Погода, повінь та міст у Косові

Автор IVP, 11:12, 24 Липень 2008

Попередня тема - Наступна тема

IVP

Народ, коли вже закінчиться цей дощ?? Хтось шось чув, бо я вже аж хворію від неї, останні 3 дні таке на дворі твориться (((

Ілона

Йой!!! А в Києві жара, духота страшна - парить безбожно!
Кондиціонер шарить, жалюзі закриті, все одно обливаємося потом!
Ще й води немає  >:D

Хочу в Косііііів!!!

IVP

Тут всі від цієї погоди заслабли, всі як сонні мухи, нічого не холчиться робити, голова болить )))

borowed

гг...а тут ,таке враження,шо жара і не спадає ніколи.Міссурі.....шоб його чорти побили

Juha

Взагалі цього року літо якесь незрозуміле. Пів дня так парить, що нема чим дихати, потім за півгодини все темніє і починається злива. І так майже кожен день.

Жирна_Бойова_Панда

глобалізація йопт.... ;)

borowed

?глобалізація?світовий парламент?)))

Жирна_Бойова_Панда

нев`їхафф суті прікола.....

KosivArt

Повінь підмила опору Кутського моста, так що середина впала...

Назар

Стас скинь фотки будь-ласка!!!

Назар

Форумчани підкажіть, я сьогодні хочу поїхати в косів є ще якісь мости щоб заїхати???

Juha

Дивіться того року йшов вал, цього року річка так піднялася як ніколи. Казали, що мулу такого на дорогах, що машинам їхати важко. А ще мені казала подружка, що в них газу нема. Це по-всьому місту???

Mol'far

лЮДИ шо там у Косові твориться??я зараз на Тернопільщині,у когось є якісь фотки????

Juha

Щось страшне твориться. Дощі, річка дуже піднялася. І вітер напевне дуууже сильний був, бо в мене на подвір'ї все по здувало. Те що сперлося в хату, те лишилося. В нас ще хоть якісь гори є, а можна тільки уявити, що творилося в Рожнові, наприклад. І, на щастя, що зі світлом все ок.

IVP

Во ловіть фоту моста, ну його місця )))