Нова газета міста "Косівський передзвін"

Автор Тарас Пасимок, 14:05, 15 Серпень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Bogdana

та ніііііііі =)  в мене просто лижі керамічні  :music нема грошей на нормальні от і мушу на всякому кататися......і помоєму це взагалі  :offtopic    :crazy:

BigFAN

Bogdana

Жирна_Бойова_Панда

Тарас Пасимок

Інтерв'ю Романа Печижака і другий номер в пдф за посиланням

anv

Читав новий номер в 1год ночі й не заснув- це прогрес в порівнянні з 1 номером. Правда й почерпнути з того всього перечитаного мало, що можна.

anv

Пропозиція щодо статті. Чого б не написати про проблеми, які виникають при підключенні інтернету. І взагалі про "звязок" в Косові. Я чув, що питання про незадовільну роботу нашого цеху звязку піднімалось на засіданнях рай ради бо люди багато жаліються. І освітити всі темні закаулки цієї, як ти(Тарас) зауважив корупційної схеми...

julio

З технічного боку:
1. Забагато шрифтів.
2. Заголовки мають бути помітні та читабельні. Для цього найкраще підходить "рублена" гарнітура (але ніяк не декоративна).
3. Основний текст дуже важко читається, коли він набраний шрифтами sans serif (без засічок). Для основного тексту беріть шрифти з засічками (serif).
4. Абзацні відступи можна трошки менші зробити.
5. Міжрядкові відстані чуть більші.
6. І навіщо навколо кожної сторінки рамка?? Де ви то такого сі понабирали )))

Але те, всьо таке... Молодці!  :good:

Тарас Пасимок

Вийшов у світ третій номер газети "Косівський Передзвін"! Ура! (наклад 1000 примірників)

пдф з'явиться в мережі в той же день, як розійдеться останній номер  :)

А поки читаємо 4Гра - наші репери з Чикаго

П.С. Зробив профіль газети в соц. мережі вконтакте http://vk.com/kosiv_peredzvin вже є 602 друзів, додавайтесь!

wildperson

Цитата: as_tar від 15:35, 31 Жовтень 2011
Вийшов у світ третій номер газети "Косівський Передзвін"! Ура! (наклад 1000 примірників)

пдф з'явиться в мережі в той же день, як розійдеться останній номер  :)
Дискримiнацiя окремих читачiв i конкретно мене :(

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 22:39, 31 Жовтень 2011
Дискримiнацiя окремих читачiв i конкретно мене :(

не доля :crazy:
зі. номер уже можна купити?

Juha

Тарас Пасимок

Цитата: Juha від 08:44, 01 Листопад 2011
as_tar, а передплатити її можна?

передплата оформляється, думаю буде!

wildperson

Цитата: as_tar від 09:29, 01 Листопад 2011
передплата оформляється, думаю буде!
Ну на.. Зроби щось типу "тиць", я готовий вiдключити тимчасово свiй KIS, постукати по спонсорах 5 хвилин (це мене дуже шлек трафее, але готовий).