Вибори до Верховної Ради 2012 року

Автор Тарас Пасимок, 15:07, 20 Січень 2012

Попередня тема - Наступна тема

IVP

Аналізуючи останні події і новини в Україні дійшов до висновку, що УДАР і особисто Кличко потенційні зрадники (простіше кажучи філії партії ригів).

Чому так, а тому, що все просто, чому Кличко в більшості базується на західнй Україні з своїми виступами і діяльністю ? (тому що в його особі люди реально можуть побачити якогось європейського політика, нову політичну силу і можуть віддати за оцінками соціологів біля 10% голосів) Судячи з явного падіння рейтингу партії районів, їм вигідно поставити когось для збору голосів на Заході і самим якось підтягувати свої позиції на сх-пд (цим має допомогти підписаний закон про мови).

Чому я сьогодні змінив свою думку про Кличка ? Тому-що він не політик, так, він хороший спортсмен, але він не політик, а просто маріонетка, от скажіть мені, чи реально Кличко може прийти в ВРУ і твердо відстояти свою позицію у спорах з донецькими ? Я Вам скажу що ні! Навіть справжні політики (навіть Ющенка я вважав полтиком) і та ж ЮВТ не змогли нічого протиставити ПРдунам, то чому якийсь Кличко, в якого в голові вітер провіває і який і є уособленням партії може шось радикальне зробити в країні і не піддатися на те, щоб перейти до лав ПР.

Одним словом, єдину політ силу, яка може на даний час хоч якось протистояти банді - це "Батьківщина". Тому ті, хто будуть віддавати голоси за УДАР, потенційно можуть стати зрадниками держави, цілком ймовірно що Кличко під тиском бандюг нічого не зможе їм протиставити і перебереться в ПР, а їм всього на всього потрібно 300 голосів, які дозволять змінити порядок обрання П.У., що і дасть їм можливість засісти у ВРУ узурпувавши владу і заткнувши пельки народові. Про "Україна вперед" я взагалі мовчу (це Ахметовський проект).

Тому якщо ти свідомий, не клюй на бренд, обирай серцем, думай і аналізуй, не ведись на кілограм гречки, щоб потім 5 років їсши баланду, знову не очікувати на той кілограм гречки.

Не голосуйте за УДАР, Комуністів, ПР, Україна вперед.

Лангольєр

Та якраз в попередньому парламенті зрадниками виявились люди що проходили у списках нунсу та бюту. Вони бігали туди-сюди. То що їх тепер буде тримати. Можливо совість)))

Жирна_Бойова_Панда

anv

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:24, 25 Серпень 2012
мде, в Свободи кадри тоже не фонтан

Віталік ти, що ще віриш в чесні партії... для мене є два розподіли: 1.Прості люди-роботяги(вчителі, електрики, підприємці, інженери і всі-всі інші)...  2. Депутати і кандидати(розчин душевної і моральної гнилі, хамства, зажертості, бидляцтва і все це розмішано 3-5%(водичкою(Більш менш адекватними людьми)).
...не маю ні надій, а ні розчарувань з жодних списків.

Жирна_Бойова_Панда

от прийде Юра і розкаже, шо Свобода це тру :ce

ploskonos

Шо тут скажеш,повівся чоловік в даній ситуації  як хам і бидло.
Нічим не краще за Калетника,охоронці якого видирали камеру в Наєма,чи Калашников.
А ти ,Віталик,свої прогнози тримай при собі.Я,не дивлячись на приналежність до певної партії,стараюсь залишатись людиною об"єктивною і не заангажованою,чого й тобі бажаю.

Шмайсер

Стосовно Олега Тягнибакса і його ВО "Свобода", як бути таким дурнем, щоб вестись на такі лоховські розводи й підтримувати зрадника ?  Цей брехун маріонетка в руках "вельмишановного" пана і щирого українця передусім!))) Коломойського ( про націоналість Коломойського і його інтереси навіть не буду писати). Людину котру фінансують євреї не ніяким чином не може виступати та боротись за національні інтереси.  Не заперечую, Тягнибок хороший актор та клоун, але не політик і не націоналіст. Імхо.

IVP

- Я буду голосувати за "Батьківщину", скажу чому, там зібрані проєвропейські політики, молоді (ну звичайно що ж свої уроди є скрізь) але "Батьківщина" виглядає просто добром на фоні ригів, це об"єднання підтримує Європа і світ, партія демократична, в ній не відчувається запах ідіотизму, на відмінну від більшості уч. партії ригів, партії, її учасники є проукраїнськими, від народу вони не ховаються і в Україні диктатуру не введуть.

