Бий москалiв!??

Автор wildperson, 23:14, 30 Вересень 2008

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Цитата: ploskonos від 23:08, 09 Серпень 2009
Золоті слова!
Артем,чтобы устранить проблемму,сначала нужно определить её причину.
Как Вы думаете,кто первый начал и кто активнее продолжает вражду?Чьё правительство?И что сделали россияне,чтобы его остановить?
Я навiть думати не хочу "хто перший..", бо то нi до чого доброго не приводило. А нормальнi росiяни просто не зомбоящик дивляться, а дивляться навкруг себе. I якщо я, гуцул, що живе в Росii вже майже 20 рокiв з повагою вiдноситься до них- реакцiя абсолютно адекватна, запевнюю тебе. Там взагалi в нормальному колективi нацiональнiсть на *надцятому мiсцi.
А от такий тобi приклад (сам був свiдком, менi до пам"ятника (скверу) Шевченка 5 хвилин пiшки)- зiбралися десяток "полiтактивних" з прапором i почали кричати якi "москалi 3,14дораси" i "вiддайте наш газ". Яке вiдношення буде у "нестiйких" перехожих? А яке вiдношення було би в тебе, якби на площi в Косовi вийшли такi самi "полiтактивнi" й почали кричати схоже? Але в Косовi нiхто не кричить, а на площi Шевченка iх навiть мiлiцiя не забрала, бабусi з лавочок розiгнали самi нафiг, аби внукiв не будили.Пiдозрiваю що в Косовi забрала би швидка.

ploskonos

Я ж вище писав:"Нормальные люди всегда относятся с симпатией к другим,невзирая на их национальность".
Тому з повагою відношусь до простих росіян ,греків,молдаван,поляків і т.д.
Але не до російської влади,яка провокує ворожнечу,починаючи з Тузли і закінчуючи звинуваченнями в продажі зброї Грузії.Наші,не дивлячись на майже повністю 3.14раський склад влади,собі таке не дозволяють.

KosivArt

Цікаво з якими гаслами в Косові та й в Україні могли б кричати росіяни? Ну от чим їм могла насолити Україна? Та нічим, тому й нема у нас таких мітингів-акцій, бо нема з чим виступати.

ploskonos

Саме цікаво,що кричать,за активної участі й підтримки рос. влади.

KosivArt

це йо, і то хіба в Криму

BigFAN

Москалів бити треба і бити фист!!! але поясню чому: росіяни це нормальні люди, а москалі це російськомовні уроди які не поважають УКРАЇНУ, і тому незалежно громадянами якої країни вони б не були- Бий москалів!!!! а мови - всі гарні, хоча для мене УКРЇНСЬКА - НАЙКРАЩА!

ploskonos

Ну і де протести російських громадян проти хамства,яке дозволяє їх президентпо відношенню до України?

wildperson

Цитата: ploskonos від 20:33, 11 Серпень 2009
Ну і де протести російських громадян проти хамства,яке дозволяє їх президентпо відношенню до України?
А яке й де хамство? Я телевiзор не дивлюся зовсiм, але новини якiсь в Павутинi читаю.. Лужков- хамить, це йо, депутати деякi.., а от Путiн з Медведом..., не пам"ятаю такого. На Юлю з Ющенко- гавкають часом, правильно роблять, але нiяк не на краiну i не народ, то велика рiзниця. Може щось пропустив- то дайте лiнки на реальнi (не iнтерпретацii) висловлення, менi здаеться, що Путiн до Украiни максимально коректно й з повагою вiдносився (уточнення: до народу i держави/державностi, а не до влади, то важливо)

BigFAN

коли не хочеш то і не будеш "пам"ятати такого"! я б вашого задроченого карлика з хиленькими плечиками з превеликим задоволеням поломив би! йому не подобаєтся шо ці ржаві корита іменуємі російським чорноморським флотом хочуть попросити з Криму? мало російської мови в наших радіо та телеефірах? не хоче інтеграції УКРАЇНИ до НАТО та Євросоюзу? не подобаєтся УПА? не було голодомору? не так зустріли директора російської церкви? то нехай вилиже дупу своєму патрону-прем"єру, отримає задоволення та масу позитивних вражень як завжди!   

KosivArt

Цитата: topp від 23:12, 11 Серпень 2009
А яке й де хамство? Я телевiзор не дивлюся зовсiм, але новини якiсь в Павутинi читаю.. Лужков- хамить, це йо, депутати деякi.., а от Путiн з Медведом..., не пам"ятаю такого.
Глянь свіжоньке відео-звернення мєдвєдєва на його блозі, він там з моря читає біжучий рядок повний хамства і неповаги до України.

