wildperson про другу державну

Автор Жирна_Бойова_Панда, 18:39, 15 Жовтень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 11:15, 05 Жовтень 2008
Добре, забрав два пункти про рос. мову...
я протестую!!! ;)
просто у правилах тре написати шо дозволено лише укр. і англ. мови.... і таким каком ми не будем переходити на "особистості" :)

wildperson

Цитата: tHe_Eney від 18:39, 15 Жовтень 2008
Цитата: Стас від 11:15, 05 Жовтень 2008
Добре, забрав два пункти про рос. мову...
я протестую!!! ;)
просто у правилах тре написати шо дозволено лише укр. і англ. мови.... і таким каком ми не будем переходити на "особистості" :)
А чому не китайську замiсть англiйськоi? :nono:

borowed

ми не козли,козли - не ми)
та хай буде їм російська.Ітак русскі нечасто пишуть=)

Жирна_Бойова_Панда

бо англійська - міжнаціональна, але то таке...

Juha

Borowed правий. Тут і так мало хто пише російською, а якщо й напишуть, то нічого страшного. Ми ж нічого з "Владимиром" не робили. Причому, якби видалили його пости, то вийшло б, що ми нічого у відповідь не змогли аргументувати.

wildperson

Цитата: tHe_Eney від 01:02, 16 Жовтень 2008
бо англійська - міжнаціональна...
Перепрошую.., мiж якими нацiональностями? Мiж янкi i гуцулами? Я певно в своiй "русско-москальщинi" шось пропустив? А китайцi i не знають! З iндусами разом... I французи несвiдомi нiяк не хочуть пiд америку лягати, от бiда... Може Ви переплутали Павутину з звичайним життям?  Ну так там Гейтс заслужено всiх нагнув, хочеш не хочеш- вчи англiйську...

KosivArt

я теж вважаю англійську міжнародною мовою - просто тому що вона найпростіша з усіх :)

wildperson

Цитата: Стас від 19:28, 16 Жовтень 2008
я теж вважаю англійську міжнародною мовою - просто тому що вона найпростіша з усіх :)
Якщо найпростiша- то напевно все таки есперанто. IMHO- англiйська стала бiльш поширеною (нiяк не мiжнародною) пiсля ривку в IT-технологiях. Пам"ятаю як розбирався чого хоче вiд мене DOS або NC.. :coffee, ну не було ще локалiзацiй.. :strong:

Жирна_Бойова_Панда

все, я забираю всі свої слова назад, бо бачу шо з таким упередженим ставленням важко комусь шось доказати :)
2 wildperson: вибачте, але якшо Ви виступаєте проти англійської мови - то це просто вже маразм...

wildperson

Я виступаю проти тих, хто "Бий москалiв- рятуй Вкраiну", проти тих, хто росiйську мову хоче бачити за законом.

Жирна_Бойова_Панда

"за законом" - це типу, Ви хочете шоб вона була державною? оО

KosivArt

Цитата: tHe_Eney від 09:42, 17 Жовтень 2008
"за законом" - це типу, Ви хочете шоб вона була державною? оО
Ага, теж цікаво почути відповідь.

wildperson

Хочу.
А ще хочу цей офтоп перенести в другу тему.

KosivArt

Цитата: wildperson від 09:51, 17 Жовтень 2008
Хочу.
А ще хочу цей офтоп перенести в другу тему.
вперед, бо тут дійсно пішов офтоп.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 09:51, 17 Жовтень 2008
Хочу.

наскільки я зрозумів, Ви в Україні не живете?