ДАІ на "гастролях" в КОСОВІ

Автор BigFAN, 13:54, 08 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

В темі будуть писатись повідомлення про заїзджі екіпажі які були замічені в наших краях. це не для того щоб тільки в ці дні не бухати за кермом, бухати і сідати за кермо незя - бо п"яний за кермом злочинець, але є дрібні порушення які не впливають на безпеку руху, але караються гривнею.
доречі є інформація що зараз в нас тусується "Кобра"

Juha

Те що колись було "Кобра" - зараз це просто спецпідрозділ при ДДАІ. І вони тепер займаються супроводами. Якщо є в Косові, то значить хтось з наших укр.ПАПІКІВ повинен приїхати, або прОїхати.

BigFAN

є, тусувались зраня біля ВОКа.

Dana Eco-Kosiv

25 грудня минулого (10*-го) року теж вони гуляли Косовом.То або папики зачастили, або"наводка".

BigFAN

Цитата: KVITKA від 16:43, 08 Січень 2011
25 грудня минулого (10*-го) року теж вони гуляли Косовом.То або папики зачастили, або"наводка".
я думаю шо просто "колядують" :crazy:

vyluzja Franka

я бачив ввечері 5-го січня як біла тойота з мигалками зупинили якусь машину, нижче моста податкової.
швидше всього вони таки патрулюють. + вчора ввечері біля "люльчука" стояла 4-ка з хлопаками в явно не ДАІ формі.

♠S.Y.♠

А я Бачив "Camry" з мигалками але без розпізнавальних знаків тільки було написано МВС .

Dana Eco-Kosiv

Якщо чорна Кемрі,то це аж з області вони до нас)))
Чим це Косівщина проштрафиласи)))
Їм теж хочеться святкувати,а тут- обов*язок,робота)))

Juha

Кобра завжди ВИКЛЮЧНО в білих сорочках. Я впевнена на всі сто, що просто хтось мав проїхати, тож вони і порядок наводили перед тим...

BigFAN

Цитата: Juha від 22:47, 10 Січень 2011
Кобра завжди ВИКЛЮЧНО в білих сорочках. Я впевнена на всі сто, що просто хтось мав проїхати, тож вони і порядок наводили перед тим...
я вчора приємно "поспілкувався" :crazy:

Juha

Смайлик бачу задоволений, так що все гуд  :?: :)

BigFAN

Цитата: Juha від 23:03, 10 Січень 2011
Смайлик бачу задоволений, так що все гуд  :?: :)
саме більше заперло його питання: "я шо тобі клоун?"
"бесіда" була ше та, але на кінець контрольним цвиком було моє любиме питання: "а де Щасливої дороги?"

Dana Eco-Kosiv

любитель попровокувати?
Я б з ними не жєртувала.

BigFAN

Цитата: KVITKA від 00:00, 11 Січень 2011
любитель попровокувати?
Я б з ними не жєртувала.
всьо було цілком серйозно

BigFAN

є Верховинські, мене спинили кажут шо їхав девітьдисят два кільометри в годину, склали протокол, цікаво шо буде далі :crazy: