Вибори до Верховної Ради 2012 року

Автор Тарас Пасимок, 15:07, 20 Січень 2012

Попередня тема - Наступна тема

ploskonos

Цитата: IVP від 22:48, 26 Серпень 2012
Ну я так зрозумів шо у нас в державі є якась потужна сила яка здатна здійснити ці реформи ? Якісь надпотужні реформатори ? А де вони, скажи мені чи покажи, може я шось погано бачу чи чиатити не вмію, чи в мене з головою проблеми, як я не зміг побачити цих реформаторів, чи вони як міфічний єдинорог ?  (чи єдинорос) до чого ти ведеш ? Не можеш тверезо оцінити ситуацію на політичній арені ? Чи ти ведеш до того шо ці реформи готові здійснити ВО "Свобода" ?

Реформи здатний здійснити будь-хто.Для цього є все - фахівці,економісти ,юристи,будь-які засоби,банківська сфера,трудові ресурси,бази даних,палаци,резиденції,а віднедавна ще й вертольоти.
Єдине що нема - бажання.Бо бажання щось створити вимагає певної самопожертви від політика.Суть цієї самопожертви - не піддаватись на спокусу украсти,віддати перевагу суспільному інтересу.а не власному.
З тих політиків.що були при владі,я здатних на подібну самопожертву не знаю.
Тому й голосую за тих,хто ще не був.
Підведуть ті ,за яких я голосував - буду голосувати за інших.
З тією різницею,що якщо мене обмануть мої обранці,то хтось буде мати шанс отримати в рило,благо,вони недалеко .

Тобі нагадаю,що реформи були успішно здійснені Президентом Грузії,яка мала куди гірші стартові умови за Україну.
Досвід Польщі,"шокова терапія",про щось говорить? Одна з небагатьох країн ЄС,яка показала стійкий ріст економіки в умовах кризи.
Чи ти вважаєш,що ми дурніші за поляків чи грузин?

IVP

Легше виїхати в Грузію або Польщу.

Єдиний вихід їх заставити шось робити це напевне Лівійський або Єгипетський спосіб.

ploskonos

Цитата: IVP від 23:01, 26 Серпень 2012
Легше виїхати в Грузію або Польщу.

Єдиний вихід їх заставити шось робити це напевне Лівійський або Єгипетський спосіб.

Ну виїжджай.А я хочу жити дома,але в нормальній країні.
Лівійський і єгипетський спосіб - і що,там тепер рай на землі?
Насильство іноді необхідне,але тільки тоді,коли всі методи вичерпані.Але не потрібно забувати,що при цьому жертвою може стати будь-хто,в тому числі ти,твої рідні і близькі.

Шмайсер

ploskonos, ну що я можу додати, не всім дано розбиратися в політичних реаліях)) Ви дійсно погано знаєте Тягнибакса, те що він повністю під владою сіоністів це безсумнівно, він чудово вміє грати на людських патріотичних почуттях до Батьківщини та використовути ярих націоналістів в своїх потребах.  Ви можете говорити про свого лідера все, що Вам дозволяє ваша фантазія, але факт залишається фактом. Сперечатися надалі з зазомбованою людиною, яка підтримує єврейську підстилку, від якої мене зараз нереально нудить-просто немає бажання та й витрачати марно час не хочеться.  Хто зна, Ви ж  здається розумна людина, можливо Вам колись вдасться в всьому розібратись та краще розрізняти людей. Впарювати зомбоящики це одне, а дискусувати про політику зовсім інше.  Можливо якщо я образив Ваших чи Взагалі всіх обрізаних друзів то приношу свої щирі вибачення.

ploskonos

Цитата: Шмайсер від 23:23, 26 Серпень 2012
ploskonos, ну що я можу додати, не всім дано розбиратися в політичних реаліях)) Ви дійсно погано знаєте Тягнибакса, те що він повністю під владою сіоністів це безсумнівно, він чудово вміє грати на людських патріотичних почуттях до Батьківщини та використовути ярих націоналістів в своїх потребах.  Ви можете говорити про свого лідера все, що Вам дозволяє ваша фантазія, але факт залишається фактом. Сперечатися надалі з зазомбованою людиною, яка підтримує єврейську підстилку, від якої мене зараз нереально нудить-просто немає бажання та й витрачати марно час не хочеться.  Хто зна, Ви ж  здається розумна людина, можливо Вам колись вдасться в всьому розібратись та краще розрізняти людей. Впарювати зомбоящики це одне, а дискусувати про політику зовсім інше.  Можливо якщо я образив Ваших чи Взагалі всіх обрізаних друзів то приношу свої щирі вибачення.

Можливо й погано знаю,я ж не заперечую,писав же,що є багато партій,які не були при владі,голосую за Свободу з ідеологічних міркувань.
Можливо Ви знаєте більше,я ж не заперечую.Можливо Ви й свічку тримаєте,коли сіоністи йому гроші передають.
На рахунок "обрізаних друзів":я ,так розумію,що на відміну від Вас,перед тим як заводжу з кимось дружбу,не прошу знімати штани,щоб пересвідчитись,"обрізана " людина чи ні.Мене,на відміну від Вас,цікавлять інші людські якості.

