Погода, повінь та міст у Косові

Автор IVP, 11:12, 24 Липень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Juha

А я не дзвонила, але на роботі із зарплати перерахувала.
Слухала вчора новини: ООН зробили висновок, що Україна нормально самостійно справляється із наслідками стихії.

KosivArt

Номери телефонів, за якими жителі району можуть отримати інформацію з питань ліквідації наслідків паводкової стихії:

• 2-14-89 — відділ капітального будівництва паливно-енергетичного комплексу, інвестицій та розвитку комунальної сфери райдержадміністрації:
  • 2-45-07 — відділ з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, оборонної мобілізаційної роботи та діяльності правоохоронних органів райдержадміністрації;
  • 2-46-39 — приймальня райдержадміністрації.

Телефоний код Косова — (03478)

KosivArt

Косівський РВ УМВС повідомляє, що громадяни району, у яких внаслідок стихії пропали документи, можуть звертатися кожного дня з 9-ї до 22-ї години.

Тарас Фенчук,
начальник ВГІРСО Косівського РВ УМВС.

KosivArt

Ось такий гвинтокрил (МІ-8) майже кожного дня літає над Косовом. Сідає на стадіоні.

KosivArt

KosivArt

Повінь в Карпатах (відео)! (автор: Арсен)
На відео Кутський міст (майже цілий), Гук та центр Косова.

KosivArt

Juha

Знаю з достовірних джерел, що гроші на новий постійний міст вже повністю виділені. Люди кажуть, що бригади працюють у дві зміни. Так що є надія, що будувати його будуть не так як коломийський будували. Побачимо!!!!!!!!!!

Ihor

Привіт! Підкажіть, будь-ласка, в якому стані дорога з Верховини (чи Ворохти) до Верхнього Ясенова. Чи є реальна можливість доїхати туди легковим автомобілем?
В Інтернеті поки-що знаходжу дуже суперечливу інформацію щодо цього, тому дуже прошу допомогти мені.
Дякую!

KosivArt

Вам краще задзвонити у Верхній Ясенів і спитати.

Код для міжміського зв'язку 03432
Телефонна довідка (034) 99-09-111
Сільрада 53622

KosivArt

Днями закінчили асфальтувати вуличку біля пошти - тепер можна ходити і в тапках, а не кирзових чоботях :)

А в Косові далі дощі, вже тиждень...

Juha

Серйозно там заасфальтували:?: Мені щось не віриться, що там може бути рівна асфальтована дорога :!: За своє життя ні разу не бачила :!: :good: Ну це звичайно круто :!:

А що там з річкою? Вода піднімається від дощів?

KosivArt

Поки шо рівна :)
А вода в ріці невелика.

KosivArt

Почали асфальтувати вулицю Незалежності: спочатку зібрали два шари старого асфальту, зробили нові узбіччя і тепер кладуть перший шар нового покриття.

Juha

А може хтось зможе сфотографувати міст, який поклали. Ну так вже цікаво подивитися :!: :please: