Бий москалiв!??

Автор wildperson, 23:14, 30 Вересень 2008

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Цитата: yaro my від 14:23, 01 Січень 2011
Так, мозг включений, але не для того, щоб замислитись над незручними запитаннями. А як же він включений? Таке враження, що в режим: "зомбі", по програмі: "Мочи уродів", причому вибірково російськомовних, і виключно тих, які ненавидять Україну. А те, що Ви собі їх знайдете, а як не знайдете, то призначите чи придумаєте, вже зрозуміло. Як результат такого включення мозгу, це ненависть до східних сусідів.
Бажаю Вам включити мозг, щоб замислитись над незручними запитаннями, і не треба тупо битись ап стєну, як деякі дописувачі.
я пишу про "москалів" бо тема однойменна, якось про "жидів" чи "вишняків" тут не той во. "російськомовні уроди які ненавидять Україну" - це не обов"язково росіяни а і українці за національностями. добре було б зрозуміти чому " російськомовні уроди" а не росіяни.
а росіян які не мають притензій до нашої тереторіальної цілісності. культури, історії. мови я так само поважаю як і інших наших сусідів, не більше а ні менше.
якшо деякі мої пости не зрозумілі для "включенного мозга" то задавайте питання буду розтлумачувати, бо перекручувати мною написане викликає нестерпне бажання прикріпляти такий смайлик: wall

wildperson

Цитата: BigFAN від 23:36, 28 Грудень 2010
в Москві, Українську бібліотеку обшукали та закрили за звинуваченням в екстримізмі, напевне за слова: "кохайтися чорнобриві та не з москалями"
вже вiдкрито, можно заходити :)

yaro my

julio

Коли таке читаю (з обох сторін), то відразу пригадую анекдот про Герасима і Муму (коли той вже намотав їй на шию камінь і підняв над водою, вона йому каже: «Відчуваю, Герасиме, щось ти мені не договорюєш!»).

BigFAN

yaro my

Можливо не договорюють, що
Цитатакниги з бібліотеки вилучені в рамках кримінальної справи за фактом розповсюдження екстремістської літератури.
Джерело:http://www.unian.net/ukr/news/news-416294.html

BigFAN

можливо це просте непорозуміння :crazy:

s19or

знайшов на просторах мережі цікавий календар на 2011  :rofl:    ...ніби не боян

оце зображення буде актуальне для Косова

тут мала версія http://jerelo.com.ua/ru/news_images/144416/show?page=8
тут велика (можна для друку) http://community.livejournal.com/lviv_metro/10295.html#cutid1

KosivArt

Файно :)
краще було запостити в тему «анекдоти про справжніх українців»

Жирна_Бойова_Панда

такий зарах шо ну :bu

s19or

Цитата: Стас від 19:14, 19 Січень 2011
Файно :)
краще було запостити в тему «анекдоти про справжніх українців»

ага, тож думка така прийшла, але вже після того як запостив сюда

прохання пост сприймати як гумор :)

♠S.Y.♠