Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

Тарас Пасимок

Хто їхав на нашій єдиній косівській маршрутці? Як враження?

vyluzja Franka

Цитата: as_tar від 21:53, 10 Червень 2012
Хто їхав на нашій єдиній косівській маршрутці? Як враження?
... я не їхав, але пару разів зустрічав її на дорозі, з вигляду не фист, але якщо врахувати, що в ніцй проводять не більше як 10-15 хвилин то вже холєра з ним. Знаю, що люди чекають, було пару разів проколи що автобуса не було. Але в загальному люди задоволені, просто треба аби привикли, що він є і мож на нього розраховувати. то й пасажирів більше буде.

Dana Eco-Kosiv

А їкий то бус (марка, колір)?

anv

Жирна_Бойова_Панда

ше в очі не бачив того чуда )

s19or

... мда, якшо газелька не з підвищеним кузовом то там стоячим тяжко їхати  :)

vyluzja Franka

Цитата: s19or від 12:06, 12 Червень 2012
... мда, якшо газелька не з підвищеним кузовом то там стоячим тяжко їхати  :)
.. газедь з підвищеним кузовом і нахилом назад :) Ну, але нічого. вона й так швидше як 40-60 км. в год не мала би їхати.

Синиця

на площі якась метушня, бігають, перевіряють звук "раз-два, раз-два-раз", приїхала якась машина крута, з якої "Я не здамся без бою" ОЕ грало, школота те все на телефони познімала, сказали, шо буде сам Кличко :crazy:
Короче прийде народ швидше шоб не слухати щось, а просто поглядіти на те, що відбуватиметься  :)

KosivArt

Dana Eco-Kosiv

І що? Які вісті?
Був чи не був Кличко? Що гаварів па украйонськи гацулам?

Синиця

Був Кличко.
На площі не була, сиділа вдома і час від часу виходила на балкон дивитися, більше намагалася щось розчути. Звук був поганий через ехо, яке перекрикувало і добрих 70% мені не було чутно, тому не дуже прислухалась, не знаю за звук внизу, можливо там було і краще:)

Людей багато-багато, як на День міста :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

народу було дуже багато.

Жирна_Бойова_Панда

також вручили йому пояс до колекції :crazy:
а по темі: з того шо було чути, влив дофіга стандартної води, але від такого формату зустрічі і не варто було шось інакше чекати

Тарас Пасимок

оце кличко хоче у владу шо говорив українською 30 хв і ше в кінці кричав Слава Україні і вода, вода, вода!!!! :crazy:

anv

Cпорт є спорт, а політика це какула ще та, а Кличко стандартний новий житель політ. туалету, але враження в мене чогось негативні(ви скажете, що в мене завжди так тож поясню чого):

Я особисто від цього "галаконцерту" нічого не очікував, але отримав змішано негативні враження. Позитив- Косів немов на Великдень+день міста+гуц. фест(всі кудась задоволено двіжують, як з кошиками на паску), а на площі фист сцена(все як писала синиця- раз-одін-одін, але чути всеодно було хріново).

Побачити самого Кличка(безперечно легенду світового боксу) було цікавою подією для всіх людей, а далі почалась стандартна розливайка про наші можливості з їхньою допомогою. Мав розказати про УДАР(цілі, програму, склад і відповісти на питання), а по факту... Я написав питання, але його прочитав клерк і гарненько скрутив в папочку... мо десь потім...
Ще не сподобалась реакція Віталія на те, як "клерк" хотів защипити "народний пояс" йому за спиною(може просто дядько не любить коли йому мужики заходять з заду  onass