Нова газета міста "Косівський передзвін"

Автор Тарас Пасимок, 14:05, 15 Серпень 2011

Попередня тема - Наступна тема

anv

Цитата: as_tar від 20:47, 23 Серпень 2011
я думаю набагато легше буде це спитати в самого мера, а не в мене, бо писати 5 повідомлень зі звинуваченнями під невідомим ніком може кожен

а от сказати про наболіле в очі - далеко не кожен

а що стосовно мене і роботи в газеті, то я  тиждень тому відмовився від оплачуваного престижного місця роботи в обласній газеті "Галичина"

для роботи в міській газеті, яка невідомо чи вийде і не відомо чи довго і не відомо чи отримаю я з цього хоч 100 грн.

на логічне питання чому я зробив такий вибір - я відповім, що для мене зараз важливіше зробити щось хороше для власного міста

і думаю освіта мені дозволяє це зробити у вигляді газети, а не тільки моїх пісень

я вважаю, що зараз в нашому місті є монополія на інформацію, а монополія, як відомо, ніколи ще до добра не приводила

я поклав собі за мету зробити частину газети про активну молодь мого міста, до якої я себе відношу

і я бачу цих дітей на вулицях, які не знають нічого крутішого за російських зірок поп-музики

я хочу показати цим дітям, що в нашому місті є велика купа своїх героїв, які варті того, щоб з них брали приклад

і щоб про них знали в місті Косові! а не тільки про адміністративних керівників!

і ще прошу більше не звинувачувати мене в роботі мера чи ради, а дочекатись першого номеру і робити вже кожному суб'єктивні висновки

думаю, що активні люди цього форуму знають мене краще, ніж невідомі анв і розуміють, що кажу правду!
пише невідомий АНВ:
я всіх вас добре знаю і ви мене теж.(проте думаю що і для невідомих має бути місце на форумі)
першого номера обов"язково дочекаюся, але на мою думку я виклав запитання ,які цікавлять не тільки мене, тому статті такого плану могли б зацікавити косівчан(ви ж всі трошки оживилися в форумі).Для майбутнього редактора трошки некоректно майбутніх читачів відправляти йти щось самому розвідувати.
про наболіле в очі сказати не проблема, а от підняти наболіле в пресі ще краще(у тебе є така можливість)російські поп виконавці, яких вподобає молодь- не найбільша біда, яку треба викорінювати в головах косівчан.

anv

Цитата: wildperson від 21:22, 23 Серпень 2011
2 as_tar Що помiняв на "Галичину"- вiрю, й взагалi вiрю :good:
Але я не про це. А про те що як вже ти взявся за цю справу всерйоз- постiв типу anv буде немало (вiн до речi абсолютно коректний, далi будуть гiршi опоненти, ти готовий?), тому не варто так вже гостро реагувати (хоча ти також був коректний, але, здаеться, дуже злий :))
дякую. я персонально не мав на меті нікого образити, але вже якщо розізлив Астара то це піде тільки на користь газеті

ploskonos

Ну і файно,що дійшли згоди.
І в процесі обговорення дійшли до головного:газета повинна надавати можливість допису любОму жителю громади Косова.
Це повинен бути додатковий канал зворотнього зв"язку між владою і громадою,а не інструмент для самовихваляння тощо.
Тарас,як редактор,слідкуй за цим,і якщо мерія почне тебе наставляти на свій шлях істини - кажи мені :)
Я тоді напишу статейку :)

anv

Цитата: ploskonos від 22:17, 23 Серпень 2011

Відповім замість Тараса:
1 - скільки не знаю,але є якісь законодавством встановлені межі,перейшовши які людина зразу попаде під всякі КРУ і т.п.
Що ж стосується абсолютних цифр зарплати мера - думаю,що не дуже багато людей за ті гроші б вставали у 6-й ранку,об"їжджали місто,а потім цілий робочий день займалися справами,часто абсолютно непідйомними.
2.Коштами ,виділеними на ремонт дороги,розпоряджається Райдержадміністрація,наскільки знаю,конкретно за ремонт відповідає Склепович В.М.
Міський бюджет,наскільки мені відомо,не витрачав коштів на цей ремонт.
Єдине,що мені шкода,що не поставили по центру лежачих поліцейських,але ми  відправили звернення в райдержадміністрацію виділити кошти на встановлення.Побачимо,що з того буде.
Якість ремонту - як на мене незадовільна,неозброєним оком видно крупні пори в асфальті,але я не дорожник,час покаже.
3.Нічо не скажу,бо не знаю.
4.Багато аварійних дерев зрізано,по Гвардійській,наприклад.
Назвіть дерева,які звисають на тротуар.Якщо дрібна гілляка - то можна зламати,не конче про це в інтернеті писати,якщо крупна - пишіть де,візьмемо в руки штіля,і спилимо.

Взагалі,якщо Ви соціально активна людина,то не треба бризкати ядом з монітора,а приходити в міську раду,і доносити свою думку.
Думаю,якщо ця думка раціональна - Вам завжди піде назустріч як Ви виразились - молода команда.
Якщо Ви спостережлива людина,мали  б  бачити,як депутати,які працюють на громадських засадах,нічого за це не отримуючи,прибрали берег Рибниці біля Франка,косять газони,встановлюють лавочки і т.д.
Хочете бачити місто кращим - приєднуйтесь,завжди знайдеться робота для пари рук.

