wildperson про другу державну

Автор Жирна_Бойова_Панда, 18:39, 15 Жовтень 2008

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Цитата: Ілона від 13:44, 20 Жовтень 2008
Закривають україномовні школи! Дожилися, мля... 
А що росiйську забороняють на Косiвщинi- то нормально? Так i мае бути?
Можно не вiдповiдати, знаю, що у Вас "так мае бути..!"
Цитата: Стас від 09:17, 20 Жовтень 2008
Які саме ростки?
Усвiдомлювати, що ми всi на однiй планетi живемо, що досить мiж собою воювати, що колись будемо (а таки будемо, якшо не повбиваемо один одного) просто "земляни". I прошу не плутати з "втратою своеi нацii" та iншi пустi балачки. Просто спочатку "земляни", а потiм "украiнцi", нiяк не навпаки.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 13:58, 20 Жовтень 2008

хто забороняє? оО
це якийсь гон, або я все пропустив?!!!!!

Ілона

Ніхто не забороняє російську мову!
Але таки не треба лізти до нас росіянам!
Мало вже нашкодили?
Земляни... Ги-ги!
По Осетії стріляли за що?
Тому що як в казці про свиню - спочатку лапу на стіл поставила, потім морду а потім і сраку!
А потім залізла на стіл і права почала качати!  :icon_fight1:

Жирна_Бойова_Панда

wildperson

Цитата: tHe_Eney від 14:02, 20 Жовтень 2008

хто забороняє? оО
Пропустив напевно.. В якiй школi викладають росiйську хоч факультативно? Поправте мене хто в курсi!
Ну а Ілона зовсiм не буду коментувати. Раз моя свиня дружина та моi свинi друзi вже поставили iй сраку на стiл- що я тут буду "права качати". :music

Ілона

У всіх школах викладають російську, не плачте!
Менше годин дають, бо об"єднують разом зі світовою літературою! 

Ага, мене можете не коментувати! Особливо перевертати мої вирази догори вищевказаним органом тіла! 
Можете дружину з моїм чоловіком познайомити - він у мене зайчик а не свиня :)
Жив у Пітері на Решетникова :))))

Так що не один Ви такий обмаскалений :)))

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 14:17, 20 Жовтень 2008
Цитата: tHe_Eney від 14:02, 20 Жовтень 2008

хто забороняє? оО
Пропустив напевно.. В якiй школi викладають росiйську хоч факультативно? Поправте мене хто в курсi!
Ну а Ілона зовсiм не буду коментувати. Раз моя свиня дружина та моi свинi друзi вже поставили iй сраку на стiл- що я тут буду "права качати". :music

1. справді не викладають, але це не є заборона. ви дорослий чоловік а так "тупо" (не в обіду:) перекручуєте факти!!!!
2. давно замітив, що у вас дуже упереджене ставлення, лиш шо не так ви зразу починаєте шо ваша дружина і т.п. і зразу ви самі нещасні в світі і вас всі паплюжать просто так... давайте таке припиняти, ок?

Цитата: Ілона від 14:33, 20 Жовтень 2008
У всіх школах викладають російську, не плачте!

в косові такого нема... і слава Богу ;)

KosivArt

Я вважаю що російської цілком вистачає в телевізорі, щоб знати її на побутовому рівні. А в школі де нема російської є світова література.

KosivArt

Цитата: wildperson від 22:55, 19 Жовтень 2008
А друга державна мова може дати Батькiвщинi тi самi ростки глобалiзму, за якi я тут бьюся. Бо в нацiоналiзмi в виконаннi мого сусiда по казармi в Радянськiй Армii пана Тягнибока- нiякого майбутнього.
Свободівці наразі роблять для України більше ніж всі інші "партії" та "блоки" разом взяті. Нещодавно в Австрії на парламентських виборах перемогла однойменна націоналістична організація, шкода що її лідер, Йорг Хайдер, загинув.

Майбутнє України за національним авторитаризмом, а не промосковською диктатурою (глобалізмом).

Juha

Я взагалі не розумію, навіщо в школі російська мова. Ми англійську почали вчити ще при Кравчуку і ніякі "родичі" Ющенка тут ні причому. Зверніть увагу, що живу я не на західній Україні, а в Києві вже 6 років. Працюю. І ще не зустрічалася з потребою вивчати російську мову. А скажу Вам чесно, я її не знаю. на побутовому рівні звичайно, але писати я не вмію. Я знаю багато правил (бо книжки люблю читати), а от про написання закінчень -тса, -ться, і т.д. - поняття не маю. І я жодного разу не зустрічалася з потребою цих знань.
Я не спорю, що скільки людина мов знає, стільки раз вона людина. Але для цього я найму собі репетитора, чи куплю сомовчитель, але навіщо в школі предмет російської - я не розумію.

Ілона

Ні, панове, в школі зараз викладають російську мову - але в не тому обсязі як раніше.
Вона дійсно є, нічого не маю проти...

Але чомусь ми знаємо досконально Достоєвського, а от росіяни про Шевченка знають, що то футболіст  :nea:
Це соціологічні дослідження...

dimon

та хай собі буде російська в школі, 2 уроки на тиждень шоб хоч знати як правильно писати

KosivArt

borowed

KosivArt