Погода, повінь та міст у Косові

Автор IVP, 11:12, 24 Липень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Костя

Доброго дня
як зараз справи з дорогою на Верховину?
проїхати все ще можна тільки з Яремчи?

Жирна_Бойова_Панда

не даний момент незнаю, але до кінця наступного тижня в області будуть відновлені всі сполучення... так казав голова ОДА..

Juha

Ще б так зробили, як сказали :!: :!: :!: А я планую приїхати в кінці наступного тижня, точніше в самому кінці  :yahoo:

KosivArt

Їздив у Чернівці: у Рожнові одна ділянка моста осунулась, але можна було проїхати (зараз вже міст перекрили, бо підігнали техінку і ремонтують).
Доки ремонтують міст у Рожнові на Чернівці можна їхати через Кобаки (+10 км).

У Снятині вода з Пруту в низинах доходила до вікон - люди сушать килими, меблі на вулиці. Там дійсно біда...

Зараз через центр Косова, вул. Незалежності і вул. Гвардійська валить увесь автотранспорт, який колись ішов через об'їзну дорогу. В п'ятницю (1 серпня) екскаватор обірвав телефонний кабель (20 номерів) біля автостанції - 4 дні не було зв'язку. Ось ше й такі наслідки повені...

Жирна_Бойова_Панда

замість кутського моста буде військовий міст.. чи тимчасовий він я сумніваюсь... але всерівно добре хоть шось... і його роблять і вдень і вночі!!!!

ТУТ ОДНА ОРГАНІЗАЦІЯ З ОДЕСИ ХОЧЕ НАМ(ТИПУ МІСТУ) ПОЖЕРТВУВАТИ ГОРОШЕЙ НА ВІДНОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПОВЕНІ. ЯКШО ХТОСЬ ЗНАЄ НА ЯКИЙ РАХУНОК ЇХ ПЕРЕСИЛАТИ, ТО НАПИШІТЬ МЕНІ В ПМ(СВОЇ РАХУНКИ НЕ ПИСАТИ;))

borowed

Enej....Pontonna pereprava v pruncupi za vijsjkovogo 4asy(a NS v pruncupi prurivnjujetjs9 do takogo)povunna bytu pobydovana za 24 godunu.Tobto,9k 9 rozymiju,vonu i tyt pidka4alu((

Жирна_Бойова_Панда

я не дуже шарю шо там має стояти... але то шо вони роблять то цілодобово - то факт...

tiger

ЦитатаТУТ ОДНА ОРГАНІЗАЦІЯ З ОДЕСИ ХОЧЕ НАМ(ТИПУ МІСТУ) ПОЖЕРТВУВАТИ ГОРОШЕЙ НА ВІДНОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПОВЕНІ. ЯКШО ХТОСЬ ЗНАЄ НА ЯКИЙ РАХУНОК ЇХ ПЕРЕСИЛАТИ, ТО НАПИШІТЬ МЕНІ В ПМ(СВОЇ РАХУНКИ НЕ ПИСАТИ;))

Мы в Одессе помним о Вас, сопереживаем Вам - это наша общая беда (извините, что пишу на русском языке)

Одесская область отправила гуманитарную помощь пострадавшим областям Украины

http://www.krug.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=4528&Itemid=54

Одесская область отправила колонну грузовых автомобилей с гуманитарной помощью в Ивано-Франковскую область.
Как сообщает пресс-служба облгосадминистрации, райгосадминистрации подготовили и направили 99,455 т муки, 55,740 т круп, 5, 436 т макаронных изделий, 3,076 т масла, 31, 385 т лука, картофеля, капусты, 1,246 т сахара, а также -9852 л питьевой воды в бутылях, 1,111 т консервов, 2102 пары обуви, 3 резиновые лодки и 3 мотопомпы.
Кроме этого города Одесса, Ильичевск и Южное подготовили 10 грузовых автомобилей со строительными материалами; цемент, шифер, еврорубероид, гвозди, кабельная продукция, оцинкован провод и канат.
По предыдущим подсчетам Главного управления экономики областной государственной администрации гуманитарная помощь, которая направлена в Ивано-Франковскую область в денежном эквиваленте оценивается на сумму более 4.5 миллионов гривен.

да и мы на припортовом заводе перечислили свой дневной заработок - в размере 250 тысяч гривен в помощь пострадавшим, дай бог чтобы деньги до Вас дошли

Жирна_Бойова_Панда

дякуємо Вам за допомогу і розуміння, будемо сподіватися що дойдуть.

vyluzja Franka

Цитата: tHe_Eney від 12:44, 06 Серпень 2008
замість кутського моста буде військовий міст.. чи тимчасовий він я сумніваюсь... але всерівно добре хоть шось... і його роблять і вдень і вночі!!!

Краєм вуха чув що тимчасовий міст побудують на протязі місяця, зараз забиті 3 сваї з 9-ти + робота ускладнюється тим що бетоновози не можуть безпосередньо підїхати до місця вигрузки тому використовують спецмашину "бетонна помпа" то такий кран з трубою, на вигляд вражає

Жирна_Бойова_Панда

це дуже і дуже погано, якшо довше його будуть будувати :(

Ілона

tiger - гуцули щиро вдячні за вашу допомогу! :flower
Нехай дасть вам Бог здоров"я і щастя!
І щоб лихо обминало десятою дорогою! 

KosivArt

Juha

В нас в банку також переховують одноденну зарплату. Але всі бояться куда ці гроші попадуть  :!: :!: :!:

Marinka

Цитата: Juha від 09:38, 07 Серпень 2008
В нас в банку також переховують одноденну зарплату. Але всі бояться куда ці гроші попадуть  :!: :!: :!:
І правильно бояться - як завжди все розкрадуть до останньої копійки.........