Тепер про ,як виразився Астар - "вакуум інформації":буквально кілька громадян регулярно відвідують сесії,я пишу про події в своїй темі.Щось цікавить - питайте,мені особисто нема чого приховувати.
Юра найкраще, щоб Астар відповів на сторінках нової газети. Але за відповідь дякую.
Буде якась акція з задоволенням приєднаюсь(тільки щоб без прапорів).
Буде якась конкретна пропозиція візьму тебе за руку й разом підемо пирскати ядом.
"молода команда"- це так з телевізора навіяло(не мав на меті когось образити). ?и себе вважаєш її членом?
Від їхніх об"їздів щось стало краще?
Ми віддалились від теми. я за газету в якій можна буде надрукувати правду(навіть якщо вона незручна для влади). яку музику слухати це важливо, але є більш земні Косівські проблеми.
між іншим АСТАР Юра ідеальний персонаж для кумирів на 1 номер

anv

Цитата: ploskonos від 23:11, 23 Серпень 2011
Хай буде про монополію.
Питання до всіх присутніх : яку інформацію по роботі міської влади ви хотіли б дізнатися,але вам не вдалося?Які кроки ви для цього зробили?
Не всі мають можливість це зробити(час і т.д.) І взагалі твоя відповідь перекреслює всю актуальність газети(Є питання шуруй до мера, а не можеш то сам винен), як для редактора то це аж задуже примітивно. Ти маєш бути зацікавлений викласти матеріал, а ні кому цікаво хай шукає. Це смішно...

anv

Цитата: ploskonos від 09:28, 25 Серпень 2011
Все правильно.
Але частина людей,які привикли всім обурюватись,вважають,що їх обов"язок сходити раз у п"ять років на вибори,а все решта за них мер з депутатами зробить.
Шановний Юрій Олександрович ви стали спражнім політиком вітаю вас. :dance :flower :applauds
У вас чогось завжди так просто, прямо ріаліті шоу "зроби сам"
З гілляками добре. збираємось двоє і пилимо(зразу повідомляю, що на наступному тижні. ОК)
А з всім іншим як бути...
І не треба завжди після виборів так з виборцями. І взагалі повертаючись до теми газети з тебе стаття про депутатів, які раз в 5 років згадуються про свої обов"язки (по перше буде цікаво і актуально, а по друге хто як не ти це напише)

ploskonos

Цитата: anv від 12:14, 25 Серпень 2011
Юра найкраще, щоб Астар відповів на сторінках нової газети. Але за відповідь дякую.
Буде якась акція з задоволенням приєднаюсь(тільки щоб без прапорів).
Буде якась конкретна пропозиція візьму тебе за руку й разом підемо пирскати ядом.
"молода команда"- це так з телевізора навіяло(не мав на меті когось образити). ?и себе вважаєш її членом?
Від їхніх об"їздів щось стало краще?
Ми віддалились від теми. я за газету в якій можна буде надрукувати правду(навіть якщо вона незручна для влади). яку музику слухати це важливо, але є більш земні Косівські проблеми.
між іншим АСТАР Юра ідеальний персонаж для кумирів на 1 номер

:)Особливої політики в міській раді не може бути,здебільшого тупа господарка,тому прапорами не махаємо.
Пирскати ядом  - запросто,вже так напирскався на сесіях і земельних комісіях,що ворогів нажив більше,як за всі попередні 40 років життя :)
Членом молодої команди себе не вважаю,ми гнемо свою лінію,яка є абсолютно позбавлена якихось шкурних інтересів.

Тарас Пасимок

Ну що ж газета віддана в друк - сподіваюсь, що частина тиражу буде роздана безкоштовно під час гуцульського фестивалю!

Ура! :)

anv

до фестивалю де можна роздобути 1 номер?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: anv від 14:59, 25 Серпень 2011
до фестивалю де можна роздобути 1 номер?

тож цікавить, ато я завтра їду і мну не буде...

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 15:01, 25 Серпень 2011
тож цікавить, ато я завтра їду і мну не буде...

цього я не знаю - залежить коли надрукують, але я тобі постараюсь примірник відкласти!

wildperson

anv

Астар на другий номер по матеріал до Плосконоса(Юра сорі шо тебе засватав)

anv

Закачав 1 номер! Є що почитати, 16 сторінок. Все в кольорі - це великий плюс. Цікаво чи так буде і надалі(к-сть сторінок і вигляд)? Прочитаю напишу власну думку.

anv

Ура настав час ділити шкуру!!! Загалом для першого номеру непогано, але ти писав(Астар), що хочеш зробити щось хороше для власного міста. А в газеті не розкрито жодної проблеми в місті. Газету досить просто читати, для громади не має над чим замислитись, що обдумати та змінити в собі і в своєму рідному місті. Мене зачепила тільки статистика- жесть, ми дійсно в ОПІ. І взагалі я понаписував багато відповідей і запитань про газету, як від редактора чекаю відповідей на конструктивну критику(тільки без злості). І ще одне: в галичині так просто про себе й друзів так файно не напишеш(задуже зацікавлено та некоректно)