Де катаєтесь-відпочиваєте взимку?

Автор KosivArt, 16:01, 01 Лютий 2008

Попередня тема - Наступна тема

Де катаєтесь взимку?

Михалкова
6 (31.6%)
Шешори
3 (15.8%)
Мигово
1 (5.3%)
Буковель
9 (47.4%)
Драгобрат
3 (15.8%)
Славське
1 (5.3%)
Кавказ
2 (10.5%)
свій варіант
1 (5.3%)

Всього голосів: 19

KosivArt

BigFAN

vyluzja Franka

anv

Був ще до нового року в Буковелі, але маю надію, як завжди весною відкатати від і до. Хто, що чув про Драгобрат(знайомий казав, що чув по БіБіСі, що там, якісь нові крісельні підйомники), скільки коштує бобик на гору?

Burkut

на дразі є одна кріселка(здається вона працювала ще минулої зими), а бугелів зараз здається 4.
я там був щоправда влітку, на день незалежності на байку, тому за бобика не знаю

BigFAN

вчора був в Яблуниці, ставив кіндера на лижі, снігу було доста

anv

Чув, що Міхалкова запрацювала, але що там і до чого ще не знаю.

anv

Сьогодні з borewedom катались(дерли лижі і борд) на Міхалковій...

anv

Сьогодні з borewedom катались на Міхалковій. Сніжок підпав і ми відкатали на 5+. Ноги гудуть, але задоволення на 2 дні вперед, але якщо сніжку за ці 2 дні не підпаде то вже весь сніг поздирають... Ціна за день катання 70грн(в такий день коли є сніг то воно того варто, але коли так, як ми катали в суботу то навряд чи???)

borowed

Ноги гудуть не те слово,ледь годет ходити=)Але задоволення отримали і справді море.Сніжок зранку був взагалі ціляковим.

♠S.Y.♠

На Буковелі нова жертва 23 роки, не справилась із управлінням лиж і врізалась в якусь опору .

anv

2 Стас
Як покатався?(Сніг, ціни, черги, траси і тд.)?

IVP

хєрня а не скандал, лижники збунтувались, ппц )

anv

є офіційна реакціяhttp://bukovel.com/news/vibachte-za-nezruchnosti Молодці, що добились свого. На Буковелі хоч вже все, як у Європі, але не забувають про наш сервіс і бикують...