Де катаєтесь-відпочиваєте взимку?

Автор KosivArt, 16:01, 01 Лютий 2008

Попередня тема - Наступна тема

Де катаєтесь взимку?

Михалкова
6 (31.6%)
Шешори
3 (15.8%)
Мигово
1 (5.3%)
Буковель
9 (47.4%)
Драгобрат
3 (15.8%)
Славське
1 (5.3%)
Кавказ
2 (10.5%)
свій варіант
1 (5.3%)

Всього голосів: 19

KosivArt

Цитата: anv від 21:17, 15 Березень 2012
Як покатався?(Сніг, ціни, черги, траси і тд.)?
та не знайшов третього, тому не їздив.

KosivArt

Вчора закрив сезон на Буковелі.
На горі був місцевий фотограф, дивіться може ше хтось попав у кадр http://photo.bukovel.com/thumbnails.php?album=410

KosivArt

anv

Сьогодні запустили, але я пізно про це взнав. Маю бажання завтра покатати. Якщо вирвусь то відпишу.

anv

Сьогоднi померз 2 години, але не катався wall профылактика... буду завтра пробувати... дубль два :icon_fight1:

no-olegka-no

Хто знає цьогорічні тарифи на підйомник на Михалковій? Того року було 5 за один раз і 70 за цілий день. Подорожало тепер чи залишилось так само?

KosivArt

no-olegka-no

Я вже сьогодні перевірив. 7 за підйом і 70 за весь день. Але нагорі такого леду було, що їхати - приємного мало

KosivArt

Хто їде на Бухавєль? Візьміть двох бордерів, дорогу платимо!

anv

Чув що на Міхалковій новий директор! Ціна підйому 10 грн(було 7). Цікаво чи дозволять мені на шару відкатати 1 день за толоку????? Хто в курсі про нове начальство???

anv

Хтось катався на міхалковій ближніми днями(що? де? як?)?

anv

2 неділі підряд катаюсь на Міхалковій. Як на мене то траси нормальні. Правда вчора катав тільки "лівою". Людей мало(12 лижників), але включають доти поки є бажання катати.

KosivArt

сьогодні зайшов в сувенірну крамницю на Буковелі і в продажі побачив магніт із знайомою фотографією :)

IVP

sv

Цитата: Стас від 19:34, 07 Березень 2013
сьогодні зайшов в сувенірну крамницю на Буковелі і в продажі побачив магніт із знайомою фотографією :)

комісійні треба брати:)