Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

Gorolya

Dana Eco-Kosiv

Бачу, Юля, як ти його знала.
Бив її регулярно.
А звідти постійно такий запах, ніби хтось кота чи собачьку...

Juha

Ого!То може він тоже пив?Бо він колись класний був.Роботящий такий. Але і вона теж колись класна тьотка була,поки пити не почала.

ploskonos

Цитата: as_tar від 20:01, 12 Червень 2012
це був дуже дешевий піар дуже крутого чувака для школоти і домогосподарок - це був епік фейл а не зустріч це провал

це були вівці і месія і загальна всенародна істерія - я просто прозрів з тупості наших людей +нездала організація - звук був жахливий
-

А в мене навпаки враження.Віталій в моїх очах,як політик,піднявся.
Говорив своїми словами,вивчив українську мову,по крайній мірі,набагато краще за Азарова.
Та й речі говорив правильні.
Єдине,що наші "політики" привчили мене до того,що віри їм нема.
Та й кадрова політика,зокрема чую по районних  і міських кадрах - не надихає.Бо це для мене перший індикатор.
"Кадри рєшают всьо",як правильно казав Йосиф Віссаріонович.
Надіюсь,що з часом в Віталія в цьому питанні буде все ок.
Радий,що по всіх прогнозах "Удар" проходить в ВР,надіюсь,що пройде й Свобода,за яку буду голосувати.
І там вже результати покажуть,хто собою що являє,хотілося б,щоб обидві партії займалися правильними справами.

Dana Eco-Kosiv

Сьогодні вже чула іншу версію,що ця жінка 4 роки там пролежала.
Нікого не засуджую. На це є суд. Просто страшно,що це поруч біля нас.

Тарас Пасимок

ФК «Гуцульщина» (Косів).
17 червня відбудеться гра між командами ФК «Гуцульщина» (Косів) та ФК «Снятин».
Початок: юнаки – 15 год., дорослі – 17 год.
Просимо всіх підтримати нашу команду.

IVP

Біля підвісної кладки витягли тіло потопельника, вік десь 50 р.

KosivArt

Тарас Стринадюк вирізьбив образ Св. Василія Великого для Москалівської церкви

wildperson

Цитата: ploskonos від 14:08, 14 Червень 2012
А в мене навпаки враження.Віталій в моїх очах,як політик,піднявся.
Говорив своїми словами,вивчив українську мову,по крайній мірі,набагато краще за Азарова.
Та й речі говорив правильні.
Єдине,що наші "політики" привчили мене до того,що віри їм нема.
Та й кадрова політика,зокрема чую по районних  і міських кадрах - не надихає.Бо це для мене перший індикатор.
"Кадри рєшают всьо",як правильно казав Йосиф Віссаріонович.
Надіюсь,що з часом в Віталія в цьому питанні буде все ок.
Радий,що по всіх прогнозах "Удар" проходить в ВР,надіюсь,що пройде й Свобода,за яку буду голосувати.
І там вже результати покажуть,хто собою що являє,хотілося б,щоб обидві партії займалися правильними справами.
Був там на площi, хвилин 10. Менi вистачило.
Промовець з нього нiякий (хоча враховуючи, що термiново вивчив мову.., може на росiйськiй було би й веселiше). Одна вода, стандартнi "правильнi речi" нi про що, краще йому боксом займатися :(

Gorolya

Цитата: wildperson від 12:07, 17 Червень 2012
Промовець з нього нiякий (хоча враховуючи, що термiново вивчив мову.., може на росiйськiй було би й веселiше). Одна вода, стандартнi "правильнi речi" нi про що, краще йому боксом займатися :(
адиво, то ти в Косові був? а чого  ми не знали??

Лангольєр

сьогодні на площі ввечері було фаєр шоу. Музичний супровід забеспечував Діма Колодій.

ploskonos

Цитата: wildperson від 12:07, 17 Червень 2012

Я не кажу,шо буду за нього голосувати.А то шо вивчив терміново - яка різниця?Добре вже те.що здатний вивчити,і що зробив це,значить чоловік готовий пожертвувати свій час,зусилля.А це в наш час для політика найважливіше

wildperson

Цитата: Gorolya від 20:27, 17 Червень 2012
адиво, то ти в Косові був? а чого  ми не знали??
Я не вiдпочивати приiжав :(, того й не афiшував, лиш з Стасом спiлкувався по справi, вибачайте :nenayu Не настрiй для здибанки, тай часу не було :(

Dana Eco-Kosiv

Була на футболі, спека була божевільна. Юнаки наші щось геть зле грали, добре,що більше гості нашим не забили. wall Нічия 1:1.
А Старички в першому таймі розгубилися, а в другому надолужили все. Рахунок разючий 4:1. :plus1 :plus1 :plus1 :plus1
Цього тижня Наші на виїзді (в Калуш їдуть).
Через майже 2 тижні до нас завітає Делятин (посідає останнє місце).

Між таймами на тренуванні один з старших гравців зі Снятина з такою силою вдарив повз ворота м*яча, що в цей же час чийсь хлопчик намагався зловити того м*яча і дістав травму(в гучномовець крикнули,що в нього перелом руки).  Мама того хлопчика втішилася. А той "гравець" хоч би повибачався, тільки накричав на того малого. :hunter

Dana Eco-Kosiv

Сьогодні по вулиці Ірчана загубила ключик з зеленим овальним брелочком,на якому наклеєна наклеєчка губки Боба.

Прошу, хто знайшов-поверніть за винагороду. :coffee