Інформація від депутата

Автор ploskonos, 21:33, 25 Листопад 2010

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Цитата: ploskonos від 17:23, 21 Січень 2011
Голова бюджетної комісії - Данильців - футбольний лоббі :)
Але не він один приймає рішення.
Файно би було прикинути кошторис огорожі на каток.Тоді можна було б пробувати шось вибивати на це діло.
Орест знає кантори які розробляють кошториси.

KosivArt

Цитата: ploskonos від 17:13, 21 Січень 2011
ПР отримала приміщення до кінця квітня 2011-го року в приміщенні,де був водоканал,в старій міській раді.
а куди водоканал перенесли?

BigFAN

Цитата: Стас від 17:36, 21 Січень 2011
а куди водоканал перенесли?
там де було ЖТКО майдан Незалежності 1

♠S.Y.♠

А що таке риють біля Народного дому  ,аби каток не перерили ?

ploskonos

Біля Народного дому ведуть каналізацію,в яку мають підключити Інститут і "Скіф-Авто"

Dana Eco-Kosiv

мені теж цікаво,куди Косівміськводоканал переїхав?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: KVITKA від 22:16, 21 Січень 2011
мені теж цікаво,куди Косівміськводоканал переїхав?

сюда :)

Цитата: BigFAN від 17:37, 21 Січень 2011
там де було ЖТКО майдан Незалежності 1

Циклопова

я так прочитала уважно прохання про визнання права власності на будівлі наприклад
Міцкевича 2 і Гоголя 13.
Скажіть, а кому конкретно даруюють державну власність, чи ви не в курсі за що голосуєте ?

ploskonos

Цитата: Циклопова від 22:28, 21 Січень 2011
я так прочитала уважно прохання про визнання права власності на будівлі наприклад
Міцкевича 2 і Гоголя 13.
Скажіть, а кому конкретно даруюють державну власність, чи ви не в курсі за що голосуєте ?

Будівля на Міцкевича - це новий костел,побудований на кошти косівських  римо-католиків,а не державна власність.Відповідно,після закінчення будівництва  вони хочуть оформити право власності на будівлю.Мають повне право.

BigFAN

Цитата: BigFAN від 16:42, 21 Січень 2011
мирова з "ощадбанком" і оформлення права власності ними - шо рішили?
шо з цими питаннями :?: :acute:

Циклопова

Шановний депутат, на вул. Міцкевича є немало споруд :)
Але ще раз читаю порядок денний....і в пункті 3.4 та 3.5 вказана адреса інституту та гуртожитку.
Тому мені цікаво знати кому такі подарунки ?

ploskonos

Сорі,я помилився.Справа в тім,що на другій сесії було клопотання керівництва Львівського інституту,в склад якого входить і косівський,про передачу їм у власність приміщень косівського інституту.Те,про що Ви питаєте.
Звичайно ,їм було відмовлено,і на ці приміщення будуть оформлятись документи на право власності,закріплене за косівською громадою.
А помилився я тому,що на четвертій сесії у "різному" було питання про оформлення права власності на костел,який теж знаходиться по Міцкевича.
В цьому випадку сесія дала дозвіл на оформлення церковній громаді .

ploskonos

Цитата: BigFAN від 08:14, 22 Січень 2011
шо з цими питаннями :?: :acute:

Суть питання слідуюча:по вул. Бандери в гуртожитку  є приміщення ,де колись було відділення Ощадбанку.
Орест виробив на нього Свідоцтво на право власності за косівською громадою.Керівництво Ощадбанку вважало,що приміщення належить їм.Подало в суд,але укладено мирову,в якій вони визнали право власності за громадою.

BigFAN

Цитата: ploskonos від 11:26, 22 Січень 2011
Суть питання слідуюча:по вул. Бандери в гуртожитку  є приміщення ,де колись було відділення Ощадбанку.
Орест виробив на нього Свідоцтво на право власності за косівською громадою.Керівництво Ощадбанку вважало,що приміщення належить їм.Подало в суд,але укладено мирову,в якій вони визнали право власності за громадою.
в мировій друга сторона тоже шошполучає. шо з"їв банк?

ploskonos

Цитата: BigFAN від 01:03, 23 Січень 2011
в мировій друга сторона тоже шошполучає. шо з"їв банк?

Ощадбанку відійшли коридори в їхньому приміщенні,на які в них не було документів.В них було оформлене право власності тільки на кімнати.