Вiйна в Грузiї?

Автор wildperson, 17:55, 09 Серпень 2008

Попередня тема - Наступна тема

grossfater

І ще про тигра.Є така казка "Мауглі", так там теж був один тигр,який ходив і всіх жрав.А ой як погано закінчив.

Владимир

Читаю вас и поражаюсь в который раз. нето с образованием у вас сасем кердык, нето с мозгом того этого...
какая олимпиада? какая чушь у вас в башке... там людей убивали из танков. безоружных... вы люди? до вас дойдёт, что убивали с 7 на 8 августа,  а российские войска вошли с10 на 11...
я понимаю когда честь мундира, а у вас что честь? мундир? ну кум ваш президент новоявленному гитлеру... а вы ж..у рвёте за убийцу...
продолжайте так же... а кто нужен россии а кто нет... это вопрос интересный. а вы сами то себе нужны? почему пол украины в россии, а вторая в европе? и только те кто не состоялся как личность тут зха грузию вступаются. потому что и россии ненужны и европе темболее...
амбиции? тогда вам товарищи к психологу. а не в политику. а то галстук жевать как мише придёться... страшно ведь...
россия могла в три дня сравнять грузию с грязью... но люди не виноваты. и я горд, что живу в стране где президент и правительство одекватное... а не отравленное и обиженное по жизни... а вот теперь бананьте... ей богу надоели со своим мышлением странно больным...
нехотелось к вам возвращаться, а теперь и на два дня не поеду... "ноу инвестиций..." хай гитлер дорогие...

Marinka

Знов приперлося оце москаленя.... усьо пропала ненька Україна без інвестицій Володимира "Онассіса"... не переживемо....

А взагалі, поки що Грузія виступає агресором... і це не є добре. От коли Раша гнобила Чечню, ніхто не перся спасати бідних чеченів, а Грузія ще не встигла розвернути дула у бік Осетії, як миротворча Росія вже була на території Осетії тут як тут.... апче капець....
А може вони як США  - самі спровокували конфлікт і самі ж полізли його вирішувати? Коли 11 вересня показували урочисті заходи до дня Скорботи, чи як вони його там обізвали хотілося плюнути в екран. Зараз напевне відомо, що в будівлях крім обслуговуючого персоналу нікого не було... всіх кого треба попередили і вивели, а решту залишили як овець на заклання.... Америка знала про напад. А занала через те що сама його і організувала....

Так от може і Раша  - сама заварила конфлікт, потім і сама біла і пухнаста прийшла його врегульовувати???

Juha

Марінка, я б теракт 11 вересня сюди не тулила. Все таки правду ми ніколи знати не будемо. Тільки здогадуватися.
А щодо Чечні, то Росія коли воювала з нею була на тій самій позиції, що зараз Грузія. А тепер останню засуджує.

Marinka

Юль, а я про що?
А щодо терактів, це я приклад навела. А здогадуватися нема прощо. Все вже давно доказано.Тільки тихенько....

grossfater

Так,мозги точно не такі ,як у Вас,тай з освітою того...Ну не вчать нас кого захищать, а кого в "сартирах мочить".Росийські війська війшли, а перед цим скинули з літаків гуманітарну допомогу на територію суверенної держави.По  російським даним, один мільйон українців в Росії на заробітках,Якщо це і так, то подивіться шановний,яка кількість населення України, мабуть у Вас з математикою не все гаразд.З Батьківщини мені їхати нема сенсу, мені неосвідченному і тут не погано живеться.По Вашим "умозаключениям"  я бачу, що Ви дійсно адекватні,як і ваш уряд.   P.S. І упаси Боже нас від таких інвесторів.