- Що ж до інших партій, то "партія ригів" (тут можна і без слів) совкова, антиукраїнська партія, з явним диктатурним нахилом, та виразною любов"ю до розкоші і грошей. ПР активно практикує цензуру, підкуп електорату, продажем і купівлею всього що тільки можна, практикується привладний бандитизм, сеператизм, ненависть усього уркаїнського, ненависть та неповага власного народу і т.д.

- "Удар" - партія нова, з недуже виразними політиками, від якої очікувати можна всього що завгодно (нагадаю вам Тіліпка)

- "Україна вперед!" Партія фінансується бандою з донбаса, звичайно шо це сателіт ПР, основною матою якого є збивання голосів з конкурентів в в разі проходлження в ВР, автоматичного приєднання до ПР.

- "Свобода" - клоуни які мають можливість проходження в ВРУ, в разі проходження гарантуються нам досить веселі трансляції зі стін ВРУ, "Свобода" партія цікава і дії непердбачувані.

- "Комуністи" партія яку потрібно заборонити в Україні, це напевне те ж саме шо зараз б у Німеччині була партія СС-колгосп, 3 рейх, чи шось таке.

інші партії не сприймаю як серйозних конкурентів.

п.с. Голосування противсіх чи взагалі неголосування, мовляв нема за кого, голоси автоматично зараховуются ПР і тим самим ви стаєте частиною машини, яка везе Україну до ізоляції і диктатури (а ситуація внаслідок цього буде схожа на Лівійський чи Сирійський серіал)

ploskonos

Цитата: Шмайсер від 20:40, 26 Серпень 2012
Стосовно Олега Тягнибакса і його ВО "Свобода", як бути таким дурнем, щоб вестись на такі лоховські розводи й підтримувати зрадника ?  Цей брехун маріонетка в руках "вельмишановного" пана і щирого українця передусім!))) Коломойського ( про націоналість Коломойського і його інтереси навіть не буду писати). Людину котру фінансують євреї не ніяким чином не може виступати та боротись за національні інтереси.  Не заперечую, Тягнибок хороший актор та клоун, але не політик і не націоналіст. Імхо.

Взагалі ознакою дурнів якраз і є те,що вони підтримують або непідтримують якусь конкретну особу.
А недУрні голосують,виходячи з ідеологічних переконань.
А Ви,позиціонуючи себе як не дурень,мали б знати,що міф,який запустив товариш соціаліст Мороз О.О.,зрадник Майдану,про зв"язок Свободи з Коломойським,оскаржений в суді,і суд давно цей міф розвінчав,визнавши Мороза винним в поширенні брехливої інформації.

ploskonos

Цитата: IVP від 21:22, 26 Серпень 2012
- Я буду голосувати за "Батьківщину", скажу чому, там зібрані проєвропейські політики, молоді (ну звичайно що ж свої уроди є скрізь) але "Батьківщина" виглядає просто добром на фоні ригів, це об"єднання підтримує Європа і світ, партія демократична, в ній не відчувається запах ідіотизму, на відмінну від більшості уч. партії ригів, партії, її учасники є проукраїнськими, від народу вони не ховаються і в Україні диктатуру не введуть.

Твій вибір - це твій вибір.
Мене тільки цікавлять два питання:
1)ти взагалі в міжвиборчий період політичним життям цікавишся?
2)Трохи ширше за перше:твій любимий аргумент:"А що зробила така-то політична партія?".А що зробила "Батьківщина",маючи величезну фракцію в парламенті,свого прем"єр-міністра і купу міністрів?Партія,яка мала майже необмежену владу в цій країні,яку тільки ділила ще з однією партією.
І невже ти думаєш,що після виборів,навіть якщо отримає якусь частину того,що мала - зможе щось зробити?
Я тобі нагадаю,що за той бардак,який зараз в країні,відповідальний в тому числі й бувша прем"єр-міністр Тимошенко,бувший голова СБУ Турчинов,бувший Голова Верховної Ради Яценюк.
Якої ще влади потрібно,яких постів і посад,щоб щось поміняти  в цій країні?

