Якби я став мером...

Автор Аскет, 18:36, 06 Березень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Ілона

Ага, я Ілона, живу через паркан зі Станіщуками.
В мене ще така велика чорна вівчарка була, котра зі мною скрізь ходила і мене берегла. :icon_fight1:

Орест! Зробіть щось, а потім свої бесіди водою розбавляйте!
Ми тут і написали що ми хочемо!
Наприклад я (зла, як Ви висловилися),  люблю тварин і ходжу в притулки для бездомних собак, стерелізую, фінансую,  прибираю за ними і шукаю нових господарів.
ЩО робите Ви? Посадові обов"язки які?
Прочитайте всю тему і поставте ХОТЬ лавочку.
От є в мене проблема - немає де викинути папірець. До Вас можна звернутися?
Далі. Страшно люблю парк біля райбудинку. От як би на ньому поставити дитячий майданчик...
Ще наші побажання читайте вище!

IVP

Слухайте, на мою думку у нас мають бути родзтнки міста шоб їхати не тільки шоб на горби подивитися, а ще щось. Наприклад зручно длля всіх було зробити оглядовий майданчик на Косів, це там як їхати на яблунів, де найвища точка і тоді ї`хаємо в низ, де по два боки ліс. От  то на тій найвищій точці зробити площадку, поставити біноклі де копійчину тре кидати )))) , шоб народ міг усім милуватися на повну, а ввечері закохані і не тільки могли спостерігати за вечірнім Косовом....

Marinka

Цитата: IVP від 14:34, 04 Квітень 2008
Слухайте, на мою думку у нас мають бути родзтнки міста шоб їхати не тільки шоб на горби подивитися, а ще щось. Наприклад зручно длля всіх було зробити оглядовий майданчик на Косів, це там як їхати на яблунів, де найвища точка і тоді ї`хаємо в низ, де по два боки ліс. От  то на тій найвищій точці зробити площадку, поставити біноклі де копійчину тре кидати ))))

Нє, зіпруть - і копійчину і біноклі. А садити сторожа на зарплату - думаю для бюджета буде не вигідно;)))) А просто площадку зробити в принципі можна;)

borowed

Цитата: IVP від 14:34, 04 Квітень 2008
Слухайте, на мою думку у нас мають бути родзтнки міста шоб їхати не тільки шоб на горби подивитися, а ще щось. Наприклад зручно длля всіх було зробити оглядовий майданчик на Косів, це там як їхати на яблунів, де найвища точка і тоді ї`хаємо в низ, де по два боки ліс. От  то на тій найвищій точці зробити площадку, поставити біноклі де копійчину тре кидати )))) , шоб народ міг усім милуватися на повну, а ввечері закохані і не тільки могли спостерігати за вечірнім Косовом....
гг,цікава ідея))))та я блін і без бінокля Косів з другого поверха весь бачу....Крішка того містечка...це тобі ж не Лос-Анджелес чи Сан-Франсіско...А хоча людей буде купа...Потім всі будемо дивуватись,звідки сусідка знає колір всіх наших споднів))

borowed

на рахунок розкрадання- може ти помітила,що влада в цій країні і народ живуть в різних світах,не чуючи і не розуміючи одне одного...Я про приватизацію,коли все роздадуть,і не матимуть пряника для народу,от тоді варто буде всім повитягувати свої шмайсери,та і постріляти тих собачок в пинжачках.і заодно вуха повідрізувати,так,на память)

KosivArt

Оглядовий майданчик - хороша ідея, а ось то шо срач в цій темі розвели - не дуже гарно.. Давайте якось миритись?  :drinks:

Орест

Вам оглядового майданчика на міській горі замало, хочете ше пістинську "засрати". Той бік дороги де це могло би бути, не є територією міської ради "якби я був сільським головою Вербівця" підходить.

IVP

Де на міській оглядовий ?

Орест

Іван Володимирович по ідеї то будував оглядову площадку, а вийшло... в нас всі починають будувати дитячі кафе а виходять кабаки. Такі ми, шо любу світлу ідею затопчемо у болото.

borowed

Тю,хіба в Косові кабаки є?в нас все ще дуже і дуже культурно.гг

Назар

Народ давайте перестанем сваритися, від того, що ми покляцаєм більше дурного
краще від того не буде)))!!!
Ні я - не ви нічого не вирішуєм та якщо наші думки сили і емоції запустити в одне русло то може б і не дурно получилося!!!
Так якшо є нормальна ідейка ставим на голосування нема мовчимо і не ГОНИМ одне на одного!!!

Juha

Назар: +1.

З Вас хтось був на сесії міської ради? Так от наша дискусія один до одного......

IVP

Цитата: Орест від 17:05, 04 Квітень 2008
Іван Володимирович по ідеї то будував оглядову площадку, а вийшло... в нас всі починають будувати дитячі кафе а виходять кабаки. Такі ми, шо любу світлу ідею затопчемо у болото.
Потім під міської "всякі" валятися будуть ))))

Ілона

Ой не люблю я коли таким чином рот закривають...
Я нікого не ображала, ні з ким не конфліктувала.
Просто задавала конкретні запитання людині, котра має на це відповісти.
Мене тупо ігнорують.
Тоді для чого ця тема і кому кулаками в повітрі махати?
Але коли модераторам ліпше видаляти мої пости... то ліпше я піду сама!

KosivArt

Модератор всіх попереджав, прошу нікого не ображатись. А для конкретних запитань давайте зробимо нову тему, наприклад "Діалог з владою" чи шось таке.