Нова газета міста "Косівський передзвін"

Автор Тарас Пасимок, 14:05, 15 Серпень 2011

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Цитата: wildperson від 15:43, 25 Серпень 2011
А в пдф?

Завантажувати пдф можна з сайту міськради:
https://kosivmr.gov.ua/category/newspaper/

Для пілотного випуску досить непогано. З шрифтами в логотипі ше можна попрацювати, а по суті все вірно вже сказав anv вище.

wildperson

Дякую за пдф.  :good:
З шрифтами та кольорами дiйсно треба працювати, текс пiзнiше прочитаю.

anv

Цитата: Стас від 13:00, 27 Серпень 2011

Для пілотного випуску досить непогано. З шрифтами в логотипі ше можна попрацювати, а по суті все вірно вже сказав anv вище.
Стас надіюсь хоча б твій коментар Астар не проігнорує, бо до мене він предвзято ставиться і на конкретну заохочувальну критику не реагує

Тарас Пасимок

Перший номер сьогодні вже надрукований - 2000 примірників - папір на щастя досить якісний, але і дорогий - тому не знаю, яка кількість буде роздана безкоштовно!

в мене лише 10 примірників, які вже роздав знайомим!

проте, наскільки мені відомо газету вже можна придбати в газетних кіосках міста!

П.С. Шрифти в пдф не всі рідні з оригіналом, бо верстка була не на моєму комп'ютері, тому коли робив пдф частина шрифтів була автоматично замінена - постараюсь в наступному номері цього уникнути!

Тарас Пасимок

Цитата: Стас від 13:00, 27 Серпень 2011

Стосовно критики скажу про нашу редакцію - мені на громадських засадах допомагають Михайло Городенко та Петро Гавука

хоча в них і є купа своїх справ, але сам би я точно не справився! :) тому дякую їм за допомогу!

проте для нормальної газети 3 людини - це смішно і несерйозно - навіть якщо газета виходить раз в місяць - так планується до нового року, а потім, якщо все піде добре і будуть кошти - в планах з січня робити її щотижневою, то буде взагалі завал!

я це веду до того, що фізично не можу охопити всі сфери життя міста і пропорційно їх висвітлити - тому і я питав на форумі про статті!

хоч я і стараюсь з усіх сил і приділяю газеті по 14 годин в день ось вже 2 тижні!

я пропоную такий варіант - критика на мою адресу на жаль сильно газету не змінить, а якщо хоч 3 людей напишуть матеріали на ті теми, які вони вважають важливими, то думаю ситуація зміниться на краще!

П.С. В газеті "Гуцульский край" офіційно є 12 працівників, не рахуючи купи позаштатних!

KosivArt

Зараз в газеті схожі статті були в Гуцульському краю, давайте більше інформації по самій міськраді:

• про розподіл бюджету
  • штатні розписи
  • ставки єдиного податку
  • про нюанси доступу та форми запиту на отримання публічної інформації

Тарас Пасимок

Цитата: Стас від 18:20, 27 Серпень 2011
Зараз в газеті схожі статті були в Гуцульському краю, давайте більше інформації по самій міськраді:

• про розподіл бюджету
  • штатні розписи
  • ставки єдиного податку
  • про нюанси доступу та форми запиту на отримання публічної інформації

згідний, але про це мають писати люди, які цим займаються професійно - тобто депутати - якщо це газета міської ради - значить це інформаційний зв'язок між депутатами і громадою, яка їх вибрала!

тому думаю, що 30-50% газети має стосуватись ради і всіх її справ!

П.С. Стосовно схожих статтей з Г.К. - дивно було б, якщо газета міста не писала б про головні події цього міста, а саме гуц. фест, лудине-фест, раллі!

В Києві є 100 газет міста та України - ніхто їх не звинувачує, що вони пишуть про одні і ті ж події різними словами!

так само як і ніхто не звинувачує редакторів цих газет в поганій політиці Азарова чи Януковича чи Попова - це стосовно мене і мера і газети!

anv

Цитата: as_tar від 22:11, 27 Серпень 2011
згідний, але про це мають писати люди, які цим займаються професійно - тобто депутати - якщо це газета міської ради - значить це інформаційний зв'язок між депутатами і громадою, яка їх вибрала!

тому думаю, що 30-50% газети має стосуватись ради і всіх її справ!

П.С. Стосовно схожих статтей з Г.К. - дивно було б, якщо газета міста не писала б про головні події цього міста, а саме гуц. фест, лудине-фест, раллі!

В Києві є 100 газет міста та України - ніхто їх не звинувачує, що вони пишуть про одні і ті ж події різними словами!

так само як і ніхто не звинувачує редакторів цих газет в поганій політиці Азарова чи Януковича чи Попова - це стосовно мене і мера і газети!
Ніхто ж і не критикував тебе, мера і газету. Я критикував тебе, як тво редактора газети і пропонував питання для мера, статтю про дорогу, про Плосконоса(лікар який відмовився від ставки і пішов у бізнес, спортсмен, активіст), а не хоч з Юрком то треба було з Мацьоцькою(я розумію, що для тебе олімпійські ігри не тянуть до черв рути, але щоб туди попасти вона пропрацювала тисячі годин, а не так як у тебе в рекламі- прийшов, записався, переміг).

anv

Так і ще про 1 провтик. Сьогодні в Косові фестиваль і місто перетворили в блокадний пункт. Справді в Києві 100 газет, але коли перекривають місто бо з мОСКОВІЇ приїхав Путін то про це повідомляють усі, а що ж у нас? Жодної інформації!

Лангольєр

так газета ж по-моему вийшла в пятницю а перекрили місто в неділю. чи то треба було ручкою дописувати?

anv

Цитата: Лангольєр від 10:06, 29 Серпень 2011
так газета ж по-моему вийшла в пятницю а перекрили місто в неділю. чи то треба було ручкою дописувати?
Можна й ручкою в принципі. Але ж газета створювалась для інформування громади про роботу мера + новини. Редактор співпрацює з місцевою владою, то ж мав би про це знати. Хіба що в нас все як завжди- хаос(перекрили бо так вєлєно з гори, а де та гора ніхто й не знає)

anv

Цитата: Лангольєр від 10:06, 29 Серпень 2011
І взагалі в газеті можна писати не тільки про минуле, а й про майбутнє- це називається актуальність інформації, а випливає вона з професіоналізму(правда в цьому випадку не знаю хто крайній(влада чи редактор))

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: as_tar від 15:41, 25 Серпень 2011
цього я не знаю - залежить коли надрукують, але я тобі постараюсь примірник відкласти!

де і як я можу отримати свій примірник? :blush2:

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 21:02, 29 Серпень 2011
де і як я можу отримати свій примірник? :blush2:

хоч мені і дали лише 10 примірників, але я пообіцяв і тобі відклав - так шо все ок!

Тарас Пасимок

Новий випуск газети повинен вийти десь приблизно 25 вересня.

На жаль, вже не такому красивому папері, а на звичайному - газетному, через високу вартість паперу і друку

також тираж має бути 1000, а не 2000 примірників, як в першому - святковому примірнику, через ті самі причини!

Так як банківський рахунок ще не відкритий і йде його оформлення, то в цей як і попередній номер можуть йти ваші БЕЗПЛАТНІ:

рекламні оголошення (окрім тих, які вже були надруковані в попередньому номері)

привітання

подяки

співчуття

присилайте на peredzvin@gmail.com протягом тижня!