Де катаєтесь-відпочиваєте взимку?

Автор KosivArt, 16:01, 01 Лютий 2008

Попередня тема - Наступна тема

Де катаєтесь взимку?

Михалкова
6 (31.6%)
Шешори
3 (15.8%)
Мигово
1 (5.3%)
Буковель
9 (47.4%)
Драгобрат
3 (15.8%)
Славське
1 (5.3%)
Кавказ
2 (10.5%)
свій варіант
1 (5.3%)

Всього голосів: 19

KosivArt

Цієї зими кілька разів був на Буковелі. З кожним роком цей курорт стає кращим: купа підйомників та схилів, ще би був трохи ближче до Косові - було б супер :)

Зливайте невеличке відео Bukovel snowboarding (3.3 Мб, avi).

Juha

Мій варіант - у ліфті по банку. І ще деколи (1 раз за зиму, просто додому, коли приїжаю на півтора доби, то повірте не до того) на санках на Михалковій.
На лижах маленька каталася. Займалася з Костьою Удовіченком. Потім впала, вибила чашку з коліна, й дотепер не ставала лижі, боюся. Зато санки я обожнюю!!!!!!!!!!!!!!!

KosivArt

Найкращі санки - це гринджоли  :)

Juha

Це точно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;)  :za4ot
Як би я хотіла зараз покататися на Криминиці!!!!!!!!!!!
Але............ Може на наступну зиму мені більше повезе. :pleasantry:

KosivArt

Зима ще не закінчилась, так що готуй сани ;)

Juha

Я приїду додому десь на Пасху. Сумніваюся, що сани пригодяться)))))

borowed

Я обожнюю сноубординг!!!!!!так хочеться навитись цієї зими робити якісь трюки на трампах,але з моєю фрірайдерською дошкою це дуууже важко.От куплю собі цим літом нову - Burton чи K2,не з деревяною серцевиною,тоді буде люкс.
А на рахунок цьогорічного катання ,то я був на Буковелі лише раз,на Михалковій більше,але тільки дошку подряпав шо ппц,ніякого кайфу,та і не бордерська це гора  :bad:

borowed

скачав авішку,думав що там купа трюків,а то Стас))))коні :rofl:

KosivArt

там дальше цікавіше, але камера лиш 30 сек. знімає :)

borowed

та знаю я що там повинно далі бути,десь в якогось лижника мабуть заїдеш :crazy:
Не люблю лижників,вони заважають катацца.Їдеш собі,нікого не чіпаєш,і тут на тобі ,якись чацник перед тобою падає,а ти роби що хош,а вони блін не розуміють,що бордом керувати важче,тай щоб притормозити тре більше простору :( :histeric

KosivArt

Це точно, мусиш розгадувати за нього, куди він зараз буде повертати.

borowed

ггг,стопудово,так погано разом з такими їхати,особливо по вузьких просіках :bad:

KosivArt

Де порадиш підкупити черевики до борда (м'які)? Мої тиснуть пальці.

borowed

Знаєш,не бери зараз,тут влітку знижки до 70%,можеш модняві К2 за 700гр взяти,такі як в олімпійських чемпіонів :)
Мої саломончики мене не тиснуть,але так я збираюсь купувати нового борда,то мабуть доведеться і їх міняти :(

KosivArt