Бий москалiв!??

Автор wildperson, 23:14, 30 Вересень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Косов Артем

Цитата: IVP від 11:54, 13 Серпень 2009
ЦитатаИ монголы в России тоже есть, а вот "чурок" нет, у нас все россияне. А те кто скажет, что в России есть "чурки" такой же националист как и тот, кто написал пост про чурок.

Запевняю Вас, що ви глибоко помиляєтеся.

В чем конкретно я заблуждаюсь? В том, что называю россиянами любую национальность проживающую в РФ???

Опришок зь Кьичірив

Маємо зараз за темою багато думок.
Різні погляди, за великим рахунком усі заанґажовані впливом "системи".
Убоге кліше мислення, поведінки, життя і світобачення  впарює вам дорогі мої брати "зомбоящик" + деякі інші медійні, соціальні проекти... 
У колі соратників, однодумців, на місцях просто БЕРЕЖІТЬ сім'ї, наших нащадків - зараз це буде достатньо.   

BigFAN

topp я написав на якій я мові вільно спілкуюсь. попробую пояснити про уродів: уроди не росіяни а громадяни будь якої країни які цураются своєї державної мови, а їх у нас на УКРАЇНІ дуже багато. АРТЬОМА я не ображав а запросив до нас в гості і якшо він прийме запрошення я обіцяю йому масу хороших вражень від нашого міста. topp я розумію шо тема Бий москалів для тебе фист важлива, але я добре  пам"ятаю за шо я обізвав твого президента, і це не гопницький суржик це моя думка. пишучи такі слова як пі....си і заміняючи перші букви циферками ти topp демонструєш свій захмарний соціальний статус і тільки прославляєш УКРАЇНУ. ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ до topp підскажи мені де і чим я образив АРТЬОМА, може кинеш як завжди зсилочку.  :please:

BigFAN

АРТЬОМ про регіональне телебачення в ДОНЕЦЬКУ, ЛУГАНСЬКУ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ, МИКОЛАЄВІ і ....... навіть ніхто і не говорить у нас  і центральні канали транслюють роською. головний момент це: кожен громадянин будь якої країни повинен знати державну мову своєї країни! ми з тобою пишемо різними мовами але прекрасно розумієм один одного, то які проблеми можуть виникати у російськомовних громадян УКРАЇНИ в спілкуванні. ваші та деякі наші політики спикулюють проблемою російської мови виключно заради своїх дешевих рейтингів. приїхавши до нас ти зрозумієш як у нас ставлятся до росіян. ласкаво просимо!!!   :hello

ploskonos

Shiver2005

Цитата: Косов Артем від 10:14, 13 Серпень 2009
По поводу украинцев в России, я сам вырос в районе Саратовской области, который населен исключительно украинцами, но дело в том, что они считают себя гражданами России поэтому и введения какого то определенного статуса для себя не требуют, да и в России столько национальностей, что не хватило бы Госдумы на всех))) В одном Дагестане около 150 национальностей))). Но!!! В каждом регионе есть свой телеканал, на котором проходят передачи на родном, для этого региона, языке. В том же Дагестане русский язык очень трудно услышать, а у нас таких республик очень много. И от каждой есть представители и в Госдуме и в Совете Федерации, а вот украинской республики нет, как только появится, сразу появятся от нее депутаты и сенаторы, но в ее появ
Тём, а чё делать таким как я например? Я живу на этнической украинской территории, которую представитель твоего народа, то есть россияне взяли и захапали. Не построили тут ни единой украинской школы, здесь нельзя купить ни единой украинской книги, посмотреть ни единого украинского канала. люди вынуждены ездить в дом украинской книги в Москве, смотреть телик через инет и слушать не родной язык. Я даже пишу на русском языке специально тебе, я один из немногих, кто использует его очень редко, предпочитая говорить и писать на украинском.
Скажи, ты как россиянин, который говорит по-русски и подобные тебе, которым приходится доказывать, что суют нос не в своё дело, которые надоели своей болтовнёй о великом и могучем, которому и 400 лет нет - вы не боитесь погромов? Не боитесь, что когда-нибудь замордованные вами народы вам устроят тарасову ночь?

