Камери ДАІ в Косівському районі

Автор rim, 13:49, 07 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

rim

Буде корисно зібратти інформацію про стаціонарні камери ДАІ на дорогах Косівщини ( та і області).
Одна, точно (поки що) є на дорозі Яблунів - Коломия в с. Стопчатів біля ресторану Фільварок.
Хто буде їхати, врахуйте.

KosivArt

Хороша тема, дякую за інформацію!

Казали, що в Косові біля «Бізона» (на Люльчука) є камера, але я її шось не бачив...

odnosel4anka

Vlad

odnosel4anka

Влад, якби знала не питала б, і мені навіть не соромно що я питаю, бо той буде знати, що не буде соромитись запитати.

Vlad

Державна Авто Інспекція))) такі чуваки с полосатими паличками ;)
в тебе ж є водійське посвідчення, мала би значи що таке ДАІ

KosivArt

odnosel4anka

ну ви народ даєте, та само собов, що я знаю що таке ДАІ, я про камери ДАІ питалась, то скажіть вже, будь ласка. :)

Vlad

ну камери відеоспостереження. чесно кажучи я не знаю шо тут ше сказати)
почитай тут наприклад http://autosite-trading.com.ua/2009/05/844.php4

KosivArt

камери фіксують порушення, наприклад перевищення швидкості, і висилають фото з квитанцією для оплати штрафу порушнику :)

Vlad

Цитата: Стас від 22:38, 07 Червень 2009
камери фіксують порушення, наприклад перевищення швидкості, і висилають фото з квитанцією для оплати штрафу порушнику :)
ну взагалі-то вони немають права таке робити

odnosel4anka

аааааааа, блін, то прикол, я думала, шо якісь камери то тіпа засади гаїшників або камери тіпа тюрми там чи щось таке, так требса нормально написати відеоспостереження.  :)

Vlad

Цитата: Vlad від 22:43, 07 Червень 2009
Цитата: Стас від 22:38, 07 Червень 2009
ну взагалі-то вони немають права таке робити
точніше на практиці дуже важко довести порушення водія, бо є багато "но.."

wildperson

В ЕС (ну у фiнiкiв точно) таке фото е аргументом безумовним для штрафу. А в СПб наприклад не прижилося. По перше з-за дiрок в законодавствi, по друге- з допомогою таких от темок на купi сайтiв (моментально нову камеру вiдмiчали на картi, а деякi "iдейнi" ту бiдну камеру ще й так сказати "нейтралiзовували"). Знайомi фiни були в шоцi, в них ближними фарами нiхто не мигае, вони навiть не знають що це таке.

Mol'far

Цитата: rim від 13:49, 07 Червень 2009
Буде корисно зібратти інформацію про стаціонарні камери ДАІ на дорогах Косівщини ( та і області).
Одна, точно (поки що) є на дорозі Яблунів - Коломия в с. Стопчатів біля ресторану Фільварок.
Хто буде їхати, врахуйте.

Недавно їхав біля фільварку.Камера висіла на стовбі на одному дроті..Хтось вночі обірвав))