Бий москалiв!??

Автор wildperson, 23:14, 30 Вересень 2008

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Цитата: s19or від 18:08, 14 Липень 2011
.... та навіть якби хотів чіпляти то нетреба, все і без ярликів зрозуміло :)
-золотые слова Юрий Бенедиктович, отдохнуть тебе пора
-некогда мне отдыхать когда о Росии-матушке на Косив Арт такое пишут :crazy:

s19or

... ага, потім падає занавіс. Грає гімн Росєї і тема про москалів закривається 

BigFAN

yaro my

Хто дав таку, закликаючу до розбрату, назву темі?
Він або не знає про НЛП і маніпуляцію свідомістю і зробив це необачно, або навпаки, - знає, і це було зроблено цілеспрямовано, і це значно гірше.
Трохи лікнепу:
Порівняйте три вислови: "Тверезість- норма життя", "Наркоманія зло?" і "Треба вживати наркотики!??".
Кожен з них у свідомості викликає своєрідну реакцію. І ті реакції дуже відрізняються. І спонукають до різних думок, а неврівноважених людей ще й до дій.
Статистика свідчить, що навіть так би мовити негативне освітлення в ЗМІ наркоманії викликає зворотню реакцію. І тому треба давати назву темі:"Тверезість- норма життя",  а не так:"Наркоманія зло?", і ні в якому разі не так:"Треба вживати наркотики!??"
В світлі вище наведених прикладів пропоную перейменувати тему так: "Ваше ставлення до москалів?"  І якщо вживати таке неоднозначне слово, як "МОСКАЛЬ", то треба чітко вказати, хто це такі. Бо трактують його тут по-різному. І ототожнюють з усіма російськомовними людьми. Є ще й такі слова, як "кацап", "хохол", і усілякі інші образливі епітети для росіян та українців.  Слову "москаль" можна знайти замінник, що не ображає російськомовних людей. Тому назву темі треба давати виважено.

BigFAN

це все wildperson намутив - злісний націоналіст і москалененависник :crazy:
а якшо серйозно, на мій погляд, ці питання в цій темі давно вже по сто раз обслинили, просто декому хочеться посперечатись. буде чергова дія, заява якогось москаля тоді можна обговорити, а зараз качати качелі особливо мені впадло.

ploskonos

Цитата: BigFAN від 13:16, 16 Липень 2011
це все wildperson намутив - злісний націоналіст і москалененависник :crazy:
а якшо серйозно, на мій погляд, ці питання в цій темі давно вже по сто раз обслинили, просто декому хочеться посперечатись. буде чергова дія, заява якогось москаля тоді можна обговорити, а зараз качати качелі особливо мені впадло.

:good: :rofl:

Йо,це все Петро,внєдрьонний агент бандерлогів в СПБ.

yaro my

Цитата: BigFAN від 13:16, 16 Липень 2011
ці питання в цій темі давно вже по сто раз обслинили, просто декому хочеться посперечатись. буде чергова дія, заява якогось москаля тоді можна обговорити
Єдина навіть не дія, а заява яку тут, наче соломинку, угледіли в оці москаля Путіна про те, що Росія і сама могла перемогти в ВВВ довго і нудно тут обговорювалась. Хто найбільше відмітився - дуже просто подивитись на попередніх сторінках.  Причому ті, хто найбільш емоційно слинив - далеко "переплюнули" Путіна.
ЦитатаЦитата: ploskonos від 16:18, 19 Грудня 2010
Просто це цивілізовані країни,які займаються своїми справами,не пхаючи носа в чужі,як це регулярно роблять москалі.Президенти цих країн не роблять грізних заяв на фоні застарілих плаваючих бойових калош,як це собі дозволяв Медвєдєв.

Ага. Все ж таки москалі. Виходить так по Вашому: є цивілізовані країни, а крім них ще є москалі, це країна російськомовних уродів. 
Медвепути, це ще не вся Росія.

Цитата: ploskonos від 16:18, 19 Грудня 2010
Президенти цих країн не роблять грізних заяв на фоні застарілих плаваючих бойових калош,як це собі дозволяв Медвєдєв.

З цього місця детальніше. Що за заяви, в чий адрес?

Далеко не перший рік з Росії ліплять ворога, а з НАТОвського військового блоку оплот миру, і результати є. Таких, з промитими пропогандою мозгами  - немало.

ploskonos

Вас далі потягнуло на події дворічної давності?
Погугліть,ще десь відео має бути.

ploskonos

Читайте краще свіжі новини,чому їх не люблять.

Лангольєр

17 вересня 1939 року - початок радянської окупації західної україни...

wildperson

Цитата: Лангольєр від 17:27, 17 Вересень 2011
17 вересня 1939 року - початок радянської окупації західної україни...
Це таки фист погана дата.
Не вважаючи на всi моi зусилля- перший мiй запис в трудовiй книжцi був не "завод "Кварц", а "колгосп 17 вересня". Ненавижу 17 вересня :crazy:

Лангольєр

Золотий веоесень...

Жирна_Бойова_Панда

це просто шедевральний приклад російської пропаганди! :bu

wildperson

Так таки "шедевральний"? А схоже на дем школоти. Можо лiнк на "пропаганду"?
P.S. Ти в курсi, що в цiй темi я всерйоз без стьобу лиш з Плосконосом й БiгФаном, але ж май мiру :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 14:10, 23 Січень 2012
Так таки "шедевральний"? А схоже на дем школоти. Можо лiнк на "пропаганду"?
P.S. Ти в курсi, що в цiй темi я всерйоз без стьобу лиш з Плосконосом й БiгФаном, але ж май мiру :crazy:

ця хрінь по ФБ гуляє, маєш бажання шукай першоджерело.
зі. нічо не знаю :crazy: