Камери ДАІ в Косівському районі

Автор rim, 13:49, 07 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

в 3 годині ночі краще дома спати в люлі :)

До речі, на тому кільці практично постійно стоїть патрульна машина і збоку Косова є знак «Проїзд без зупинки заборонено», так шо коли злітаєте з горба на міст — троха пригальмовуйте.

odnosel4anka

я вже велика і можу спатки коли мені захочеться.
А на рахунок попередження то дуже доречно, правда вони там не завжди, от вночі якби були то пару штрафів точно було б, особливо о 3.00 год ночі. :)

Juha

Ці стаціонарні камери, які висять на совпах і т.д. - не візири :!:  :)
Такі камери розміщують для того, щоб фіксувати які машини проїжають, щоб вразі чогось оперативно відшукати ту чи іншу машину. Якщо стається ДТП, то можна побачити як яка машина їхала. Є камери, які постійно знімають і інформація в базі зберігається 2 чи 3 доби. А є що зреаговують на різного роду порушення... Але з цих камер ніхто штрафи не виписує.
Штрафи приходять тільки з візирів, якими користуються працівники ГАІ. Раніше вони дійсно могли ховатися в цивільних машинах і т.д. Зараз це заборонено. Камера повиннна бути стаціонарно закріплена :!:

Galen

Цитата: Боженочка від 21:24, 19 Червень 2009
7 червня о 3.00 ночі (приблизно) машинка червона їде собі із гучною музичкою і порушує правила на моїх очах, це було на кольці в смт Яблунів, вона просто зробила круговий об'їзд неправильно,  в іншому протилежному правилам напрямку. То важко пояснити, я була в шоці. Хай буде, що то вже ніч і мало їздять але ж все рівно то не правильно. 
Ого, на Яблунівському кольці можна щей не таке побачити, цирк на дроті. Порушують правила і ті хто їх знає, і ті хто недуже. А відколи зробили рух по кольцу головним, то взагалі абсурд. Останнім часом патрульна машина там кожного дня стоїть, та незавжди зупиняють. За ніч незнаю :)

BigFAN

99%  постанов про адмін. правопорушення складені з грубими порушеннями ваших прав! оскаржуйте їх в суді на протязі 10 днів з моменту отримання!