Я лиш одне не розумію, нащо доводити росіянам, що вони не праві? Вони просто цього не розуміють, вони вважають, що якщо вони росіяни, значить їм все можна! І їм абсолютно плювати на будь-які міжнародні домовленості і закони, тому я і задав таке відверте запитання, тож не слід думати, що в Росії всіх взяли і перетворили у росіян...ще є кілька людей, які усвідомлюють на якій землі вони живуть і шанують своїх предків.

ploskonos

Shiver2005  -   Слава Україні!

BigFAN

Shiver2005 ти на 100% наш!

Shiver2005

Цитата: ploskonos від 21:36, 14 Серпень 2009
Shiver2005  -   Слава Україні!

Героям слава!:)

Цитата: .....fan від 22:40, 14 Серпень 2009
Shiver2005 ти на 100% наш!
Я теж так думаю.

Косов Артем

Цитата: Shiver2005 від 16:46, 14 Серпень 2009
Тём, а чё делать таким как я например? Я живу на этнической украинской территории, которую представитель твоего народа, то есть россияне взяли и захапали. Не построили тут ни единой украинской школы, здесь нельзя купить ни единой украинской книги, посмотреть ни единого украинского канала. люди вынуждены ездить в дом украинской книги в Москве, смотреть телик через инет и слушать не родной язык. Я даже пишу на русском языке специально тебе, я один из немногих, кто использует его очень редко, предпочитая говорить и писать на украинском.
Скажи, ты как россиянин, который говорит по-русски и подобные тебе, которым приходится доказывать, что суют нос не в своё дело, которые надоели своей болтовнёй о великом и могучем, которому и 400 лет нет - вы не боитесь погромов? Не боитесь, что когда-нибудь замордованные вами народы вам устроят тарасову ночь?

Я лиш одне не розумію, нащо доводити росіянам, що вони не праві? Вони просто цього не розуміють, вони вважають, що якщо вони росіяни, значить їм все можна! І їм абсолютно плювати на будь-які міжнародні домовленості і закони, тому я і задав таке відверте запитання, тож не слід думати, що в Росії всіх взяли і перетворили у росіян...ще є кілька людей, які усвідомлюють на якій землі вони живуть і шанують своїх предків.
Во-первых я считаю, что мы ничего не хапали, так уж исторически сложилось, что мы все завоевывали или присоединяли по собственному желанию. Во-вторых, в какие это не свои дела мы суем нос? По поводу великого и могучего, болтаем не только мы, весь мир читает Пушкина, Достоевского и Гоголя (украинец, который тоже считал русский язык великим и могучим).
Тарасову ночь нам не устроит никто, не переживай, потому что никто себя замордованными не считает и не рвется к независимости, к фальшивой независимости я хочу заметить.
У меня вот после таких постов складывается впечатление, что Украине само наличие России мешает, вроде и отделились и независимы, ан нет, нужно ее еще во всех смертных обвинить. А обиднее всего, что никто ведь России ничего сделать не может. нет такой страны, которая безболезненно или с минимальными потерями могла бы вступить в вооруженный конфликт с Россией. Тут я могу ошибаться конечно,но повторюсь, что именно такое впечатление складывается.
А вот ты теперь как представитель национального меньшинства ответь пожалуйста мне и все форумчанам: "чем конкретно, ИМЕННО И ЛИЧНО ТЕБЯ "ЗАМОРДОВАЛА РОССИЯ"???

Косов Артем

З.Ы. Хапают воры на базаре, а вся земля завоевана нашими дедами и их кровью полита. Это про уважение к предкам

Shiver2005

Ви захапали територію, на якій встановили свою політику: вбивали місцеве населення, нав'язували свою мову, діяли як варвари. Відносно твоїх носів - ви маєте якісь претензії до України після того, що вчинили над українцями? Після окупацій, голодомору, нищення народу - ви себе презентуєте як братерський народ?
Чечня бажає незалежності, Татарстан і Башкортостан теж, замість того щоб дати їм цю незалежність російська влада вбиває журналістів, які їм не подобаються, садить у в'язницю людей, які борються за незалежність свого краю.

