Вибори до Верховної Ради 2012 року

Автор Тарас Пасимок, 15:07, 20 Січень 2012

Попередня тема - Наступна тема

IVP

От скажіть мені люди добрі, ось нашгі кандидати по мажоритарці http://nbnews.com.ua/vybory-2012/okrug/89/ і хто така Ірина Антипенко (самовисуванець, член ПР, сама з Донецька, живе в Києві) ? От шо вона тут робить ? Дивлюсь шо Сливка тільки від нас, ну і Василь Гладій з нашого регіону. Чуднов не варіант (це ж ПР). До речі в Космачах всі прикриваються Чудновим ) Комусь шось скажи і зразу меш знати хто тут зара буде і до кого дзвонять )

IVP

Ось пішла інформація, що Роіся готова допомагати продвигати в Україні "мовний закон" і якшо вони кинуть на це гроші, прощавай рідна-українська, ми русифікуємся через 15-20 років якщо даний закон не скасують і не буде надано належної підтримки мові. Я Вам скажу чому так, а тому, що гроші переможуть якщо їх кине Роіся, спочатку вони легко завоюють схід, центр, північ і південь і будуть боротися в основному з нами, щоб нав"язати нам язик, це робитсья дуже просто, телебачення на укр. практично не буде (ця норма скасована нацрадою з пит. тел. і радіомовл.) підручники на рос. будуть дешеві і їх буде вигідніше як виробляти так і купляти, україська пресса і література (яка і без того небагаточисленна) - пропаде з ринку, фільми звчичайно ніхто не буде дублювати укр. а вони будуть тільки на рос. 100%. Мову у нас відберуть насильно і наші діти вже почнуть помалу русифікуватися, а якшо ми будем йти таким шляхом то русифікація розпочнеться вже через 2-3 роки.

Також пишуть, шо МінОсвіти закупило 2 міліони підручників на рос. і звичайно що ВУЗи перейдуть на рос. мову, зокрема говорилось про ВУЗи Одеси. В Одесі вчиться багато моїх знайомих, тому звичайно вони перші підпадають під русифікацію, яку якшо вони там не залишать то привезуть сюди (навіть зараз навчаючись там вони в повсякденному житті як тут так і там вживають доволі багато русизмів, це ще було до впливу мовного закону), як бачите з даного закону українці в меншості і нікому захистити наші права в регіонах з регіональними мовами, тому перспектива не дуже райдужна.

Shiver2005

Слава обрізаним свободівцям!

Бандерівці носили обріз збоку, а Тягнибакси попереду.

Годі дивитись на цю шаурму, коли країна гине, то товстий Тягнибок згодиться на їжу!

Жирна_Бойова_Панда

Ясно всьо, ці пости витераю і тобі попередження. Ше раз якась неадекватна хрєнь і бан на тиждень, будеш на свому "недоісторичному" форумі єресь писати :rulez

ploskonos

Цитата: Shiver2005 від 20:27, 27 Серпень 2012
Слава обрізаним свободівцям!

Бандерівці носили обріз збоку,

Ще один знавець історії .
Бандерівці ходили з ППШ,ППС,МП-38,МП-40,СТГ-44 навіть є фото,СВТ,мадярським 35м Кіралі,рідше з Манліхерами,маузерами К98,але не з обрізами.
З обрізами ходять тільки бандити,обрізом проти НКВСівця,озброєного ППС багато не навоюєш.
Вчи матеріальну частину,перш ніж шось тут родити.

Shiver2005

Не х
Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 21:57, 27 Серпень 2012
Ясно всьо, ці пости витераю і тобі попередження. Ше раз якась неадекватна хрєнь і бан на тиждень, будеш на свому "недоісторичному" форумі єресь писати :rulez

Якщо ви не погоджуєтесь зі свободою думки - ви латентний недочлен Партії Регіонів, а що мені писати і де - я сам вирішуватиму. вам це зрозуміло чи питатимете дозвіл у мами? Підніміть своє виховання, поводите себе як чурка базарна.

ЦитатаЩе один знавець історії .
Бандерівці ходили з ППШ,ППС,МП-38,МП-40,СТГ-44 навіть є фото,СВТ,мадярським 35м Кіралі,але не з обрізами.
З обрізами ходять тільки бандити,обрізом проти НКВСівця,озброєного ППС багато не навоюєш.
Вчи матеріальну частину,перш ніж шось тут родити.

А ти мабуть тоді воював? А мені дід казав, не смерди на його пам'ять.

ploskonos

Ясно,пішов лепет неадеквата.
Треба десь зустрітися з вами в реалі,трохи навчити спікуватись нормально з людьми.
Все руки не доходять.

Жирна_Бойова_Панда

Ну точно повний місяць і тролі повилазили. Якшо маєш нас за дибілів і кидаєш відео алкаша, розказуючи шо це якийсь видний дєятєль, то я особисто таке терпіти не буду.

Shiver2005

Цитата: ploskonos від 22:11, 27 Серпень 2012
Ясно,пішов лепет неадеквата.
Треба десь зустрітися з вами в реалі,трохи навчити спікуватись нормально з людьми.
Все руки не доходять.

Якщо тут не змогли, реал вам навряд чи допоможе.

Shiver2005

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 22:13, 27 Серпень 2012
Ну точно повний місяць і тролі повилазили. Якшо маєш нас за дибілів і кидаєш відео алкаша, розказуючи шо це якийсь видний дєятєль, то я особисто таке терпіти не буду.

Я нічого не стверджую напевне, а подаю інфу з інформаційного ресурсу.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Shiver2005 від 22:16, 27 Серпень 2012
Я нічого не стверджую напевне, а подаю інфу з інформаційного ресурсу.

А мозок включити нема?

Shiver2005

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 22:18, 27 Серпень 2012
А мозок включити нема?

Ви напевно маєте якусь особливу кнопочку для цього. мені приміром, матеріал здався кумедним і з цього не зрозуміло чого ви взяли, що в мене такі погляди.

Жирна_Бойова_Панда

Дуже багато припущень, як для людини якій кумедний шлак рівня джентельмен шоу

Shiver2005

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 22:34, 27 Серпень 2012
Дуже багато припущень, як для людини якій кумедний шлак рівня джентельмен шоу
Згоден.

anv

Цитата: Шмайсер від 16:48, 27 Серпень 2012
anv, особисто я не маю бажання нікому нав"язувати якісь політичні сили , голосуйте за тих хто Вам ближче по духу)
А це вже по-українськи... Я не просив навязувати, а питав поради(бо ви тут так посипали фактами... то чого б не висвітлити ту партію, яка на вашу професійну і безперечно на всі 100% правильну думку є чесною і не має стосунку до жидів і тд.) Бо то так, як завжди... Я не знаю, як правильно, але те що ви кажете то точно погано wall
І вже би хтів тут усіх попросити ввести правило не вдаватися в питання особистого заробітку...