Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

IVP

Сьогодні в Косові в районі суду, в гаражі на подвір"ї приватного помешкання знайшли скелет жінки.

Тарас Пасимок

це був дуже дешевий піар дуже крутого чувака для школоти і домогосподарок - це був епік фейл а не зустріч це провал

це були вівці і месія і загальна всенародна істерія - я просто прозрів з тупості наших людей +нездала організація - звук був жахливий
-
ТЯгнибок в цьому плані більш людяно себе поводив імхо

http://vk.com/photo-2057155_284525457 і далі фотозвіт Кличка в Косові

Синиця

http://www.youtube.com/watch?v=vYyAMDiQ1dQ#ws

так це виглядало з висоти пташиного польоту :crazy:
ну і звук самі чуєте який

anv

:gruzin  погоджуюсь з вище написаним від Астара, але купа народу повелось і гречку роздавати не треба wall
Блін тепер по Косову буде ходити толпа народу з немитими руками(хто ж помиє руку яка Кличка мацала).
Щодо звуку то в партері було чути не краще ніж з балкону.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: as_tar від 20:01, 12 Червень 2012
це був дуже дешевий піар дуже крутого чувака для школоти і домогосподарок - це був епік фейл а не зустріч це провал

Ну це ти тоже загнув, цілком стандартна ситуація для зустрічей такого формату. В свій час так у франику на Юлю дивилися, як на багіню. Хз чого ви чекали, я десь цього і чекав

Синиця

і скандували
стільки людей смажилось на сонці задля цього :eaten
http://www.youtube.com/watch?v=Oxz5EeJEjrg#ws

Тарас Пасимок

може і загнув - так я справді чекав більшого  :)

але моє ставлення до кличка як політика стало ще гірше ні до сьогодні

anv

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 20:16, 12 Червень 2012
Хз чого ви чекали, я десь цього і чекав
Ну незнаю, але чогось іншого(розкажу десь за столом(мо на футболі Поляки проти москалів))

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: anv від 20:21, 12 Червень 2012
Ну незнаю, але чогось іншого(розкажу десь за столом(мо на футболі Поляки проти москалів))

Де дивимся? ;)

vyluzja Franka

Цитата: as_tar від 20:01, 12 Червень 2012
це був дуже дешевий піар дуже крутого чувака
... я десь приблизно пробував пояснити що так і буде. Я сидів на роботі, оформляв папері, то на площу навіть не виходив, розкажу як то видів з вікна, пепред 3-ю годиною народ масово сунув на площу, ше якісь роллери  з прапорами гасали, у мене в офісі звук був перфект :) вийшов якийсь чувак який почав представлятись, потім почув крики-галас (пойняв шо вийшов Кличко) поговорив трохи про політику і народ почав іти перед вікнами реверсом (туда-сюда) а потім і взагалі назад. Багато людей було приїзджих, тому й така толпа була.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: IVP від 19:59, 12 Червень 2012
Сьогодні в Косові в районі суду, в гаражі на подвір"ї приватного помешкання знайшли скелет жінки.
в шубі. Її сина відразу закрили.

Dana Eco-Kosiv

Напишіть,будь-ласка, графік руху і маршрут нашої маршрутки. :coffee

Juha

Цитата: KVITKA♥ від 19:54, 13 Червень 2012
в шубі. Її сина відразу закрили.
Неправда за сина.Ця жінка пиячила і пропала пару років назад.А знайшли вже розкладене тіло.Впізнали по волоссю.Дивно,що в жару попередніх літ ніхто запаху не чув...

Dana Eco-Kosiv

Рівно два роки назад пропала. І час від часу її товк її ж син.

Juha

Я правда давно його не бачила,але раніше Андрія добре знала.Тому в це не можу повірити...