився наш парад і російський. Росіяни геть подуріли, стільки техніки наперли в Москву шо просто капец. Думаю половину ветеранів можна було б в пансіонати відправити на ті гроші. Але атмосфера свята з"явилась саме завдяки параду)))

wildperson

Cьогоднi- Мiжнародний День Сiмей!
Тож привiтайте свою родину, зробiть iм щось хороше (якщо другого приводу не знаходили)
:flower :flower :flower :flower :flower

KosivArt

Цитата: wildperson від 09:44, 15 Травень 2010
Cьогоднi- Мiжнародний День Сiмей!
Тож привiтайте свою родину, зробiть iм щось хороше (якщо другого приводу не знаходили)
Хороше свято!

♠S.Y.♠

Сьогодні в Україні святкують День Європи. День Європи святкується в Україні щорічно в третю суботу травня, починаючи з 2003 р.

Galen

Всіх форумчан вітаю з наступаючими Зеленими святами та літніми канікулами ( :) як у школі). Чого на перед, та того, що планую пропасти на 2 місяці. Не скучайте :) цьом-цьом (так це мені сподобалося:) :))

BigFAN

Цитата: gALINA_S. від 18:02, 21 Травень 2010
Всіх форумчан вітаю з наступаючими Зеленими святами та літніми канікулами ( :) як у школі). Чого на перед, та того, що планую пропасти на 2 місяці. Не скучайте :) цьом-цьом (так це мені сподобалося:) :))
будем скучати :(

KosivArt

Складай іспити і вертайся до нас :)

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Стас від 16:30, 22 Травень 2010
Складай іспити і вертайся до нас :)
Угу!:):):)

BigFAN

з першим днем ЛІТА :yahoo:можна і :drinks:головне шо б потім не :bad:

Жирна_Бойова_Панда

BigFAN

wildperson

Лiта за вiкном не бачу :histeric , але  :drinks: за 1-ше червня завжди готовий.., люблю лiто :za4ot

Dana Eco-Kosiv

Не забувайте,що 1-е червня-це ще і міжнародний день захисту дітей.Якщо не точно написала,прошу виправити.

Вітаю усіх з приходом на наші землі дорогого нам і тепленького літечка!
Вітаю ще раз!