Вiйна в Грузiї?

Автор wildperson, 17:55, 09 Серпень 2008

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Хто що думае? Тут може й наб1жить народу з тим що "москал1 обнагл1ли", але все таки якщо об*ективно?
Моя думка- з сус1дами треба жити старатися мирно, коли тебе ображають нагло (я про Груз1ю)- Рос1я в1дрегаувала адекватно. Просто я для прикладу взяв... Угорщина сказала- Закарпаття наше.., або Румун1я: в1ддайте половину Черн1вецько1 област1.. Людей причому не спитавши. Як вам розклад? А люди там давно вже проголосували.., тим що паспорти рос1йськ1 на 90% оформили, ну не хочуть вони в Груз1ю...

Жирна_Бойова_Панда

та ясно росія зі своїми імперськими замашками всюди мусить влізти... точно так само як вони нам чудять в криму... так само і в осетії... а людьми просто маніпулюють.. нічого складного тут немає...

KosivArt

А що саме стале "останньою краплею" в їхніх стосунках, що призвело до війни? Я просто вже місяць не дивився телевізор і не в курсі справи.

Marinka

Хе, Стас, я думаю півсвіту хотіли би знати що саме стало останньою каплею.... Південна осетія - сеператисти. Вони вимагають від Саакашвілі повної незалежності, а він натомість пропонує їм автономію... А ще Південна Осетія знаходиться під економічним та політичним впливом Російської федерації, яка вже почала бомбардування грузинських воєнних постів... ВІдповідно, Грузія попросила підтримки в США, а Джорджі сказав, що він заядлий "пісмен", і не хоче війни в Грузії....
В принципі, там вже рік все находилося у напіввоєнному стані....

borowed

pru4un tam vusta4aje.A Rosi9,9k zav*du ,v svomy stuli.Mu oce mov4umo,a jiji tre po rykax zagrebyw4ux butu.Bo t ne dilo.Vonai spravdi troxa b strumalasj,4u wo...
i do re4i....vu,wanovnuj,pytajete bo*uuj dar z 9jewneju.vuxodutj,wo same ROSI9 rozduraje po wmatkax Gryziju.A ne navpaku.Tobto neadekvatna vona v samomy korni

grossfater

Джорж козел! Треба було добивати того Колоса , поки  він був на глиняних ногах.Вони в котрий раз за свої гроші виростили собі монстра, а також і нам. Тепер він хоче їсти.Паща здоровенна ,руки короткі,щоб робить.А під хвостом здорова дірка, обгадить всих!

Juha

Вчора були дуже гарні сюжети по Інтеру в "Подробицях". Україна також там добре замішана через кумоство нашого "Любого" президента.
Мені це нагадує чимось ситуацію, коли наші воїни УПА заручилися підтримкою Німеччини, щоб стати незалежними. Точно так осетинці заручилися підтримкою Росії. Тільки навіть якщо Грузія відпустить Осетію, остання в свою чергу буде в повній залежності від Росії. Її незалежність буде чисто формальною.
А те, що США відмовилося слава Богу, бо то би стала війна США-Росія на території Грузії, яка була б вщент зруйнована. І я сумніваюся, що ті люди, які зараз замість лікарень лежуть ранені в підвалах "валєтом" по двоє на ліжку і їдять черствий хліб, який от-от закінчиться думають про те, як їм погано жилося в складі Грузії. Ця війна - ще один яскравий приклад, коли жадоба влади призвела до стількох людських страждань.

Marinka

Юль, не дивися подробиці - бо то кака;))) У нашого президента багато кумів, а до Грузинсько-Осетинського конфлікту Україна аніякого стосунку немає. Цей конфлікт назрівав вже дуууже давно...
Якби США зголосилися - почалася б елементарна WWIII... Воть.
Сепаратизм в Грузії як і в Україні, прирівнюється до державної зради. І звичайно у Саакашвілі не було виходу. Як би Раша не вмішалася, то Грузія би спокійно врегулювала цей конфлікт сама... без загальної мобілізації і звернень за допомогою до США. Якби Саакашвілі не підняв війська, а надав би незалежність Осетії, то всі області Грузії теж захотіли би і собі незалежності, в результаті чого така держава як Грузія перестала би існувати. Тут я повністю підтримую Саакашвілі як главу держави. Так само як і в нас з Придністров`ям і Кримом. Слава Богу, наші занадто ліниві до якихось конкретних дій.... Або суперська Донецька республіка;))))))))) І справа тут на в жадобі влади. Треба любою ціною збарігати рівновагу у державі і бути сильним правителем, інакше тебе моментально скинуть з поста, як тільки "прохавають" твою слабкість і нездатність правити....
А солдати - на те вони і солдати, що би воювати і вмирати.  І їм черствий хліб миліший за всякі марципани.

