Камери ДАІ в Косівському районі

Автор rim, 13:49, 07 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Стас від 22:38, 07 Червень 2009
камери фіксують порушення, наприклад перевищення швидкості, і висилають фото з квитанцією для оплати штрафу порушнику :)

Причому шлють точний час порушеня з дуууже чітким зображенням номерного знаку авто.
Дожилися...Недавно вийшло розпорядження,що засідки чи гоп-стоп ДАІ не має права робити НІДЕ.Хоч це добре.
А з камерами туго.Що ніхто не знає де вони є?
У великих містах камери ліплять на світлофорах і зебрах або в добреосвітлених місцях.

rim

Було б цікаво дізнатися більше про це розпорядження що до засідок. Де про це можна прочитати?

Galen

Казали, що в Косові біля «Бізона» (на Люльчука) є камера, але я її шось не бачив...
[/quote]
Біля "Бізона" точно є, зразу коло напису, помоєму коло букви "І". ЇЇ там добре видно.

Назар

Шановні забийте на ті візири http://ua.proua.com/news/2009/06/10/105941.html
Я скільки накатав по Україні - штрафів приходило багацько та ще жодного разу не сплачував адже немає чіткого механізму виконання покарань :music

Galen

А це вже цікаво. І що, тепер ми в деякій мірі, можемо ігнорувати радіолокаційні відеозаписувальні вимірювачі швидкості "Візир"??? Та впринципі чого ж не можемо, можемо - не порушуючи правила дорожнього руху.))))

BigFAN

виграв 2 справи в суді проти ДАЇ

KosivArt

Цитата: .....fan від 00:32, 18 Червень 2009
виграв 2 справи в суді проти ДАЇ
О, це цікаво. Можна детальніше?

KosivArt

Цитата: Mol'far від 08:38, 08 Червень 2009
Цитата: rim від 13:49, 07 Червень 2009
Буде корисно зібратти інформацію про стаціонарні камери ДАІ на дорогах Косівщини ( та і області).
Одна, точно (поки що) є на дорозі Яблунів - Коломия в с. Стопчатів біля ресторану Фільварок.
Хто буде їхати, врахуйте.

Недавно їхав біля фільварку.Камера висіла на стовбі на одному дроті..Хтось вночі обірвав))

Є камера, навіть з лампою для ночі. І що головне камеру не помітно, якщо їхати на Коломию (якось хитро захована за деревом).

ploskonos

Кажуть,ще одна висит біля заправки,в Кутах,при в"їзді на Вижницький міст.
Сам не бачив,давно в той бік не їхав...

ploskonos

Ще існує практика в ДАЇшників,фотографувати з приватної машини.Раз мені таке фото прислали ,
підловили на в"їзді в Франківск.Там точно стаціонарної камери нема.Потім знайомі сказали,що даїшники там частенько пасуться на машинах з приватними номерами.

KosivArt

та вже здається відмінили таку практику, вчора слухав новини, візир буде встановлюватись на штатив.

koljan stokholm

камери це добре.хоч чогось будуть боятися.з практики можу сказати,у стокгольм1 камер практично нема,1х тут 1 не треба,люди просто не нарушають бо знають----ззад1 може 1хати "тайна пол1ця",а якшо вже вони зупиняють---п1пе..."зл1зай при1хали"

KosivArt

Цитата: koljan stokholm від 16:44, 18 Червень 2009
люди просто не нарушають бо знають----ззад1 може 1хати "тайна пол1ця",а якшо вже вони зупиняють---п1пе..."зл1зай при1хали"
поліція їздить на спец.машинах з розпізнавальними знаками чи може маскуватись під звичайні?

koljan stokholm

проста пол1ц1я 1здить на м1чиних машинах з мигалками,крим1нальна на чорних тонованих м1н1венах без оп1знавальних знак1в,дорожна 1 тайна пол1ц1я на простих--цив1льних машинах без оп1зн.знак1в.у них т1льки мигалки вмонтован1 в риш1тку рад1атора.вс1 це знають 1 вс1 бояться порушувати правила,бо покарання дуже серйозн1,а гошима не в1дкупишся)))

odnosel4anka

7 червня о 3.00 ночі (приблизно) машинка червона їде собі із гучною музичкою і порушує правила на моїх очах, це було на кольці в смт Яблунів, вона просто зробила круговий об'їзд неправильно,  в іншому протилежному правилам напрямку. То важко пояснити, я була в шоці. Хай буде, що то вже ніч і мало їздять але ж все рівно то не правильно.