IVP

Тимошенко я не підтримував, тим більше я її зненавидів після підписання в Ялті угод з Ліліпутіним, згадую як вона тоді хіхікала і її концерти я памятаю на майдані за наші гроші і закупівля ліків від свинячого грипу, роздача по тисячі гривень після якої обвалився курс гривні, але це все просто непорівннянно з теперішньою владою (тим більше тимошенко зараз на зоні), як не як за "помаранчевих" жити було краще, ми дивилися з оптимізмом в майбутнє, в країні багато чого зрухнулося і з періодом 2005-2009 є хороші згадки.

ploskonos я думаю і тобі краще жилося за "оранжевих" чим за "голубих". ;)

ploskonos

Ти так і не відповів ні на одне питання.
А жилося при помаранчевих краще не тому,що вони були ефективними управлінцями,а тому,що був роздутий кредитний міхур,який при тих же оранжевих лопнув разом з настанням фінансової кризи,і дупа настала ще при оранжевих.
Що стосується твого аргументу,мовляв ,в Батьківщині проєвропейські політики - ну так вони і в ПР проєвропейські,всі давно вивезли свої сім"ї в Європу,а сюди літають чартерами на роботу  бабло з лохів стригти.

IVP

Я так розумію шо ти якшо б теоретично прийшов до влади, ставши ПУ чи ПМ України ти б зробив з України економічно сильну державу, з ВВП 30 тис. $ на д.н. З/П була б від 10 000 грн. Взяв би владу у свої міцні руки і повів європейський вектором завоював світові ринки нашою продукцією, створив би нові робочі місця і безробіття не перевищило б 7% ?

На рахунок твоїх запитань:

Тимошенко роздала по тисячі пенсіонерам - вкрала падлюка гроші з кіотських договорів - винна і посадити на 100500 років
Янукович роздав перед виборами подачки по тисячі, мовляв голосуйте, а виберете нас, після НР роздамо ше по тисячі - значить Янукович виконує свої обіцянки перед виборцями, його програми діють.

Тимошенко закупила машини для сільської медицини, які дійсно допомагають людям - вона зараза вкрала гроші і купила машини людям, ото падло.
Янукович подарував сільським фельдшерам ровера по 300 грн. - Януковчи молодець, виконує свої передвиборчі обіцянки, тепер на ровері куда зручніше їхати чим на тому поганому Opel.

Тимошенко підписала газові угоди - зрадила інтересам держави, завдала збитків over 100500 міліонів.
Янукович підписав Харківські угоди за знижку, яка фактично пробула тільки 1 рік а потім знову виросла (в т.ч. Чорноморський флот буде ше стояти безкоштовно в нашому порті за який мали б платити вони величезні гроші) - Янукович відстоював наші інтереси (ну і борючись за знижки на газ, які являються безуспішними, Янукович потроху віддає українські землі росії).

ploskonos

Цитата: IVP від 22:35, 26 Серпень 2012
Я так розумію шо ти якшо б теоретично прийшов до влади, ставши ПУ чи ПМ України ти б зробив з України економічно сильну державу, з ВВП 30 тис. $ на д.н. З/П була б від 10 000 грн. Взяв би владу у свої міцні руки і повів європейський вектором завоював світові ринки нашою продукцією, створив би нові робочі місця і безробіття не перевищило б 7% ?

І до чого цей тупий випад?
Я що,у владу йду?Тут мова про мене,про тебе,чи про партії,які йдуть у ВР?

Але якщо ти вже задав це питання,то воно показує ,що ти взагалі не розумієш суті розвитку держави і економічних змін.Пояснюю:для того,щоб відбулося те,що ти перечислив,потрібні ефективні реформи,(не такі,як проводять регіонали на папері).
А щоб провести  реформи,потрібно мати владу.Владу Батьківщина мала,де реформи?
Голосуй дальше,може дочекаєшся.

IVP

Ну я так зрозумів шо у нас в державі є якась потужна сила яка здатна здійснити ці реформи ? Якісь надпотужні реформатори ? А де вони, скажи мені чи покажи, може я шось погано бачу чи чиатити не вмію, чи в мене з головою проблеми, як я не зміг побачити цих реформаторів, чи вони як міфічний єдинорог ?  (чи єдинорос) до чого ти ведеш ? Не можеш тверезо оцінити ситуацію на політичній арені ? Чи ти ведеш до того шо ці реформи готові здійснити ВО "Свобода" ?