Вiйна в Грузiї?

Автор wildperson, 17:55, 09 Серпень 2008

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

О! Офтоп звичайно, але..= Стас- прими як iдею!, я просто кидаю в кiнець посту купу iiii , а потiм iх переступаю :-), звичайно i з двома крапками таким способом нiяк, як i э навпаки, але все ж...iiiiiiiiiiiiiiiiiii Кинь в правила форуму на правах адмiна, тут здаэться не я один без украiнськоi розкладки :-))

borowed

tak,ne odun.a virtyaljna klava.....xaj xto sprobyje sam.9 namagavs9......koro4....v p9tnucju bydy v Ykrajini,i todi vsim byde dobre)

KosivArt

Вже бомблять Тбілісі...

Marinka

Так, Стас, не лякай народ. Бомблять аеропорт на окраїнах Тбілісо... Точніше вже відбомбили....

Juha

30 млн грн Україна направляє на допомогу Грузії, а те що в нас постраждалі від повені немають, що їсти і де спати, на це грошей в держави невистачає. По 50 тисяч видають, щоб будинок відбудувати...
Я розумію, що там біда, але ж у нас також... Обідно :!:

Marinka

Так ти ж так переживала і захищала Грузію, а як прийшлося копієчку з гаманця віддати, так тобі зразу "Обідно";))))) Ай-ай-ай...
А за наших не переживай, нам країни ЄС теж допомогу гуманітарну виділили.... Живемо за принципом ти - мені, я - тобі. Браттям-християнам треба допомагати, бо наша біда, на щастя, не така страшна як їхня. Всі ми під Богом ходимо.

Juha

Марінка, нам країни ЄС по 10-30 тисяч Євро поперераховували. А ми Грузії чуть більше 4 млн Євро. Є різниця???
Так я захищала ПРОСТИХ ЖИТЕЛІВ Грузії. І Саакашвілі, вважала і вважаю не менше винним в цій війні як і Росію, але таку суму наша влада немає морального права перед народом Західної України перераховувати.

KosivArt

Цікаво, що вони будуть робити з тими грішми під час війни? Хіба підкуплять автоматів-набоїв...

До речі, Росія задіяла частину чорноморського флоту та підтягнула його до берегів Грузії. Цікаво як на це відреагує Україна (у нас договір, за яким Росія має узгоджувати будь-які дії флоту)?

Juha

Ющенко ж казав, що ці кораблі більше не будуть портуватися в Криму, але як воно буде, хто його знає.
США, Великобританія рекомендують Ющенку вважати з ЧФ, тому що після Грузії, може бути Україна.

Marinka

Путін вчора ясно висловився з приводу розташування Морського флоту в Севастополі - Ми будемо використовувати свій флот так як нам буде вигідно, і ні в кого не будемо запитувати дозволу (впринципі логічно). І будемо його тримати там до того часу, поки не закінчаться умови контракту....
А у нас звичайно немає аніякого регулюючого документу, який вирішував би питання дислокації флоту   країни, яка розпочала воєнні дії, у Севастополі..... У нас все як завжди через 00. Мдя, а якщо Грузія захоче розпочати справжню війну з Росією, чи буде вона задумуватись над ти, що Російський флот стоїть на території дружньої їй країни???

Juha

Такими темпами Росія виб'є Крим у нас. :(

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 16:05, 12 Серпень 2008
Цікаво, що вони будуть робити з тими грішми під час війни? Хіба підкуплять автоматів-набоїв...

вони на ті всі гроші куплять у нас військової техніки і т.п.

Цитата: Juha від 17:22, 12 Серпень 2008
Такими темпами Росія виб'є Крим у нас. :(

якшо росія виграє війну в грузії, при такому розкладі шо якшо ніхто не втрутиться... то ми на черзі.

KosivArt

Курвий син Кучма - продав всю атомну техніку...

Juha

Зараз навколо всі на вухах стоять. Путін не зупиниться :!: :!: :!: Якби Україна не була в таких тісних стосунках із Грузією (точніше президенти), то може б і не було такої загрози.

KosivArt

Думаю, що до війни Україна-Росія справа не дійде.