Бий москалiв!??

Автор wildperson, 23:14, 30 Вересень 2008

Попередня тема - Наступна тема

s19or

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 13:11, 28 Грудень 2010
спеціально для борців за волю дружнього російського народу... як ви це прокоментуєте?
зі. такого є мільйони.

ги а шо на форумі такі є :)

Комент.  ... і там є люди які погано знають географію, якшо то має відношення до твіттера то там декол і гірші маразми попадаються

julio

З цим все більш-менш ясно.
На Заході тих людей, які знають про Росію ще довший час буде значно більше, ніж тих, що орієнтуються де є Україна, Беларусь, Молдова і т.п.
Це чисто маркетинговий хід.

BigFAN

спеціально для борців за волю дружнього російського народу... як ви це прокоментуєте?
зі. такого є мільйони.

от би зустріти авторів на Драгобраті десь під Жандармами, хлопаки наїлись би землиці.

julio

Тут заходила мова про НАТО і чи були ВД та НАТО ворожими таборами.

В цю неділю була чергова передача В.В. Познера, інтерв'ю зі Стінгом. В принципі не з самої забиченої родини чуачок і от що він про себе (і таких як він) розказав:

Стінг:
Розумієте, я ріс і вчився на Заході, і нас вчили безумовно розглядати Радянський Союз як ідеологічну фортецю. До того ж оскільки ми були ідеологічними супротивниками, можливо, нам довелося би воювати і це легше вести війну проти людей, які, як би, не зовсім і люди. Недолюди. Вас виставляли як недолюдей, і я розумів, що це відбувається зі мною через пресу, через освіту, в цілому.

Ціле інтерв'ю тут.

Тобто, це була загальноблокова політика: так настроювати всіх рядових громадян країн членів НАТО.
Ніхто не хотів, і, якщо вірити теперішній «правді» й не міг воювати.
Але всі готувались.
Якщо, хтось вірить, що ті часи скінчилися то мені їх щиро шкода.

Цитата: BigFAN від 18:40, 28 Грудень 2010
от би зустріти авторів на Драгобраті десь під Жандармами, хлопаки наїлись би землиці.
ти від скромності не помреш

такого є мільйони.
Хто пам'ятає анекдот, як чукчі китайцям війну оголосили? 

BigFAN

на рахунок пропаганди то така пропаганда була і в ссср, де виставляли недолюдами людей що проживали в країнах членах НАТО, то чому тут дивуватись.
я як Фанат всьго мілітарі і тому оцінюю НАТО зовсім за іншими критеріямт: це цінування кожного життя, кожного солдата, це професійність армії.....

ploskonos

Цитата: julio від 18:57, 28 Грудень 2010
Тут заходила мова про НАТО і чи були ВД та НАТО ворожими таборами.

Недолюди. Вас виставляли як недолюдей, і я розумів, що це відбувається зі мною через пресу, через освіту, в цілому.

Тобто, це була загальноблокова політика: так настроювати всіх рядових громадян країн членів НАТО.

Тому то й страшнувато стає,коли дивлюся всякі ОРТ.Конкретно западенців виставляють як неукраїнців,як австрійський проект і тому подібне.
Проводячи аналогію з Вашим постом виглядає,що рядового російського обивателя до чогось готують.
Інакше для чого їм здалися ці питання...

yaro my

Читаючи в цій темі відповіді деяких дописувачів, можна зробити висновок, що вони вже "готові". Напевно передивились "чесних новин".

julio

Цитата: BigFAN від 19:13, 28 Грудень 2010
на рахунок пропаганди то така пропаганда була і в ссср, де виставляли недолюдами людей що проживали в країнах членах НАТО, то чому тут дивуватись.
Та є чому дивуватися!

От спробував пригадати хоч один художній фільм виробництва країн соц.табору, де народ «з забугра» виставляли недолюдами... і не зміг.
Натомість пригадав купу фільмів США, ФРН, Великобританії, Франції, Японії, які були у нас в широкому прокаті, і з яких виходило, що народ там такий самий як і всюди.
Музику їхню слухали завжди: до, під час і особливо після війни. І чим далі — тим більше.

Не буду брехати, бо не знаю, чи можна було там побачити радянські фільми десь окрім фестивалів (коли вони туда потрапляли).
До речі, мав нагоду пару років поспіль дивитися телебачення ФРН (з 1977 по 1980).
Фільм, якщо і пригадаю, то може один. Новини по тв з СРСР тільки коли якийсь офіційний візит чи якась СРСРо-ФРНівська подія, але, все одно, не бачив жодної.
Музики нашої вони майже не знають. Наприклад, Стінг з російської знається лиш на класичній музиці.

Не знаю в який школі Ви вчилися, яке телебачення дивился і на яке кіно ходили, тому де Ви бачили пропаганду, коли людей з Заходу виставляли недолюдами — для мене повна загадка!

Про те, що навіть до тепер в забугорних фільмах наших показують так, що можна обреготатися я не кажу.
Що раніше було — взагалі жесткач!