IVP

Я так розумію, якшо я патріот, то тільки "Свобода", якшо не проголосую за "Свободу" я не патріот ? Патріотом людина може бути і поза політикою, роблячи хороші справи і допомагаючи людям, можна заслужити в них повагу. Розвивати державу чи власний край можна і поза владою, незалежно від її дій чи програм, незалежно від того чи "вона"  чи "він", головне шоб не мішали робити шось хороше.

Шмайсер

Цитата: ploskonos від 23:31, 26 Серпень 2012
Можливо й погано знаю,я ж не заперечую,писав же,що є багато партій,які не були при владі,голосую за Свободу з ідеологічних міркувань.
Можливо Ви знаєте більше,я ж не заперечую.Можливо Ви й свічку тримаєте,коли сіоністи йому гроші передають.
На рахунок "обрізаних друзів":я ,так розумію,що на відміну від Вас,перед тим як заводжу з кимось дружбу,не прошу знімати штани,щоб пересвідчитись,"обрізана " людина чи ні.Мене,на відміну від Вас,цікавлять інші людські якості.

Дуже шкода, що Ви для того щоб визначити національність свого опонента чи взагалі стороньої людини вважаєте, що потрібно знімати штанці і дивитись на пісюна. Нажаль, я Вас розчарую  розглядати і теребити піпіську не потрібно, як мабуть Ви робили раніше.

ploskonos

Цитата: Шмайсер від 23:36, 26 Серпень 2012
Дуже шкода, що Ви для того щоб визначити національність свого опонента чи взагалі стороньої людини вважаєте, що потрібно знімати штанці і дивитись на пісюна. Нажаль, я Вас розчарую  розглядати і теребити піпіську не потрібно, як мабуть Ви робили раніше.

Шо Ви тут з себе ідіота клеїти починаєте?

Можливо якщо я образив Ваших чи Взагалі всіх обрізаних друзів то приношу свої щирі вибачення.

Це чия фраза?Хто тут дибільні мантри про обрізаність розпочав?

ploskonos

Цитата: IVP від 23:36, 26 Серпень 2012
Я так розумію, якшо я патріот, то тільки "Свобода", якшо не проголосую за "Свободу" я не патріот ? Патріотом людина може бути і поза політикою, роблячи хороші справи і допомагаючи людям, можна заслужити в них повагу. Розвивати державу чи власний край можна і поза владою, незалежно від її дій чи програм, незалежно від того чи "вона"  чи "він", головне шоб не мішали робити шось хороше.

Голосуй ,Іване,за кого хочеш.
Ти виклав свої аргументи "за" Батьківщину,я виклав свої "проти".
І так ніхто нікого тут ні в чому не переконає.
Тема гнила з самого початку.

Лангольєр

А як думаєте хто в нас по мажоритарці виграє? Чи будуть у Васька конкуренти?

ploskonos

Цитата: Лангольєр від 08:53, 27 Серпень 2012
А як думаєте хто в нас по мажоритарці виграє? Чи будуть у Васька конкуренти?

Важко буде Василеві після мовного закону."Кинули " його однопартійці.
Хотілося б ,щоб  Гладій виграв.

anv

Хтів би спитати в пана Шмайсера поради.(бо вижу, що ви фист петраєте в політичних діяніях) Порадьте яку партію обрати, щоб там не було жидів і щоб ще та партія не мала відношення до сіоністів :bad: Буду вдячний...

Жирна_Бойова_Панда

але факт залишається фактом

Кагбе тоже не фанат Свободи але з якого пісюна цей факт висосаний? Всерівно шо б я зараз тут почав писати, шо Стіва Джобса ніколи не існувало і це персонаж вигаданий ЦРУ, а за допомогою айфонів вони знають про шо ми думаємо - це факт бо я так сказав. Шоб якась гіпотеза стала фактом це якось треба довести напевно :indeed

IVP

Цитата: ploskonos від 23:43, 26 Серпень 2012
Голосуй ,Іване,за кого хочеш.
Ти виклав свої аргументи "за" Батьківщину,я виклав свої "проти".
І так ніхто нікого тут ні в чому не переконає.
Тема гнила з самого початку.

Я голосував в 1 турі виборів президента за Тягнибока, потім на місцевих виборах за "Свободу" в т.ч. і за тебе. Так шо свободівські реформатори для мене зробили чи для міста ?

Шмайсер

anv, особисто я не маю бажання нікому нав"язувати якісь політичні сили , голосуйте за тих хто Вам ближче по духу)

Жирна_Бойова_Панда, це вже давно всім відома істина, яка походить з колуар ВР від надійних джерел.  Ваш тупий сарказм та професіоналізм висасування фактів з пісьок, нажаль мене зовсім не цікавить)