Якби я став мером...

Автор Аскет, 18:36, 06 Березень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Аскет

Хто шо б зробив, якби став мером.

Marinka

Мером Косова? А хто б мене туди пустив? Там же ж на 50 років вперед все  розписано;)) Ну я б вернула дитячий майданчик в центрі міста і знесла на.....г оту чучу з міської гори. А так решта все само собою було б гут. А ще сприяла б інвестиціям в харчевні усякі, заборонила б гральні автомати на території міста і ганяла б депутатів на засідання хоч 2 рази в тиждень;)))))))))

KosivArt

Я вже йду за тебе голосувати! :)

Аскет

У мене пропозиція: давайте складемо звернення до нинішнього мера з нашими зауваженнями і пропозиціями стосовно розвитку міста. Або просто запросимо його у форум, хай знайомиться з думкою громади.  :rules

KosivArt

Слушна думка. Погнали:

1. Дороги.

Аскет

Juha

3. Мусорники (хоча б кожні 10 метрів, і то не тільки по незалежності).

4. Лавочки (хоча б до лікарні для початку). Наша лікарня далеко від центру, тай від більшої частини Косова, тому я вважаю, що в тій частині міста обов'язково потрібні кілька лавочок, щоб старші люди (і не тільки) могли хоть трошки перепочити.

Marinka

5. Газ. А точніше газопровід. За ним потрібно хоть трішки слідкувати. Він в передаварійному стані. Особливо - вентилі.

Орест

Я близько до тої посади, але чесно, мером бути не хочу. Як шо хтось хоче, запрошую у міську раду шоб подивились шо можна зробити з нашим законодавством України для нашого міста та держави. Лавочки зробити можна, за це подумаємо. Депутати ходять на сесію міської ради що місяця, в порівнянні ходили раз на 2-3 місяця, крім того кожного тижня проводяться постійні комісії. Пропозиції пишіть, будемо по можливості розглядати. На рахунок газу-це політика державна, за шо голосували то і маєте, не міська влада приватизовувала газову промисловість , а державні мужі її розкрали так як обленерго. Якшо не будете інтерисуватися політикою, робити свої висновки (най будуть не правильні) щодо того шо робиться і твориться у Державі "Україна" , спроможні будете ганяти галіму свою філософію в інтернеті. Бажаю вам бути творцями свого життя-буття, а не пасивними споглядачами телевізора та компютера.

Juha

Орест, що Ви маєте на увазі під фразою "ганяти галіму свою філософію в інтернеті"???
Тут зібралася невелика купка людей, в яких є один спільний інтерес: Косів. Сюди пишуть косівчани, які живуть далеко від Косова, далеко за межами України. Вони завдяки нашому форуму отримують інформацію з дому. Вони скучають за Батьківщиною і коли заходять на форум, то відчувають себе трохи ближче до рідного дому.
А що стосується саме цієї теми. то я думаю, що ще трошки пройде часу і коли нас буде трохи більше, ми дійдем до написання листів в міськраду від форумчан. І тоді побачимо чи ми просто "ганяли галіму філософію" чи цікавилися потребами і думкою жителів нашого містечка.

KosivArt

Ха. Сидячи за комп'ютером можна зробити для міста більше ніж сидячи та протираючи штани в міській раді.

А щоб не бути голослівним, можете розказати, що вже реально зроблено для Косова і району за нового мера?

Орест

На рахунок того шо я протираю штани, дякую за об'єктивну оцінку. Добре людині чути правду про себе, шоб гордість свою трохи понизити, а особливо у час посту.

KosivArt

Я, взагалі-то, говорив про мера.

Ілона

Стас і його команда!
Та біля комп"ютера Ви заробили вдячності більше, ніж депутати котрі ходять на якісь комісії і роблять видимість роботи.
Бо від того хто кричить про "... ганяння галімой філософії" мусору менше не стало і дороги не поремонтувалися.
А потриндіти і прикинутися "близько до тої посади " любий може.
Ще б грамотно писати навчитися...
Так що краще продовжити наші пропозиції:

6. Дитячі майданчики - бо бідним мамам немає де гуляти з діточками.
Щоб були гойдалки, гірки, пісочниці і багато лавочок, де мами змогли б поспілкуватися між собою!
Бо жодна книжка не пересилить досвід! :znajka

7. Кінотеатр - то є св"яте  :pleasantry: - згадую як ми ходили на індійські фільми а потім йшли в кафе на морозиво (його подавали в металевих креманках) і воно було найсмачніше на світі ... Ех, молодість!
А зараз тільки в райбудинку відео показують  :bad:

8. Центр розвитку молоді (анонімний кабінет, психолог,  "Пласт", гуртки за різними напрямками, дискотеки для  "Тих кому до... "  :acute:)

9. Колись у райбудинку був клуб "Осіннє золото" - улюблене місце відпочинку для пенсіонерів.
Там хор був і ще щось (не пам"ятаю, перепрошую... :nenayu)
Ох і "зажигала" там моя бабуся! Часто в мене нишком помаду брала - марафет наводила!
Така задоволена завжди поверталася після спілкування зі своїми ровесниками!

Усьо... фантазія вичерпалася і пора на "собачу" площадку бігти  :yahoo:

Орест

Можна запитати, куди виносите мусор і скільки за то платите? І за одне би ше хотів спитати жителів сіл Город,Соколівка і.т.п. біля яких електричних опор вони його складують (особливо у суботу), чому  дорогі косівчани у суботу ввечері виносять мусор знаючи що у неділю не прибирають, зато люди зранку ідуть до церкви і споглядають картину гідну порядних косівських газдів. Подивіться як виховують наших дітей, смітять де можуть (зранку після вихідних пройдіться по площі). Говорити і я можу багато, але на мою думку кожен має почати із себе шоб питати з когось шо він робить. З мого досвіду, якщо в якійсь проблемі саме перше ставиш винним себе, менше осуджуєш інших.
  Я ше би дуже хотів "прикинутись", а то я скоро "придурюсь"