Цитата: BigFAN від 19:13, 28 Грудень 2010я як Фанат всьго мілітарі і тому оцінюю НАТО зовсім за іншими критеріямт: це цінування кожного життя, кожного солдата, це професійність армії.....
Нічого не можу сказати. Декларувати можна все, що завгодно. В РФ в теорії теж все красиво.
Але дебільні накази, нелегальний продаж зброї, позастатутні відносини, перевищення повноважень — це було, є і буде навіть тоді, коли в армії будуть служити лиш термінатори і інші «універсальні солдати».

Про війська НАТО знаю достеменно, лиш те, що оплата служби в них гідна.
До речі, це можна було зрозуміти з тієї ж радянської «пропаганди».

BigFAN

в Москві, Українську бібліотеку обшукали та закрили за звинуваченням в екстримізмі, напевне за слова: "кохайтися чорнобриві та не з москалями"

julio

Цітата:

В Москве временно закрыли единственную в России Библиотеку украинской литературы. Причем опечатали ее... сами же сотрудники библиотеки после второго обыска. «Мы закрыли читальный зал и фонд, чтобы избежать возможных провокаций. 25 декабря у нас был второй обыск, изъяли жесткие диски с компьютеров и читательские билеты. Один из сотрудников МВД попытался подбросить литературу, которую привез с собой, — рассказала «Сегодня» директор Наталья Шарина. — Еще 21 декабря конфисковали 55 книг и газет: «Нация и держава», «Украинское слово».

Правоохранители написали в электронном поисковике слова «ОУН» и «национализм», и все издания, где встречались эти слова, изъяли». Конфискованные издания сейчас проходят экспертизу в Институте языкознания РАН. Хотя ранее заявлялось, что литературе уже дали оценку, якобы она носит ксенофобский характер. И по этому поводу 18 декабря уже было возбуждено уголовное дело. «Мы держим ситуацию на контроле. Хотя библиотека и принадлежит РФ, а к Украине имеет символическое отношение», — рассказал пресс-секретарь МИД Олег Волошин.

Екатерина Стулень

Кінець цитати. Звідсиля

Єдину українську бібліотеку в Росії - закрили.

Це сталося після другого обшуку, який провели слідчі Центрального округу Москви. Під час рейду вилучили жорсткі диски з комп'ютерів, читацькі квитки, а також літературу про ОУН-УПА та діяльність руху "Пора". Кажуть - для лінгвістичної експертизи. Саму будівлю зачинили й опечатали. Правоохоронці заявили, що в такий спосіб борються з екстремізмом і націоналізмом. Директор закладу вважає: жодних підстав для закриття бібліотеки немає. Ситуацію відстежують і у вітчизняному МЗС.

Олег Волошин, директор департаменту інформаційної політики МЗС України:

- Мови про закриття чи ліквідацію бібліотеки як такої, в принципі, не йде. Як тільки буде завершене слідство, тимчасові обмеження, які зараз введені, будуть зняті. Тобто мови про ліквідацію бібліотеки в цілому не йде.

Звідсиля

wildperson

Цитата: BigFAN від 23:36, 28 Грудень 2010
в Москві, Українську бібліотеку обшукали та закрили за звинуваченням в екстримізмі, напевне за слова: "кохайтися чорнобриві та не з москалями"
Адекватний лiнк будь ласка. Я краем пробiгав, що там була чиста економiка, полiтику навiсили постфактум, просто примiщення комусь сподобалося. Дивлячися (з врахунком чуть бiльшоi iнформацii) що робиться в СПб- такою фiгньою прикривають банальнi рейдерськi загарбання((

julio

Взагалі-то, в цьому році і Красная площадь на Новий рік буде закрита. Без пояснень.
Всі і так все розуміють.

BigFAN

я так і думаю, ну до чого тут шо вона Українська? ну як братній народ з братнім таке може зробити? 100пудняк тільки економіка wall

ploskonos

Цитата: wildperson від 23:44, 28 Грудень 2010
Адекватний лiнк будь ласка. Я краем пробiгав, що там була чиста економiка, полiтику навiсили постфактум, просто примiщення комусь сподобалося. Дивлячися (з врахунком чуть бiльшоi iнформацii) що робиться в СПб- такою фiгньою прикривають банальнi рейдерськi загарбання((

Можливо,хоча й сумніваюсь.Але,навіть якщо чиста економіка,то це свідчить про слабкість діючої російської влади,яка дозволяє якимось хмирям,яким "просто примiщення  сподобалося" формувати негативне відношення до Росії у простих україномовних громадян як Росії,так і України.
Ну й імідж Росії у світі від таких дій теж не зростає.

Цитата: yaro my від 21:16, 28 Грудень 2010
Читаючи в цій темі відповіді деяких дописувачів, можна зробити висновок, що вони вже "готові". Напевно передивились "чесних новин".

Деякі дописувачі,як піонери - завжди готові.І цей стан готовності у них не завдяки новинам,а завдяки включанню мозгів.
Чого й Вам бажаю.

s19or

Панове мені здається ця тема вже давно порушує деякі з правил користування форумом

5. На форумі забороняється

# Створювати теми або повідомлення, котрі розпалюють соціальну, міжнаціональну чи міжрелігійну ворожнечу.
# Ображати честь та гідність користувачів форуму, громадян України чи інших країн.