Juha

Я мала на увазі "жадоба влади" Росії, Осетії, Абхазії, звичайно що Саакашвілі інакше поступити не міг УЖЕ ТЕПЕР:!: Але те, що Ющенко йому надав неофіційну допомогу чомусь навколо стільки людей говорять. А як всім відомо "диму без вогню не буває"... 
Приклади щодо Криму і Придністров'я дуже вдалі.
А щодо людей в підвалах лікарень, то там на жаль я не бачила жодного солдата, а тільки ранені жінки, дідусі, бабусі, і діти. І жодна з тих нещасних людей не бажала такого шляху отримання незалежності...
В любому випадку ця війна несе тільки сльози :!: Моя позиція - нікого не можу оправдати. Саакашвілі не прав в тому, що допустив цей конфлікт, Росія не права, що вмішалася, Осетія (влада, чи точніше перші люди Осетії) - не думали абсолютно про звичайних людей.
А мені шкода людей :!: Тому треба молитися, щоб "висшие мира сего" договорилися зараз в Москві і зупинили ці воєнні дії.

wildperson

Хм... солдати на те 1 солдати... сво1 д1ти е?
Так 1 думам, що будуть бездоказов1 "Раша= козли". А про нац1ональну ц1л1сн1сть- як завжди слабо.. Хоч про Груз1ю, хоч про Вкра1ну- провед1ть референдум, справжн1й!!!, хоче Крим, чи там Осет1я або Чечня в1дд1литися= до курво1 мами! Я не кажу що то добре (в1дд1лятися), але в1йна- то г1рше що може бути. А в нас по накатаному- квакнув хтось не по тем1- давай його танками 1 бомбами! 1 неважно хто там перший почав- кум Ющенка чи Мэдвэд, оба мудаки! Там люди гинуть!!! В мене знайома там, не дозвонитися, родич1 в не просто пан1ц1, а [самоцензура]..

Marinka

А ніхто і не казав, що Раша - козли. А вже тим більше про "національну" ціліснісь.  Мова йде про державну цілісніть, ппро збереження кордонів країни. Читаємо уважніше пости;)
Сусіди на те і сусіди, щоб посусідськи помогти, хто молоком, хто салом, хто бомбами чи ракетами...
Як би все було так просто, хочеш відділятися - відділяйся, хо направо, хоч на ліво, хоч сам живи хоч під кимось.... так небуває. Нам мабуть дуже класно сидіти дупами настільцях і розмишлять на тему: Хто правий, хто ні... З бухти барахти ніхто ніколи не починає бомбити СВОЇ ж міста... І з нас тут ніхто не слідкував за розвитком подій у Грузії...
Завжди воювали і воювати будуть, неважливо ідея, за яку буцім-то воюють, причина завжди одна - Гроші. І світ, якщо ще ми не помічаємо, не може жити в мирі і гармонії... ну цей по країній мірі;)
Референдум? Невже тут ще хтось вірить в демос кратос??? Не було такого ніколи, і не буде. Не народ вирішує а гроші, а в народу як відомо вони ніколи не водилися, і не ті маріонетки, яких ми називаємо президентами, а справжні хазяєва, які тих маріонеток туди поставив...
Це так само як вірити, що народ обирає президента;))))))))))))))))

borowed

ni,wo ne ka*itj,a moskali - sy4i ditu.Vesj 4as pidstrikalu do voro*ne4i.Sam fakt togo,wo vsim povudavalu pasportu....ce * i slipomy 9sno ,naviw4o ce bylo zrobleno...wob y razi 4ogo "spastu murnoe RYSSKOE naselenuje ot ynu4to*enu9".Skotu vonu,ot i vse.A raketu,4u bombu....ce biznes.prodalu KOLJ4YGU,tanku,ry4ni granatu - ta ce * dobre))tum pa4e,prodalu dry*nij der*avi...

wildperson
9kwo wykajew objektuvnosti - vidkruj cju temy desj na avstralijsjkomy 4u indonezijsjkomy sajti.Bo objektuvno muslutj storona,9ka ne maje *ODNOGO vidnowenn9 do podij.a postavuvwu nas,zapadenciv pered faktom togo,wo mu sybjektuvni,tu ni4ogo novogo ne vidkruv.Tak,mu sybjektuvni,mu sydumo z pogl9dy korusti dl9 Ykrajinu.A korusno bylo b todi,9kbu Rosiji VZAGALI ne bylo)

P.S. moje vuslovljuvann9 sybjektuvne v kornju)))

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 17:55, 09 Серпень 2008
Тут може й наб1жить народу з тим що "москал1 обнагл1ли
здається, що коли ви створювали цю тему ви вже були упереджені.

wildperson

здається, що коли ви створювали цю тему ви вже були упереджені.
[/quote] Напевно що так, бо я "упереджено" вважаю , що словяни мають бути эдин1!!, 1 коли кричать "геть москал1в, вперед за Бушами!!"- я то сприймаю дуже 1 дуже негативно. 1 не треба на одну дошку ставити рос1ян (або "москал1в" в транскрипц11 деяких форумчан) 1 комун1ст1в (1 взагал1 владу, хоч зараз, хоч 1 300 рок1в тому, вона не м1няэться по сут1 сво1й)
P.S. borowed пост хот1в прочитати, але кинув на початку..., мо1 одинички зам1сть "i" так само викликають неприняття?, скаж1ть- буду м1няти на латинське "i". Хот1в сказати: "ау модератор!", а пот1м... хм..., це ж тоже модератор

KosivArt

Одинички ше терпимо, а англійські буковки - вже ні. Модератор, не лінуйся використовувати віртуальну клаву!