IVP

Прошу почитати коменти ) blog.kremlin.ru/post/30#comments

ЦитатаСоловьёв Леонид, Омская область
11 августа 2009 15:30

У Украины и Грузии нет своей политики. Есть политика США в отношении Украины и Грузии, которую американцы претворяют в жизнь при помощи этих кумовьёв Ющенко и Саакашвили. Президент России должен быть решительнее и настойчивее, отстаивая интересы народов Украины и России, народы обеих стран на стороне Дмитрия Анатольевича Медведева.

P.s. У нас є кому відстоювати наші інтереси і прошу непхатися в наші справи, вирішіть спочатку свої проблеми, яких є більше від наших і у нас є свій президент, який би він не був і ми немаємо чого бути: "народы обеих стран на стороне Дмитрия Анатольевича Медведева"

Пише наш співвітчизник (думаю просто дурна провокація)

ЦитатаЭто выступление я считаю эпохальным. Почитал комментарии, добавить нечего. Кому не понятно, почему целиком и полностью поддерживаю Ваше заявление, пускай приедет в Харьков, Луганск, Донецк или Одессу. Первое, что бросится в глаза - это полное отсутствие рекламы и вывесок на русском языке, и это при том, что на украинском языке вокруг никто не общается. Все дело в законе о рекламе. В этом законе сказано, что реклама должна подаваться только на государственном языке, то есть на украинском. Один этот закон уже сам по себе ущемляет права русских на Украине на получение информации. Я, может, выбрал не очень удачный пример, но мне обидно за своих престарелых родителей, которым приходится несладко, вычитывая заковыристые выражения в аннотациях к лекарственным препаратам.

Думаю після прочитання коментів русскіх братЬєв і проросійських українських комуняк стане все зрозуміло хто в цій ситуації виноватий і хто на кого "бочку котить".

Думаю також, що більшість юзерів форуму зі мною будуть згідні, що виходячи з об"єктивних поглядів в Україні за часу правління В.А. Ющенка, в країні піднімаєтся саме культура і порівнюючи з минулими роками, коли дійсно в Україні був розкол, після кампанії "Схід і Захід разом!" все змінюється на краще в плані суспільства, ви вже зможете їдучи в Східному на прямку України все частіше чути українську мову, написи українською, українські прапори в населених пунктах, взагалі значне підвищення культури. Тільки такого значного покращення я ще не бачив в АР Крим, де можна побачити 100 російських прапорів і 1 український і за твою українську мову будуть до тебе відноситися негативно, ніж до росіян. Сам був свідком цього року, проїхавши значну частину України від Косова до Криму, всю дорогу спостерігав наші прапори, українські надписи, привітних людей, продавців в магазинах, но при в"їзді в Крим, ситуація трішки інша, зразу на заправці майорів прапор росії та криму, така ситуація продовжувалася у різноманітних місцях "нашого" Криму, також інколи у мене з"являлася усмішка від побаченого, як на пляжі стояв японський скутер і ззаді на ньому був прикручений на дощечку російський прапор (хоча номера на скутері українські і не думаю, що росіяни приїхали б на скутері =) це був яскравий приклад людей у яких є асоціальна поведінка відносно всієї України, або щось інше, здогадуватися можете тільки Ви самі.... (чесно, хотів зробити фотографію, але не встиг і перше бажання було взяти і замінити прапор на український, щоб хоч трохи задумалися де вони живуть і що коють)

p.s.s Незнаю як росія може так впливати на жителів Криму, але там ведеться сильна інформаційна війна, яку вони навіть не помічають, але минулого року розмовляли з одним старшим чоловіком, він сказав, що якшо прийде НАТО в Україну то забере всі землі в Криму і у них не буде землі, все буде американське ))

ЦитатаА у тех, кто не воспринимает Россию как врага, у тех, кому запрещают все русское, нет другого выхода, они вынуждены ехать в Россию.

Смішна позиція, ну і що, тим кому подобається курити коноплю повинні сім"ями збиратися і виїжджати в Нідерланди, бо "їм заборонено" ))

ploskonos

Цитата: topp від 23:12, 11 Серпень 2009
Цитата: ploskonos від 20:33, 11 Серпень 2009
А яке й де хамство? Я телевiзор не дивлюся зовсiм, але новини якiсь в Павутинi читаю.. Лужков- хамить, це йо, депутати деякi.., а от Путiн з Медведом..., не пам"ятаю такого. На Юлю з Ющенко- гавкають часом, правильно роблять, але нiяк не на краiну i не народ, то велика рiзниця. Може щось пропустив- то дайте лiнки на реальнi (не iнтерпретацii) висловлення, менi здаеться, що Путiн до Украiни максимально коректно й з повагою вiдносився (уточнення: до народу i держави/державностi, а не до влади, то важливо)

Можна сперечатись багато,але скажу одне :образа влади ,якою б вона не була=образі народу,бо та влада є нашим вибором,і право її ображати маємо тільки ми самі,а не всякі медведпутіни.

