Погода, повінь та міст у Косові

Автор IVP, 11:12, 24 Липень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Mol'far

Та мене вже задримбали ті дощі!

Galen

Як думаєте, в гори дуже опасно ходити в таку погоду? Питаю, бо маю намір іти 03.07 на тиждень. Та вже якось задумалася на цим питанням.

Juha

Та то не може так довго бути дощова погода :!: Взагалі-то краще не йти в похід, але я думаю, що до 03.07 буде сонячно :!:  :)

Galen

wildperson

Цитата: Галина від 15:44, 25 Червень 2009
Як думаєте, в гори дуже опасно ходити в таку погоду? Питаю, бо маю намір іти 03.07 на тиждень. Та вже якось задумалася на цим питанням.
А що там може бути небезпечного, якщо обережно? Некомфортно- це йо :-))

jora

Привіт всім!
А кажуть що "Греблю", що вище Скал була (Гук-Скали-Гребля: мої улюблені літом місця на Рибниці) теж знесло повністю. Чи міг би хтось фотки з того місця де вона була опублікувати в форумі? Що там зараз?

Galen

Цитата: topp від 18:46, 25 Червень 2009
Цитата: Галина від 15:44, 25 Червень 2009
А що там може бути небезпечного, якщо обережно? Некомфортно- це йо :-))
Після Петра таки сходила в гори. Погодка виявилася "супер". Дискомфорт відчувався тільки від дуже пекучого сонця. Обшмалилися нормально. На днях закину фотографії.

KosivArt

Кицька

Ой, а ми хотіли приїхати до вас у Карпати, відпочити трохи. То ви як скажете вже пізно приїхати із наметами? Вже, мабудь холодно для цього.

odnosel4anka

Цитата: Кицька від 17:53, 15 Вересень 2009
Ой, а ми хотіли приїхати до вас у Карпати, відпочити трохи. То ви як скажете вже пізно приїхати із наметами? Вже, мабудь холодно для цього.
та ні, приїжджайте, ще погодка супер тепер :)

ploskonos

Цитата: Кицька від 17:53, 15 Вересень 2009

Залежно,куди зібрались.Якщо не дуже високо,то без проблем,погода супер.Якщо на Чорногору - то треба нормальні спальники.