Погода, повінь та міст у Косові

Автор IVP, 11:12, 24 Липень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Марися

Скажіть, чи не постраждало кафе "Шик"? Коли на початку липня ми були в Косові, нас так гостинно там приймали і смачно годували. Ми тепер за них переживаємо.

Ілона

Ні, слава Богу!
Моїх сусідів повінь не бере  :acute:

IVP

Йой народ, сьогодні їхав через границю Чернівецької та Франківської областей, я був в шоці. Там де стоїть пост ДАЇ був до половини водою залитий!! Найбільша вода була десь до 1.5 метра, а стандартно 1м.!! Всі люди на дворі сидять, всі хати відкриті, все сушиться, ось що наробилося, там навіть річки нема... Це дійсно треба побачити! І ще в бік Снятина їде дужжжее багато поляків на спец машинах! Міст у Заболотові стоїть, але дальше маленький упав, покажу потім фото, проїзд легковикам тільки.

Жирна_Бойова_Панда

ага.. ми ще досить нормально відмазались...

Лелик

Цитата: tHe_Eney від 12:44, 06 Серпень 2008

ТУТ ОДНА ОРГАНІЗАЦІЯ З ОДЕСИ ХОЧЕ НАМ(ТИПУ МІСТУ) ПОЖЕРТВУВАТИ ГОРОШЕЙ НА ВІДНОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПОВЕНІ. ЯКШО ХТОСЬ ЗНАЄ НА ЯКИЙ РАХУНОК ЇХ ПЕРЕСИЛАТИ, ТО НАПИШІТЬ МЕНІ В ПМ(СВОЇ РАХУНКИ НЕ ПИСАТИ;))

Одеська міська рада надала доручення керівникам виконавчих органів щодо перерахування одноденного заробітку всіх службовців виконавчих органів та комунальнх підприємтсв і установ. 
В Одеській області кошти переводять на рахунок 37113019003593 банк ГУДКУ в Одеській області МФО 828011 код ЄДРПОУ 33659481, зарахування коштів для надання допомоги постраджалим від повені в Західних регіонах України.

IVP

Хто бачив як наші співаки зняли кліп про повінь? Так шо аж плакати хочеться ((

Juha

Я ще не бачила, але пісню по всіх радіостанціях в Києві крутять чуть не кожну годину. Популяризують! Молодці :!:

Marinka

Круто!!! А як називаэться пісня??? А хто виконавець?

IVP

Їх там багато всіх, там і Кузьма, Повалій, дядя Вадя, Тартак, продюсери різні і т.д.

Juha

KosivArt

Молодці всі хто допомогає! Люди насправді дуже постраждали...

А на телефонну лінію Укртелекому, за якою кожний бажаючий може
одним дзвінком перерахувати кошти постраждалим від стихії в Західній Україні, було зафіксовано вже більш ніж 230 000 дзвінків!

Номер телефону: 8-900-300-10-90. Вартість дзвінка — 10 гривень.

Я дзвонив, а ви?

Marinka

KosivArt

Цитата: Marinka від 22:55, 09 Серпень 2008
І я;)))
Молодець :)

Зараз над Косовом кожного дня літає вертоліт, деколи сідає на стадіоні біля басейну.

wildperson

Подзвонити то я подзвонив, але не покидае думка "а д1йдуть чи т1 грош1 до тих, кому вони точно треба.." Просто т1 благод1йники могли би десь писати: ст1льки то грошей з1брано, п1шли вони- туди 1 туди... А так... Я краще через тиждень при1ду 1 поможу конкретн1й людин1 (ну 1 що шо то моя тета, в1д держави 1й точно не дочекатися). А як "недорога в Тюдов1" так 1 не стане "дорогою"- готовий попрацювати там руками, хоч 1 нав1ть к1лька годин, але готовий.. 

IVP

Я переслав ) І іншим казав ) Думаю гроші дойдуть...