В Росії живе 8 мільйонів українців і інших народів, які мордувала Московія, те що при владі КДБіст - то вже знущання над пам'ятью цих народів. ОБСЄ прирівняла сталінізм до фашизму, натомість ви намагаєтесь возвеличувати дії Сталіна і виправдати злочини СРСР.

Відносно національної меншості - колись Петро перший вкрав в України назву Русь і з тих пір московити називають себе русскіє. Таким чином лишилися українські території, що вкрали московити і угро-фінські з татарськими. Я не знаю що ви за така помісь, але більшість населення Росії саме як народ складають українці проти якого ведуть постійну пропаганду. Навіть називають малоросами не дивлячись на те, що Україна-Русь була тоді, коли ніякої Московії взагалі не існувало!

Я так тобі скавжу чуваче - українська мова в Росії має бути першою державною, а ваша блатна фєня - другою підпільною!

ЗІ: Навряд чи ти знаєш своїх дідів - вони всі були різної національності, один негр, як Пушкін, інші з Узбекістана, бабка з Турції і всі в вас гуССкіє :ROFL:

KosivArt

В неділю був в Івано-Франківську на віче націонал-демократичних сил України, в центрі сфоткав ґазетну будку «афіша Прикарпаття» — як бачите, жодного журналу українською.

Це до того, шановний Артеме, що російській мові «важко» на Україні...

IVP

Цитата: Косов Артем від 16:23, 17 Серпень 2009
З.Ы. Хапают воры на базаре, а вся земля завоевана нашими дедами и их кровью полита. Это про уважение к предкам

Кубань чья была ? Посмотрите пжлста карту Украины за время когда она была самой большой, много земель было, очень даже.

п.с. Если знаете историю россии небыло как такой, были какие-то зародиши, был город Новгород, потом "украли" слово РУСЬ и начили использовать у себя, потом изгнали чукчей с их земель, продали Аляску за сундук золота (п.с. теперь с радостью б отвоевали назад ?) стали большой страной, создали СССР где всех "намахали" присоединили к себе страны разные, украли у них все что можно было под слоганом ЛЕНИН ЖИВ! на вас сморит! Союз розпался, молодци прибалты быстро ушли в ЕС, да нет! их надо вернуть "под себя" начали суету изза какого-то ср@#0$0  памитника освободителей, нафта и ГАЗ через эдак лет 20 закончиться и бай-бай а счас па 300 доллароф надо нарубить бабла наперед ибо скоро рвать когти надо. Мне честно все равно, союзу СССР я непомню но знаю что было ето все плохо, людей кормили гав№ом но все были счасливи и после розпада ето  гав№о у нас осталось, но вся слава за космос, танки, самолёты и прочяя фигня досталась почему-то россии! Почему!? я непойму ведь даже самая малая страна должна быть равной в СССР с такими большими например как казахстан ? СССР - Россия - Слава вся там, да!? уважайте всех кто был в СССР. Но ето было в прошлем, надеюсь ето все забудут как страшний сон.

BigFAN

хлопаки, я думаю шо ми трохи відходим від теми Бий москалів!? і перетворюємся на дискусійно-історичний клюб. на даний момент ми маємо чіткі кордони і є певні міжнародні угоди які застерігають їх перегляд. в УКРАЇНІ є державна мова - УКРАЇНСЬКА, а мови та права всіх нацменшин захищені КОНСТИТУЦІЄЮ УКРАЇНИ. і всі хто помилково думають шо можуть безнаказанно наїхати на УКРАЇНУ маючи за плечима супер-пупер державу глибоко помиляются. не треба до нас з агресією бо ні в Росії ні де інде я дунканів-маклаудів не бачив. я завжди радий бачити в КОСОВІ дружніх росіян туристів. але якшо прийдуть агресори буду радий бачити їх в оптичному прицілі. МИР ВАМ БРАТИ!!!!