ДАІ на "гастролях" в КОСОВІ

Автор BigFAN, 13:54, 08 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

ploskonos

Де це тебе на фару ловили?Де в нас така дорога,шоб в ожеледу 92 їхати?

BigFAN

Цитата: ploskonos від 20:51, 22 Січень 2011
Де це тебе на фару ловили?Де в нас така дорога,шоб в ожеледу 92 їхати?
біля цюці, але я їхав :car 60))) то в них фен китайський :crazy:

Galen

BigFAN

Цитата: gALINA_S. від 23:39, 22 Січень 2011
а це де таке?
є такмй участок на Вербовці, там кабак був кубіти в якої  кликуха "Цюця"

BigFAN

сьогодня бачив екіпаж з Коломиї

vyluzja Franka

в суботу після здибанки "Велокосова" десь в 20 нуль нуль,  рухаюсь значить по вул. Гвардійській "коло танка" була "підстава" 2 інспектори ДАЇ з патрульною машиною і кобітою яка ходила по неосвітленому пішоходному переходу в повороті.
я спочатку звернув увагу на інспекторів а потім побачив "джек-пот" який зірвався з тротуару і рванув пішоходному а-ля створюючи видимість балакання по телефону. екстренне гальмування з свистом вирішило всі питання. Попробували б вони мене спинити. Хоча хотів зупинитись і попросити щоб вони не ризикували життям людини....
за 10 хв вертався - їх не було.

BigFAN

Galen

Цитата: vyluzja Franka від 18:11, 14 Березень 2011
в суботу після здибанки "Велокосова" десь в 20 нуль нуль,  рухаюсь значить по вул. Гвардійській "коло танка" була "підстава" 2 інспектори ДАЇ з патрульною машиною і кобітою яка ходила по неосвітленому пішоходному переходу в повороті.
я спочатку звернув увагу на інспекторів а потім побачив "джек-пот" який зірвався з тротуару і рванув пішоходному а-ля створюючи видимість балакання по телефону. екстренне гальмування з свистом вирішило всі питання. Попробували б вони мене спинити. Хоча хотів зупинитись і попросити щоб вони не ризикували життям людини....
за 10 хв вертався - їх не було.
Ого, весело. Вони що вже взагалі з глузду з'їхали??????

BigFAN

Цитата: gALINA_S. від 19:02, 14 Березень 2011
Ого, весело. Вони що вже взагалі з глузду з'їхали??????
мене в Чернівцях на подібну фішку пробували цепанути, але після моїх розтлумачень ПДР і ше деяких законодавчих актів ДАІшники попустились і відпустили мене від гріха подальше.

Galen

Ну а якби їхав якийсь варіят і не вспів загальмувати? Якесь дуренство!!!

А правда що зараз інспектори ДАІ не зупинять без нарушення правил?

vyluzja Franka

Galen

Цитата: gALINA_S. від 21:56, 14 Березень 2011

А правда що зараз інспектори ДАІ не зупинять без нарушення правил?
Не правда. Сьогодні нас зупинили без будь-якого нарушення. Правда причину так і не пояснили.

Gorolya

Цитата: gALINA_S. від 14:03, 15 Березень 2011
Не правда. Сьогодні нас зупинили без будь-якого нарушення. Правда причину так і не пояснили.

сама спитала, сама відповіла?))))

Galen

Цитата: Gorolya від 14:04, 15 Березень 2011
сама спитала, сама відповіла?))))

Коли питала, то ще не знала. Сьогодні переконалася.

BigFAN

на мості біля податкової включили світофор :!:  ну і само-собою шо наші "продавці полосатих палочок" там стоять.
будьте обережні :car