IVP

ЦитатаУважаемый Дмитрий Анатольевич! Я поддерживаю Ваше решение. Сколько можно унижать Россию! Ведь что происходит. Просят у России денег, а сами предают нас, делают всякие пакости, настраивают свой народ против нас. Слава Богу, что на Украине есть нормальные люди. Которые не кричат "Бей москалей". Держитесь, народ России всегда Вас поддержит!

Зрозуміли шановні косівчани та гості, ми не нормальні і у нас є тема "Бий москалів", іншим же "нормальним" українцям вони допоможуть, зараз, зараз, поремонтують залізну дорогу, загрузять танки як на Грузію і приїдуть нас виховувати і помагати від "РЕЖИМУ" Ющенка, сміх тай годі )))))))

Косов Артем

Знаете есть такая поговорка "В чужом глазу соринку видит, в своем бревна не замечает". Виктор Андреевич проводит явную антироссийскую политику. Зачем запрещать людям писать и читать на русском языке, если он для них является родным? Или может быть в Украине 100% украинцы живут? Вот этим и вызвано возмущение жителей АР Крым. Я безусловно рад, что возрождается украинский язык и украинская культура, но В.А. Ющенко фактически запрещает определенному количеству граждан Украины говорить, читать и смотреть фильмы на своем родном языке. А если придет к власти пророссийский политик и запретит украинскую мову, во всех проявлениях, будет приятно украинцам???
А еще есть такая поговорка "ЗА что боролся. на то и напоролся", вот так может получится и с Виктором Андреевичем, будет в Украине только украинский язык и только 100% украинцы, только и Украина будет поменьше, как численно, так и территориально. Вы молодцы, возрождайте, свою культуру, свой язык, свои традиции, но не запрещайте делать этого же русским и другим национальностям живущим в Вашем государстве. А В.А. Ющенко фактически ущемляет в правах таких же граждан Украины, как и Вы.
З.Ы. Заметьте, я уважаю и Вас и Вашего президента, и никаких прозвищей и обидных слов в отношении Вас и руководства Вашего государства не употреблял, в отличии от Вас же... Вот Вам и отношение одного народа к другому
А Дмитрий Анатольевич ясно дает понять Виктору Андреевичу, что он заигрался вызывая в украинцах ненависть к россиянам...
И еще, у нас в России кирпичами не кидают в украинцев говорящих на родном языке, в отличии от некоторых граждан Львова и прочих городов Западной Украины, которые позволяют себе подобное в отношении российских граждан. Это тоже Вам повод задуматься, прежде чем писать оскорбления

Vlad

Я в шоці))) Чесно. Не ображайтесь але це все з пальця висосано =(((
Цитата: Косов Артем від 12:23, 12 Серпень 2009
В.А. Ющенко фактически запрещает определенному количеству граждан Украины говорить, читать и смотреть фильмы на своем родном языке.
Я живу в Запоріжжі, тут 95% населення міста говорить на російській мові. Ніхто їм нічого не забороняє. Всі читають і дивляться шо хочуть. В Криму те саме повірте)))
И еще, у нас в России кирпичами не кидают в украинцев говорящих на родном языке, в отличии от некоторых граждан Львова и прочих городов Западной Украины, которые позволяют себе подобное в отношении российских граждан. Это тоже Вам повод задуматься, прежде чем писать оскорбления
Скільки років прожив у цій країні ніразу не бачив щоб хтось кидав цегли за російську мову. Недавно був у Львові з друзями які говорять російською. Всьо їм продавали в магазині, ніхто на вулиці не плювався, в кафе обслуговували без всяких проблем. Ніхто навіть ні разу не домахався.
Але є такий прошарок населення (в Росії він теж є), яким треба до чогось домахатися. Наприклад: дай закурити або а чого по російськи говориш? і таке подібне. Не спорю є ще люди з не здоровим почуттям націоналізму-патріотизму, які у нетверезому стані також можуть домахатись, але їх дуже мало. Доречі в Росії їх кількість набагато більша.
Знаете есть такая поговорка "В чужом глазу соринку видит, в своем бревна не замечает".
Знаєш скільки в Росії ультра правих течій? правих націоналістів, неонацистів?