Де катаєтесь-відпочиваєте взимку?

Автор KosivArt, 16:01, 01 Лютий 2008

Попередня тема - Наступна тема

Де катаєтесь взимку?

Михалкова
6 (31.6%)
Шешори
3 (15.8%)
Мигово
1 (5.3%)
Буковель
9 (47.4%)
Драгобрат
3 (15.8%)
Славське
1 (5.3%)
Кавказ
2 (10.5%)
свій варіант
1 (5.3%)

Всього голосів: 19

Жирна_Бойова_Панда

Gorolya

Galen

В неділю збираємося в Буковель. Казали що снігу півтора метри. Лижі вже готові))
Ой буде синяків, буде))))

ploskonos

BigFAN

ех, як не поїду завтра відстрілювати противників, махну еа лижню

♠S.Y.♠

ploskonos

Звідки у Мигово?
Снігопадів не було,нормального морозу,щоб з пушок настріляти - теж не було.

vyluzja Franka

Був в горбах, Ясіня (Чорна Клева), вийшли - сніг вже був, потім цілу ніч падав, Буколель - видно що сніг є, Драгобрат - точняк є. Повертався назад, дорогою лід місцями йопт. За Микуличином як до Яремчі там дерев"яний міст є, вчора там провалився передом Ланос і була пробка йопрст. То вернув через Кривопільський (сніг є) а от Верховина і Буківець йок снігу.

Galen

Відпочили просто супер!!! Маю один великий синяк на одному місці :(, а так, то все норм. І все тіло, ой як болить. Та я навіть дуже молодець, як для першого разу.
Тепер про обстановку: сніг був, та до півтора ментри ще далеко. Пушки - класна штука  :good:  Людей не мало, та й не багато. Та черга трошки була.
Працювало лише кілька підйомніків. Особисто для мене, та таких самих як я це ролі не грало, ми обмежилися дитячою гіркою (добре що така була), бо робити там немали б що.
Цінами як так, то не цікавилася, мали абонемент ще з попередніх років, та приблизно на 100 спусків коштує коло 500грн., 1 спуск (одноразовий) - 35грн.

Galen

До речі, не знаю, як було минулого року, та тепер без шоломів нікого не пускають. Мусить бути обов'язково. Хоч він спочатку був в напряг, та потім пригодився, коли йшла стрімголовою.

KosivArt

Того року на витяги пускали без шоломів, цього року шолом вже обов'язковий плюс треба пристібувати хоча б одну ногу до сноуборда.

BigFAN

Цитата: Стас від 11:56, 12 Грудень 2011
Того року на витяги пускали без шоломів, цього року шолом вже обов'язковий плюс треба пристібувати хоча б одну ногу до сноуборда.
це круто :good: а ше б добре було ламати на голові сновборди тим чайникам, які на "чорній" сніг шкрепчуть :crazy:

KosivArt

і аналогічно втикати в одне місце лижі ломам, які псують червоні траси ;)

Жирна_Бойова_Панда

BigFAN

Цитата: Стас від 17:00, 12 Грудень 2011
і аналогічно втикати в одне місце лижі ломам, які псують червоні траси ;)
та згідний але так як це роблять шкрубуни на дошках треба ше вміти)))